Tuesday, April 26, 2011

S.E.L.A.S.A

Assalamualaikum & selamat pagi... Semoga terus ceria di pagi selasa:-)
1st mintak maaf banyak sbb kelmarin mmg x sempat nk BW langsung. Sebabnya seharian masa di habiskan berjumpa doc utk sakit asya tu.. Balik pon dah petang, mmg x on pon lap top..Letih yang amat. Apa2 pun, walaupun saya sunyi je kelmarin, saya nak ucapkan jutaan terima kasih buat kawan2 semua kerana sudi menjenguk blog ni kelmarin... Dan terima kasih jugak buat semua2 komen tu.. Suker sgt2 membacanya:-)

Hari ni pon, belah petang, saya ada appoitment lagi utk asya.. Kali ni jumpa dentist.. Ada byk sebab, 1st, utk gigi asya tu y makin chumelllll... Nak sapu apa nama ntah.. 2ndnyer sbb mulut asya bengkak sebelah..Tak tau bepunca dari gusi atau apa, sbb lepas kes asya jatuh baru2 ni, smpai sekarang still bengkak lagi...


" HAVE A NICE DAY "

11 comments:

~aSHa~ said...

moga asya cepat2 sembuh...leh posing2 lagi

fazilzura said...

hope cepat2 le asya sembuh key ..

** emmm zr pun agak lama dh x jmp dentist ..

Yan said...

selamat semua hendaknya..

mamalieyna said...

hope asya takde yg serius n cepat sembuh ye...take care both of u~ ^_^

Fieza79 said...

moga asya sembuh ok...sebut psl jmpa dentist ni seriau je...baik utk kita atau anak2...

etiey.com© said...

moga cepat sembuh yer... amin

Aisumi Chan Kawa'i said...

moga asya cpat sembuh ^^

Sofya said...

mulut bengkak?! kesiannya.. dah tak leh muncung2 lagi la..
cepat sembuh ja.. jgn takut makan ubat tau..

alyyani said...

take care and have a nice day lya :)

ieda said...

semoga semua yg lya buat ari nie berjalan lancar ok .. akak doakan yg terbaik buat lya :)

zaidah said...

semoga asya cepat sembuh....amin....klu tak dah tak ade model lagi....

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (79) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (71) INFO (67) Asya's School (59) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (49) Shopping (47) Birthday (46) Love IS Cinta (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Jom Singgah (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (34) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (27) Tempat Makan Best Di Terengganu (27) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) mama+papa+fasya (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) fasyafrinatraveltales (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) Parenting (7) mama+papa (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1)