Wednesday, April 6, 2011

MODEL KERUSI URUT GINTELL

Ni pic masa g kuantan Jumaat baru2 ni. Habis pasaraya kat kuantan tawaf sbb nak cari botol susu BPA FREE. Ok kali ni just nak tunjuk model baru GINTELL. 
Jom Kite Kelih
.
.
.
.
.
prensenting

notti dok oh lalu 

my angel :-)

owhh,,, byk karat kat gigi model ni

my baby...u look so sweet

~ BIAR MALU-MALU ~
BIAR SEGAN-SEGAN
INILAH PERISAI ORANG BERIMAN

17 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe..comelnye model kerusi urut gintell nih.. ;)

kella said...

yeah... really sweettt.... :)
kita suka gak dok kat kusi ni lya... lega le lepas window shopping... :)

mummy_ayu said...

tomeinya model baru gintel tu.:-)
suka tgk girl2 pakai topi mcm tu, tapi Iris tak minat sgt..

MamaYatie said...

ololo....teciknya model..atit badan ker??

Farra Dhelina said...

makin comel lah dia!

Zaidah said...

amacam asya ok tak badan lepas guna kerusi gintel tu....comel sungguh modelnyer

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

dah makin besor ni..auntie tgk asya cam anak org korea lak..eheheh so comel!

Zue AnnaLeeya said...

comei model gintell nih yer... sengih manjang...

kt ktn parade nih kan????

Nureen said...

elly x suka duduk sbb slalu kat png ni klau ada krusi tue ada ja PG.. so serbu PG la jwpnyerr..

lya, kat png ni byk jer botol susu yg ada free BPA tue. elly dh lama guna..

gigi elly pon dh dh ok cikit lya

~izan~ said...

comey...kat megamall yer? izan pun ada bergambar kat kusi nih.agaknya mmg glamer kusi nih kt situ hehe.tambah ada budak comey jadi model dok kat atas tu =D

mamalieyna said...

comel n cutenye ur angel..hehe...rsa nak smbung nyanyi lak..hehe..

Adyshariz said...

suka dok kat kusi tu untuk relek kejap..hehe

~aSHa~ said...

dah besar nti pandai la model ni jaga gigi kekal...ehehehhee

eB ezrin said...

bahagia tgk asya senyum :)

LyNn HaMzAh said...

comeynyer model tu...hehehe...

AngahSayang2314 said...

alolo cutenyer asya

Dilla Ady said...

chumel la model nih...topi macam artis yu..

Buat Follower, Jangan Lupa Tinggal LINK kat kotak KOMEN entri terlatest ye.