Thursday, April 28, 2011

KENNY ROGERS ROASTER

Ni citer dah basi y amat.. Tapi tetap nak share kat sini. Ekceli, ni fain menunaikan janjinyer belanja saya makan kat Kenny Rogers Roaster sempena birth saya bulan 3 aritu. Bulan 3 aritukan saya baru kuar wad icu, jd xleh nak makan lagi, sbb luka dlm tekak kesan dari tiub intubation tu. 

hahahahah..sian tgk pic ni.. Member asyik duk mikir.. byknyer melayang $$$$$ dikerjakan bininyer..
 hihihi.. olooo.. saya bukan kejam pon.. Nanti bulan 10 ni saya plok blanje makan yer.. Pilih jer kat mana2 yang abe Fain suke:-).. Paling bijok, saya blanje nasi lemak pedas hok pasor minggu tu.. Best aper.. Febret fain tu.

JOM LAYAN MENUNYA

Saya ambik dua set hidangan.

chocolate muffin ni siap dgn pakej dia.

yang ni birth girl punya

yang ni... yang keluarkan $$$$ utk birth girl punya

dan..yang ni anak birth girl punyer..


CHOOPPPP...
 GIRL KE SAYA NI???
BUKAN WOMEN KER???


tgk tu... si kecik tu x sabo-sabo nak makan aiskrim.

dah suap.. baru duk diam.

Tapi dalam duk syok kita org makan ni.. Tiba2 si asya ni... nak melepas la plok. Maka, makanlah dgn laju2nyer.. Sampai terlekat, sbb nak bawak dia pi toilet plok. Kesiankan??? Pic org y sambut birth x dop pon:-(

20 comments:

mummy_ayu said...

suka muffin kenny rogers...sedap..

-Nureen- said...

x thn tgk icecream tuh.. yummmyyy... sedapnyerr asya mkn icecream.. aunty nk cikit...

lya elly & asya tersenarai top 12 bb wit hat tau
terjah cini

http://damiaqish.blogspot.com/2011/04/top-12-baby-with-hat-contest.html

-Nureen- said...

lya...
mcm mana dh ada no phone baru kerr???
hehhee...
bleh la bg nureen ek..
lya pon x nmpk on9..

kita sama la.. nureen pon pakai kasut saiz 8 & 9..;)

Zue AnnaLeeya said...

sedapnyer eskrem tuh... ktner ni??? kuantan erk???

etiey.com© said...

heheh gitulah dengan anak kecik..

suka benar dengan muffin nya.. lama dah tak makan

fazilzura said...

yg melepas tu 'hadiah' tuk bday gurl le tu ...special made lg..

Nurzairul Isma said...

wawawa... xpe la sekali sekala.. birthday pun setahun sekali je kan.. hehehe...

ieda said...

bile nak dpt makan kat kenny rogers nie .. x pernah layie makan huhuh
loor aiseyy man asha ekekek nak melepas lah pulakk :))

ermm kalau akak zahrien biasa hubby yg bawakkan kalau dia nak ke tandas .. anak2 dara akak yg bawak kan ..

haa lupe asha sorang jadi kenalah ayah dan bonda dia bawak kan kann :)

MamaYatie said...

lama tak pekena kenny rogers..sesekali boleh ler..selalu kopak..keke

MamaYatie said...

lama tak pekena kenny rogers..sesekali boleh ler..selalu kopak..keke

AngahSayang2314 said...

sedap..sedap..sedap.. semua sedapppp

Dilla Ady said...

dilla tak penah mkan kat sini tau lya..jadi kejakunan sangat2..lagipun mahai la..huhuu

tapi bagus gak kan sesekali bile ade special day kite makan kt situ..

nnti la akan dipikirkan..eh ditabungkan duit..hihihi

~ yus ~ said...

saya pun dah lama tak ke kenny rogers


tp mcm tak berapa gemar ke sana, rasa mahai dan tak kenyang..huhu

Sofya said...

sedapnya.. syok org bawa g makan2 special ni.. suka sangat..

mamalieyna said...

menu tuk anak besday girl tu lg menggoda la..eh girl ke..bukan mak budak nye besday..ekeke..

syok spend time makan2 sama2 gini kan.. ^_^

♥MiZz-siHa♥ said...

suke muffin die..sedap..

munna said...

masa anak pertama mengidam nak makan kat sine..berdesup ke kl sebab nak makan KR.. ni kat kuantan ke Lya

LiLy @ MumMyQiStInA said...

SEDAPNYE..DH LAMA X P KR...
MENU ASYA PALING MENGGODA.. :)

Farra Dhelina said...

hehe mcm tu lah klu dah ade anak kan..hehe..

sedapnya makan KR..lama dah tak mkn..makanan sht ni..

shah-kayrul said...

sedapnyer aiskrim tue....nak sikit leh tak asya????....hehehhehe

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (135) WEEKEND (111) in N.A.T.U.R.E (98) Kata HATI LYA (96) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (71) MyHappyFamily (71) INFO (67) MACAM2 ADA (57) Asya's School (56) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) Sinopsis (51) CAREMONY (50) Ramadhan (49) DapurLyaBerasap (47) Shopping (47) Birthday (46) Love IS Cinta (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Jom Singgah (42) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (39) My L.O.V.E (39) Check-Up (33) NuFF (33) CINEMA (32) D.I.A.R.I (32) Let's Eat (32) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (28) Video (27) MamaAsya (26) S.A.N.T.A.I (26) Tempat Makan Best Di Kemaman (26) Tempat Makan Best Di Terengganu (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (19) Do It Yourself (18) Villafasyafrina (18) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Novel (15) mama+papa+fasya (15) Artis (14) Bento Asya (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) Medical (11) TUTORIAL (11) fasyafrinatraveltales (11) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) DecobyLya (8) Idea Bento (8) Travel (8) Deko VillaCintaku (7) Parenting (7) mama+papa (7) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Family Day (3) Lyafrina's Instagram (3) Public Holiday (3) Tempat Makanan Best Di Kuantan (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) Mamalovefasyafrina (1)