Monday, March 21, 2011

Warna-warna kehidupan

AUTO PUBLISH

Assalamualaikum & selamat pagi. Saya dah kering idea.. Sebenarnya byk perkara nak cerita, nak tulis.. tapi macam malas jer.. Saya ambik masa untuk buat n3 ni pon time kat rmh, bila asya tido. Tu y jadi letih sket.. Untuk makluman saya dah start keje minggu ni setelah lama cuti sakit. Mood mula2 nak masuk keje down sket sbb lama terperap kat rumah. Dgn rindu kat asya lagi. Tapi saya berazam nk jaga kesihatan baik2. Tak nak masuk wad lagi. Dan nak fokus lebih pada keje. Dan di ofis kalo saya buka blog pon time saya rehat & samb kat rmh balik keje nanti. Jom layan pic2 y dnap Selasa minggu lepas.Time ni saya dah makin sihat. Sihat fizikal.. cuma dalaman je x bape sihat g.. Kalo kat rmh ni lah xtvt di petang hari.. Bestnyer jadi suri rumah, jaga anak jer:-)

i love this pic! Pic candid. asya tarik shawl saya time ni.

busyuk mama ni

dah makin suka bergambar

Lepas ambik pic kat depan rumah, fain bawak asya pegi PG kat area rumah . Rasa lega lh tgk dunia luar! Kalo x saya berkurung je time x sihat.

 Ingin jadi seperti org beso

Papa layan ajerr

Yihaaa... berjaya!

Part febret main congek canguk.. Eyhhh  panggil aper??

Ade pok we ngintai

pisssss..kenyit mata skaliiii!!


JUMPA LAGI
HAVE A NICE DAY!

17 comments:

Ena said...

heheh..

asha saje kasi mama dier cekci sikit.. kekeke..

comei la asha ni...

dinor's family said...

gambar candid asha mmg comel...

ieda said...

cumei asha ..
hati kita tenang bila tgk org2 yg kita sayang happy kan :)

sesekali dpt peluang hirup udara segar , memang amat bermakna dik .. nak2 bila kita x sehat kan ..

Aisumi Chan Kawa'i said...

kejap je.. dah besar dah asya.. ^_^

MrS. F!zA said...

pandai kenyit mata!!

Rizziela said...

cute ajer gambar yg last tu :D nampak sangat muka cuak nak turun kan?

maszmadi said...

weeeee, syiok jerk tengok asya main.....

hm, lama x bawak aisha main kat PG.

CiK Jue aka ibu FarisYah said...

cute nye..suka sangat...

Nureen said...

hehehe... asya mcm elly la.. masa dia mula2 nk main tue mmg takut nk turun.. hehhe tp skrg dh mcm org besaq..

shawl tue sama ngan kipas bulat yg asya pegang tue hehee..(org panggil kipas ker)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik2 gmbr ni Lya..
suke tgk pic Asya kenyit mata..pandai erk dia.. ;)

AngahSayang2314 said...

lya dah pandai yer asya berposing2 hehehe cantik lak tue dah macam copy n paste yer muka lya

Sricahaya said...

dah besar dah asya..pandai dia berposing..

semoga lya bertambah sihat..
lya, cuba lya try makan Sarang burung walit gold..akak pun baru nak cuba utk umairah..sbb akak dgr kat radio ikim.fm org kata bgus..utk masalah cam lya pun blh..bila akak terbaca khasiat walit gold ni, terus teringat kat lya..mana tahu lya makan produk ni sembuh..kita ikhtiarkan..

mgg ni 26-27, walit gold gi kat area terengganu, kat hotel apa akak tak pasti lak..kalau lya ada masa, try la gi..masuk percuma tapi terhad..blh cuba minum kat sana..

lya try gi kat www.walitgold.my
akak pun baru nak cuba produk walit gold yg paling murah.. :)

semoga lya cepat sembuh..

MommyAgharr said...

hi Lya, bestnye ank dah bsar bleh bwk g playground.suka betul tgk Asya posing nih.Kalah model..hihi
Lya, hope u get well soon ok.

shah-kayrul said...

dah besar makin pandai posing sakan...suka tengok pic candid tue

Mama Zharfan said...

pic candid tu sgt cute!!!!

azzey said...

Lm gak x jenguk blog ni ..makin besor dah anak awak..:)

eITA said...

salam kenal,, anak u x shat ke? try la walit gold...anak sy pun slalu problem....sy bagi walit gold.....kalau nak boleh beli dgn saye....

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (133) WEEKEND (107) in N.A.T.U.R.E (97) Kata HATI LYA (94) M.A.K.A.N.A.N (75) About Me (73) AIDILFITRI OR AIDILADHA (71) MyHappyFamily (68) INFO (67) MACAM2 ADA (57) Friend (56) Asya's School (55) M.E.M.O.R.Y (52) Sinopsis (51) CAREMONY (50) Ramadhan (49) DapurLyaBerasap (47) Shopping (47) Love IS Cinta (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Birthday (44) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Jom Singgah (42) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (39) My L.O.V.E (39) Check-Up (33) NuFF (33) CINEMA (32) Let's Eat (32) D.I.A.R.I (31) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (28) H.O.L.I.D.A.Y (28) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) Tempat Makan Best Di Kemaman (26) Tempat Makan Best Di Terengganu (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) MamaAsya (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (19) Do It Yourself (18) Villafasyafrina (18) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Novel (15) Artis (14) Bento Asya (13) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) mama+papa+fasya (12) Medical (11) TUTORIAL (11) fasyafrinatraveltales (11) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) DecobyLya (8) Idea Bento (8) Travel (8) Deko VillaCintaku (7) Parenting (7) Ulangtahun Perkahwinan (6) mama+papa (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Family Day (3) Lyafrina's Instagram (3) Public Holiday (3) Tempat Makanan Best Di Kuantan (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) Mamalovefasyafrina (1)