Monday, May 9, 2011

Asya Jumpa Pakar Pemakanan

AUTOPUBLISH


Assalamualaikum semua..
Sekali lagi saya nak ucapkan selamat hari ibu buat semua kawan2 saya. 

taman gelora

Hari ni saya ambil cuti & x dpt b'on9 sebab bawak asya jumpa pakar pemakanan. Kalo on9 pon ptg2 sket. Sebabnya, berat badan asya statik jer & dah masuk ke line merah. Bayangkan umur asya 2 tahun 5 bulan, tapi mempunyai berat hanya 9.5kg.. Sejak dulu, x berubah-rubah.. Faktornya sebab asya kugak mempunyai masalah kesihatan y serius. Apa2 pun mama berdoa agar bila dah jumpa pakar ni, berat badan akan bertambah dengan baik seiring dgn usia asya.

10 comments:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

SAMA CAM BALQIS LA lYA, tapi kalo dia sihat tak de ape masalah, maybe asya ikut baka papanya, kitorang pun bawak balqis jumpa pakar dah 3 tahun lebey berat 9kg je statik dari umur 1 tahun, lagik dasyat tapi jumpa pakar siap pakar gelakkan sebab tak menjadi masalah kalo balqis aktif, sebab dia lawas membuang, hope asya pun ok gak...nanti update k

mummy_ayu said...

ooo...jumpa pakar pemakanan..o la tu..harap semuanya ok..and asya makin berselera makan..tgk iris..makan apa saja..tu yg makin bam bam...meh bam bam mcm iris key..

-Nureen- said...

moga asya baik2 aja...

hepi mothers day lya.. ;)

Zue AnnaLeeya said...

smoga semenya dipermudahkan yer... jupe pakar ktner???

haishhhh... dok abis2 tmn gelora... patut ar asyik mitok wat geder2 kt tmn gelora jer... sabo jerlah... hehehe...

eB ezrin said...

aerish laks dok kekal 13 kg... x mo mkn dari umo 2thn ... hu3.... aerish ngan asha beza 2 bln eh? :)

r|nA @ ja|j|na said...

nmpk asya tembam jek kat pic yg bawah tu..tp ape² pon aku doakan yg terbaik untuk asya..moga² kesihatan asya sentiasa baik hendaknye ye..

MamaYatie said...

makan banyak sket asya..dah kena tinggal ngan mysara ni..mysara 20 bulan = 11kg

ieda said...

selamat hari ibu buat kya jugak ..
semoga lya terus tabah ya dikk .. hadapi hari2 mendatang dengan tenang ok ..

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

selamat hari ibu lya...

p/s:comel ah gambo kat atas ni cam kakak n adik pon ye gak

Sofya said...

apa kata doktor? tak sabar nak tahu.. hope tak da apa2 la

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (135) WEEKEND (112) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (96) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) MyHappyFamily (72) AIDILFITRI OR AIDILADHA (71) INFO (67) Asya's School (57) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Sinopsis (51) Ramadhan (49) DapurLyaBerasap (48) Shopping (47) Birthday (46) Love IS Cinta (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Jom Singgah (42) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (40) My L.O.V.E (39) Check-Up (33) NuFF (33) CINEMA (32) D.I.A.R.I (32) Let's Eat (32) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (28) Video (27) MamaAsya (26) S.A.N.T.A.I (26) Tempat Makan Best Di Kemaman (26) Tempat Makan Best Di Terengganu (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (19) Do It Yourself (18) Villafasyafrina (18) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) mama+papa+fasya (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) Medical (11) TUTORIAL (11) fasyafrinatraveltales (11) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) DecobyLya (8) Idea Bento (8) Travel (8) Deko VillaCintaku (7) Parenting (7) mama+papa (7) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Family Day (3) Lyafrina's Instagram (3) Public Holiday (3) Tempat Makanan Best Di Kuantan (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) Mamalovefasyafrina (1)