Tuesday, April 26, 2011

LAGENDA BUDAK SETAN 2 : KATERINA

AUTOPUBLISH 

Kini sambungan Kisah Lagenda Budak Setan ( LBS ) kembali dengan sambungannya Lagenda Budak Setan 2: Katerina. Dalam LBS, akhirnya Ayu mati & meninggalkan seorang anak utk Kasyah, kalo xsilap nama Athirah. Salam sambungan ni menyaksikan pertemuan cinta antara Kasyah & Katerina.

Maya Karin heroin baru LBS 2 yang memegang watak Katerina.

_______________________________________

Saya dulu memang peminat setia novel kisah kasyah ni. Memanf saya baca kesemuanya. Sampai berulang kali. 1st novel Lagenda Budak Setan. Dan sambungannya Novel Katerina. Memang layan jiwang habis.


SINOPSIS LAGENDA BUDAK SETAN 2: KATERINA

Aku telah mengenali dua wanita hebat yang sempat aku labuhkan kasih sayangku. Juga. . . yang pernah aku cintai setulus hatiku. Walaupun aku tak dapat memiliki kedua-dua mereka. . . aku tetap berpuas hati dan bersyukur ke hadrat ilahi. . . setidak-tidaknya aku sempat membahagiakan mereka walau mungkin untuk sementara.

Bagai tak terpijak kakinya di bumi, bagaikan langit jatuh menghempap diri. . . dugaan tiada terperi dengan pemergian Ayu menemui ilahi. Katerina hadir lagi, dengan sisa cinta suci yang tiada berbelah bagi, mewarnakan semula pelangi cinta Kasyah yang telah mati. Mungkin di persada indah akhirnya, antara Kasyah dan Katerina, atau di persimpangan beronak mereka dihamparkan? Penuh debaran, bersilih cabaran. . . yang datang dan yang pergi. . . semuanya mengusutkan keadaan. Kejelitaan Zahirah Continue reading ‘Katerina’


Selepa novel Katerina,, layan Novel Kasyah.Agak-agak ada tak Lagenda Budak Setan 3:Kaysah difilemkan x????  


15 comments:

eB ezrin said...

eB dolo pn bacer.. tapi biler msk bab katerina tuh... x ikot dh...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

setuju sangat kalau novel2 best tu di buat cerita.....kemulut kasih n ombak rindu memang bawak kesan yang mendalamlah...

r|nA @ ja|j|na said...

dolu² mase lom kawen rajin ar bace novel..skang ni dah ade anak, nak bace sokabor pon takde can dah, kesian..

aku tak tgok cite ni, so tatau sejauh mane layanya cite ni..maklomlah, umah mane ade astro, waaaaaa..

munna said...

klu budak setan kak munna cuma baca yg 1 tu je.. tak tahu pula sambungannya Katerina...harus tgk kat tv budak setan 2 tu nanti

ieda said...

akak bukanlah pengemar novel .. tapi LBS tuu akak ada jugak tgk ..
kalau maya karin jadi heroin yg baru nie .. sure nak jugak tgk .. x dpt selalu tahu sikit2 jalan cerita pun jadilah :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Lily mmg suke novel dr ahadiat akashah..semua jln cite dia menarikkan..tp semenjak dh kawin ni..mmg x berkesempatan dh baca2 novel ni...

Gieyana said...

dulu suka gak bc novel2 nie..since dh keja n ada anak jd kurang nk bc..buku sekolah jer yg dpt bc..hihi

Yan said...

dulu rajin baca novel. lama2 ilang minat. tak tau kenapa.. Baca Laskar Pelangi tak habis2 sampai ke la.. Ingat lepas ni nak start balik.

ZSqueenbee said...

salam perkenalan..sye budak bru memfollow..sudi² mejenguk blog sye..

shah-kayrul said...

tak tau la plak ada novel katerina nie...

mummy_ayu said...

wah..coming soon LBS 2..harus gie tgk lagi nie...ayu pun suka baca novel2 ahadiat akasyah tu..best..

Cik Rose Cute said...

dulu memang peminat novel kasyah....hihihi

Fiza Abdul Rahman said...

X da full sinopsis ke?

Fiza Abdul Rahman said...

X ada full sinopsis ke?

isyaboo said...

aah,mmg akan ade sambungan LBS 3: kasyah. dah siap pun film die.semlm tgk trailer die at the end of LGB2. mcm lagi best je. heh.

Buat Follower, Jangan Lupa Tinggal LINK kat kotak KOMEN entri terlatest ye.