Wednesday, May 4, 2011

Geder-geder Blogger Kuantan @ JOM HEBOH!

AUTOPUBLISH

Hihihi.. nak jugok guna perkataan geder-geder tuh! K.Zue.. siyes tak tau... geder2 tu pekebende???
Walaupun xleh nak join gathering blogger kuantan pada 1 Mei baru-baru ni.. Tapi sempat jugok bergeder-geder secara tak sengaja dengan kak zue aka Zua Annaleeya kat Jom Heboh!

Pertemuan yang tak terancang... 

Time ni saya baru je lepas kuor dari kesesakan kat sure heboh. Tgk ar muka saya, berminyak... boleh buat cermin tuh. Plannyer nak masuk kat Alamoda nk skodeng & rembat kain utk raya tahun ni. Tup..tup..tup... dari jauh saya terlihat kelibat cewek cun ni.. Memang dalam hati ni siap berkata-kata lagi... " Eh.... aku rase mcm pernoh tgk jer org nih".. Iyerlah, bila jumpa depan mata ni mmg x sangka... Apa lagi... saya pon buat muka penuh persoalan.. Dan cewek tu pon tanya " eh... lya ke ni "... Haaa.... terkejot den... Memang tak sangka boleh jumpa kan??? Time ni k.zue bawak rombongannya ke sure heboh... Tapi kita kasi HEBOH sekejap kat sini.

sempat lagi bergambar kenangan bersama tentera askar masing-masing

Sebelum berpisah tu, sempatla k.zue bagi plan ke Taman Bandar tu. Tapi sedihnyer... saya mmg x jumpa tempat tu.. Tak familiar kat area indera mahkota tu.. Lepas ni buat lagi gathering yer... Kat Taman Gelora plok. Situ sgt cun view dia.. boleh buat photoshoot selalu:-). Sebab nak join gathering ni, saya bermalam kat kuantan hari tu.. Dah la cari hotel, semua full... Last2 menumpang rumah kakak biologi Fain ( kakak sebapa ) Last2 tak dapat join gak... Agak kecewa! Apa-apa pun... sgt2 happy dpt jumpa K.Zue & Anak-Anak... Memang tak sangka kan??

---> to all my blogger friends... lama dah saya nk bgtau, tp x ingat.. Ekceli, hp saya jatuh dlm toilet masa sy sakit & masuk icu bln 3 aritu.. Jadi simkad lama saya tu mmg dah yillekkk.. Tapi dah register balik kat hotlink & still gunakan no lama.. Cuma, semua no y dalam simkad tu dah x ada.. Jadi, jgn lupa bg balik no hp masing2 kat FB @ sms j saya kat no hotlink aritu.. Still gunakan no y lama... 

23 comments:

nureen said...

geder2 jumpak member.. best nih..
tp nureen x gemar sgt g sure heboh nih sbb ramei pastu ellesya sure akan ckp " ishhhh ramei sgt la!!!"

ok lya nureen msg skrg k.. ;)

mamalieyna said...

sempat bergather2 dgn kak zue n anak2 pun jadilah lya..tak la terkilan sgt pergi sana kan..hu~

pertemuan tak disangka gini mmg best..hee~

LYAfrina said...

nureen:

hehehhee.. sungguh pantas sekali... lya dh terima msg nureen. tenkiu :-)

itu r..sian kat asya.. mama dia punya pasal r nk sgt tgk artis.. tp g skejap j..lps tu trus blah.

~izan~ said...

lg hebat la ni sbb geder2 kat jom heboh hehe..kira mmg rezeki betul sbb terjumpa kak zue kan... takpe2..lps ni kalau kita terserempak mana2,tegur2 je..kira geder2 jugak la tu mcm dlm entry ni hehehe

ieda said...

x perlah dikk .. tu namanya x der jodoh .. insyaallah next gader2 kita make sure leh jumpe lya yaaa :)

akak pi jugak heboh2 tuu tapi pergi mlm sabtu .. x sampai sejam .. anak dah rimas ajak balik huhuh

Zue AnnaLeeya said...

akhirnya.... kuar gok gambo tuh... heheheh.... mmg tak sangka sgguh hr tuh blh terjumpa kan??? maklumlah hr tuh bapokla ramai org... kak zue pon pegi jom heboh nih sbb anak2... klu tak jgn hrpla kak zue nak pegi dgn panas2 gitu...

mmg sonot jmpa lya wlupon kejap... kak zue ingat nak borak pjg dgn lya masa gathering tuh kan??? tp smp ke sudah lya tak smp... xpelah, lenkali kita geder2 lagik k... hr tuh kitaorg dah bncag gak, mgkn pasnih wat kt area pantai sambil ber BBQ... mesti syiok kan???

lya... geder-geder tuh kakzue eja kot bahasa melayu... perkataan asalnya together... sajer jer kasi lain sket... hahahaha....

mekchu said...

berheboh sungguh erk.. ish, cane pulak bleh jatuh tu.. tuan sakit, henfon pun sakit erk.. tatau pulak masuk icu.. lega semua dah ok..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

inila dinamakan jodoh tak kemana..eheh

geder2 tu together2 ke? or gaterhing? ntahla kak zue ni mcm2 ayat baru dia buat kuor..aaahhh

eB ezrin said...

jeles3... ;p
lya amik nio eB yer: 012-564 8704

Fieza79 said...

alahai best nya..tk sangka rezki nk jumpa tnpa di rancang...wahhh lps ni tambah rapat dn mesra la kann...

etiey.com© said...

memang havoc! kalau jodoh memang tak ke mana kan..

Sofya said...

best jumpa rakan blog...( mood jeles ni)

NM02 said...

ooo... yu pun kuantan mari ka...

Mama'cfa said...

wahh syoknye..dpt jumpe bloger lain kn.. scra kbtln..e trghh bile la agaknye turn say nk tesermpak kwn2 bloger.. kak lya nk nopon leh x? hihihi

Zue AnnaLeeya said...

rose.... haahla... geder-geder tuh mmg drp perkataan together dan gathering pon... td lupa nak kabo.. (kaver benornyer.. hahah)..
bila gabung dua perkataan tuh jadiklah geder-geder... hahahaha....
kakzue mmg pelik sokmo... he3...

MamaYatie said...

lor hai..tak sangka boleh terjumpa yer..mcm akak tersempak ngan MamaZakwan baru ni la..bila la kita dpt dating yer Lya..hehe

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

suka jumpa kawan blogger...

Dilla Ady said...

wah..beznye dpt jumpe geng blogger..mmg ain kan slalu tgk dalam pc sesekali jumpe depan mate cam tak caya jek..

maszmadi said...

hm, masz pon x leh nak join gathering blogger tu coz pi t'ganu.. huhu

rezeki lya, leh jumpa gak kan..

zaidah said...

pertemuan yang tak dirancang...bestkan....

lia said...

rajin lya p... akak mmg x rajin ha3...

munna said...

tak dpt pergi gathering ...jumpa kat jom heboh pun dah happy kan Lya

C'Jai said...

Perancangan Allah...seronokkan...

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (82) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (74) INFO (67) Asya's School (60) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (50) Love IS Cinta (47) Shopping (47) Birthday (46) Jom Singgah (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) F.A.M.I.L.Y (41) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (35) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) H.O.L.I.D.A.Y (32) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (28) Tempat Makan Best Di Terengganu (28) mama+papa+fasya (28) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) fasyafrinatraveltales (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) mama+papa (8) Parenting (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1) ma (1)