Wednesday, April 27, 2011

Yong Tau Fu

Sempena waktu org lunch..
Saya pon nak menjamu makanan kat blogger yang singgah kat sini.
Tapi ada ke org makan Yong Tau Fu tengahhari buta ni??

Yong Tau Fu yang dibeli di pasar malam. 
Belum masukkan lagi kuah dia.

Setelah digaul dengan kuahnyer.. Sedia untuk dimakan.
Tapi, bukan semua suka makan ni kan?? Fain memang anti dengan makanan ni. Bau pon xleh..
Tak best la abe fain ni... xdok geng nak makan ni..

" SELAMAT BERLUNCH "

19 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..sedapnye..
lapar plak tgk..
terus teringin nk mkn jugak yong tau fu..

maszmadi said...

hubby masz suke makanan nie, masz suke yang ada kuah sup tu.. tapi susah nak jumpa kat KL nie.. huhu

etiey.com© said...

makanan fevret!

cik dah ganu kiter said...

beshnyer....wehi skali tu...........

zaidah said...

kitaorang suka...sebab sedap....macam mana fain bleh tak suka yerk...hehehe

MamaYatie said...

sedap tu Lya..rugi sapa tak suka..

weekend ni nak balik taiping..bestnya yong tau fu tepeng!

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

terbaekk!!!
lya.. plg saya suke ari senin n kamis time duk kmn aritu, psl ape..
ada paso minggu chukai, leh beli yong tau fu ni r.. ekekek, pakcik yg pakai kopiah tu, besttttt... x sedo $$ melayang.. =)

h4ni3 said...

sedapnya yong tau foo..
favourite tu!

MrS. F!zA said...

la fain smpi tkleh bau ka.. dlu suka gak mkn ni..tp skit2 je

♥ Che NamNam ♥ said...

en suamiku suker bangat ngan yong tau fu neh..dulu sy pon tak makan yong tau fu tapi semenjak berlaki kan En Epai sy pon dah gila dengab yong tau fu jugak..

Cute MuM said...

sedap kalo kuahnya sedap..
dah jarang makan sebab jarang pergi pasar malam...
huhu.

♥MiZz-siHa♥ said...

klau kat melaka n johor bleh mkn ngan sup..letak cili padi..best..hhe

Sofya said...

lunch makan yong tau foo... takda org buat lagi... hu3

Dilla Ady said...

lain ye yong tau fu lya nih..

kalu kt tempat dilla die makan ngan kuah sup pastu baru buh sambal tu..bagi pedas2..

pelik ye fain tak suke..kan sedap nih...

munna said...

sedapnya Lya...ni feveret kak munna ngan en.abg ni...berlumba2 bila makan sepinggan

Mak Su said...

ada, member yg kaki diet memilih yongtaufu utk lunch ;)

ieda said...

ishhh ada jew .. akak kalau hari jumaat selalu ke KP .. haa kat food court aida tuu .. sedap yong taufu dia :)

Yan said...

rumah akak satu family suka tau.. tp mahal tau kat s alam ni..

Farra Dhelina said...

nak sikitttttt...sedapnya lyaaa

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (81) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (73) INFO (67) Asya's School (60) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (50) Love IS Cinta (47) Shopping (47) Birthday (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Jom Singgah (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (35) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (27) Tempat Makan Best Di Terengganu (27) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) mama+papa+fasya (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) fasyafrinatraveltales (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) mama+papa (8) Parenting (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1)