Tuesday, April 5, 2011

CHEQUE KE-3 DARI NUFFNANG : HASIL DARIPADA BERBLOG

Pagi yang indah ini... 
saya begitu teruja untuk berkongsi kegembiraan ni.
Pejam celik, pejam celik.... akhirnya saya menerima cek ke-3 daripada nuffnang.
Syukur alhamdulillah.. rezeki sampingan.
.
.
.
.
.
.
.

jumlahnyer biarlah rahsia:-)
tp xdelah sampai beribu-ribu. 

Berblog bukanlah sesuatu yang membazir & sia-sia jika kita menggunakan dgn betul. At least melalui blog kita dapat jana pendapatan... So, bagi blogger2 baru, jangan lupa daftar dgn syrikat pgiklanan nuffnang untuk mendapatkan side income. Klik jer banner iklan nuffnang kat atas & register. Ikut step yer.. Dan selalin nuffnang, boleh jugak daftar dgn heartbeat, just klik banner HB tu.

Ermmm... alang2 tu nk feeling2 skit kat sini. Tahun ni BE ssh nak lekat. Lekat pon skejap2 ajer. Tak pelah, bg saya, skarang ni mybe rezeki org lain. Dan saya still 'blog mcm biasa. Kalo nuff baik hati, jgn lupa bagi BE lagi yer.. Sy tgk byk gak iklan BE bermain kat sini... tapi x melekat pon.. Kenapa yer???


OK
HAVE A NICE DAY

26 comments:

kella said...

tahniah lya... rezeki tu... alhamdulillah... :)

lya dah ke 3? hehehe... baguss. bagus... kita nak rasa yang pertama pun belum lagi.. hehe.. ketapi tertinggal...

selamat pagi dan semoga hari ini lebih baik dari hari2 yang telah berlalu..

~aSHa~ said...

wah rezeki rezeki..pagi2 tjk rezeki dah ni..

Yan said...

jauh sangat lah nak mintak belanja ni..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah Lya..
btul tu..x sia2 berblog..sambil dpt kenalan..dpt gak duit sampingankan..

Ema said...

Sampai ke sudah tak pernah dpt cek... hahahahaha

Farra Dhelina said...

bestnyaa..taniahh

Nureen said...

syukur alhamdulillah.... rezqi lya.. nureen x pernah dpt pon & dah malas nak buka nuff tue bila buka tgk frust jek

Mama Gee said...

wahh syioknyaaa...
mama br sekali cash out..hik2

mummy_ayu said...

cayala....tahniah...
ayu baru tunggu cek pertama..Lya dah yg ke 3...caiyok!!

NM02 said...

wah... kali ke tiga tu... hebakkkk

~ yus ~ said...

tahniah lya. akak belum pernah cash-out lg, nak tunggu dia sampai 100 lambat betul, dok tang tu aje..huhu

Gieyana said...

Tahniah2..dpt gak kan..:D

Izan Ishak said...

tahniah lya...murah rezki tahun ni ye~

beaty said...

tahniah...

etiey.com© said...

alhamdulillah rezeki. tahniah!

h4ni3 said...

tgh tggu 3rd cheque jugak ni
tak sampai2 pon lagi.. huhu

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

tahniah lya..
3rd cheque dh tu.. =)

Zaidah said...

alhamdulillah...sape yang nak kasikkan...walaupun tak banyak bleh jugak buat belanja...

Dilla Ady said...

huhuh...masih blur2 lagi tntg nuff nih sebenarnye..

wah, leh la belikan asya mainan n baju camni..

mamalieyna said...

tahniah lya..masyuuukkkk~~ ^_^

sYaFiQa said...

tahniah2...leh la bunjer yer...hehehe

Musliza Hasni said...

salam...bestnyer, blh la menyimpan yer..sy x register lg nuffnang ni..asik tangguh2 ajer..

Musliza Hasni said...

salam...bestnyer, blh la menyimpan yer..sy x register lg nuffnang ni..asik tangguh2 ajer..

Musliza Hasni said...

salam...bestnyer, blh la menyimpan yer..sy x register lg nuffnang ni..asik tangguh2 ajer..

shah-kayrul said...

best nyer dapat cek....kiter bila la nak dapat erk?????

munna said...

tahniah Lya.... rezeki dari blog mmg bonus buat kita

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (81) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (73) INFO (67) Asya's School (60) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (50) Love IS Cinta (47) Shopping (47) Birthday (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Jom Singgah (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (35) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (27) Tempat Makan Best Di Terengganu (27) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) mama+papa+fasya (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) fasyafrinatraveltales (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) mama+papa (8) Parenting (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1)