Thursday, April 28, 2011

PHOTOSHOOT : GADIS KACA MATA

Lagi aksi buah hati pengarang jantung ni. Apakan daya, saya xleh nak kawal nafsu nak m'capture pic asya..kalo boleh setiap saat nak simpan memori ttg dia. Kali ni saya layan plok aksi asya 
berKACA MATA HITAM

jelas giginyer yang xcun tu.. ngeeeeeee

cuba nak melompat.. tp tak jadi


posing bagai ... gaya apa ni??

haaa... yang ni mama suke:-)

ada gayalahhhh


"  I LOVE FOTOGRAFI... ASYA LIKE POSING-POSING "

19 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

alolo..comelnye..
pandai Asya ni berposing..
gmbr yg ke3 tu cun sgt2.. :)

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

comeynya dia...geram auntie tengok tau...dah lama tak PS ni...naik gian plak

Mama'cfa said...

asya ku syg.. unty nk pinjm spek mate leh x?kbtln arini mate unty kenen ketumbit lark hihihihihihi

mamalieyna said...

cunglah! hehe...tmbh2 pose bukak spek tu..waaah ada gaya sungguh..hehe..

*berangan nak rembat DSLR..wuu..hee~

eB ezrin said...

cantek la... asya pulak cute sgt... i lioke... :)

nureen said...

betoi la.. semua aksi klau bleh nk abadikan dlm ni kan..

comel asya, pandai posing.. weekend ni PIL g t'gganu anto SIL p training bomba tp nureen x dpt nk ikut sbb asben kena standby klau x bleh la jumpe ;)

zaidah said...

SAMA NGAN LILY...SUKA TENGOK GAMBAR YANG NO 3 CUN N BERSAHAJA..

ieda said...

cumeinya asha .. aunty pun suke tgk kalau asha beraksi nie ..

dulu zaman kita x der nak simpan2 dlm blog nie .. semua dlm gamabar .. rasa nak je amik balik dan letak buat kenangan dlm blog :))

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

stylo 2 asya..heheh

r|nA @ ja|j|na said...

kalau echalah pakai sepek tu, dah lame dia buat kuak lentang sepek tu..satu sepek aku dah patah riuk dah..seb baik hinode mari, seketul rm5 aje..

Cute MuM said...

bestnya bila anak pon suka pose..
cute mum pon suka bila dania suka berposing..
kat rumah tue, apa jer benda baru dania buat mesti nak amik gamabr.. huhu..

alyyani said...

yg mama suka tu pun aunty suka :D

lizz said...

cute sangat...nak cubit pipi boleh....

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

phewitttttttt...leh jd model spek mata Gucci ni..ehehe

munna said...

ALAHAI....COMELNYA ASYA...MAK SUKA AMBIL GAMBAR.. ANAK PULA PANDAI POSING MMG SESUAI

mamashikin said...

takpe lya..tempek gambar asya bnyak2 pun takpe..ni peminat asya ada nih...nti nazra hana dah besar ada rambut cam asya...nazra hana nak tiru asya...hik hik hik...

Dilla Ady said...

cantik2 gambar asya...modelnye pun cantik n cute!

asya nk ye berikat rambut..dak acha tak mo...ntah bile nk tgk die berambut panjang pun tak tau le...

Sofya said...

lya love fotografi, asya like posing2.. kita layan... terbaiklah..

Errah said...

comeynye asya...dok penoh tgk dia dpn mata btl2...bowok la mari bukit metok..hehe..ni bru buat blog..follow2 la ek...

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (135) WEEKEND (114) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (96) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) MyHappyFamily (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (71) INFO (67) Asya's School (57) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Sinopsis (51) Ramadhan (49) DapurLyaBerasap (48) Shopping (47) Birthday (46) Love IS Cinta (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Jom Singgah (43) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (34) Check-Up (33) NuFF (33) D.I.A.R.I (32) Let's Eat (32) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (28) Video (27) MamaAsya (26) S.A.N.T.A.I (26) Tempat Makan Best Di Kemaman (26) Tempat Makan Best Di Terengganu (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (19) mama+papa+fasya (19) Do It Yourself (18) Villafasyafrina (18) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) Medical (11) TUTORIAL (11) fasyafrinatraveltales (11) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) DecobyLya (8) Idea Bento (8) Travel (8) Deko VillaCintaku (7) Parenting (7) mama+papa (7) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Tempat Makanan Best Di Kuantan (4) Family Day (3) Lyafrina's Instagram (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) Mamalovefasyafrina (1)