Monday, May 16, 2011

Jambatan Gantung Taman Gelora

Jom kita meniti jambatan gantung kat Taman Gelora ni. Jambatan ni xdelah panjang sgt.. Tapi sangat cantik view dia.. Bawah jambatan ni ada tasik yang jernih kehijauan. Boleh nampak ikan-ikan tu.

Odwy ke jambatan gantung posing sini dulu
Aksi sporting dari asya & mama

Asya buat mde peseng gitu??

Si anak dah x sabar nak berjalan..
Tapi mamanya asyik nak buat pose ajer

Pic ni kena edit sbb fain ambik blurr sket.
Asya makin  x sabar nak panjat ke jambatan kat belakang tu

Yeahhh.. akhirnya..
Tapi sayang.. pencemaran tulisan kat tiang tu

Comelkan jambatan ni.
Ramai pengantin buat photoshoot kat jambatan ni

Mama & Baby

Syokk melepak.. Sampai xnak bangun

Salah sepasang pengantin yang nak ke jambatan buat photoshoot. Kat atas jambatan tu ada sepasang lagi pengantin. Time saya kat sini, saya jumpa dlm 4 pasang pengantin yang buat photoshoot. Asya tgk pengantin pompuan tu x berkelip. 

Tumpang lalu jap yer
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

hahhaha.. nok jugok tu

Last... sesi m'refleksologi kaki.
Lepas tu kita gerak nak ke gathering blogger tu dalam kul 3pm.
Tapi nak buat ganer, xde jodoh nak jumpa tempat tu:-(

Apa lagi...
Jom La Geder-Geder Kat Sini Plok
Ke Guaner Citer????
Cer Kabo Gop Sepatoh Due

9 comments:

fazilzura said...

ni nmpak mak yg lebih bergaya dr anak ni

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah bestnya posing sakan

ibu qaleesya said...

oo best nyee.. eh cantik r topi asya.. beli kat mane ek?? kihkih

ieda said...

aahhaha cantik2 .. memang teringin nak kesini ..

nanti ya lya .. next gather bukan disini koot tapi ada plan nak meeting disini .. hahahah sambil2 posing2 kat jambatan gantung nie !

dikk last pic tuu best .. fainn muke cam boring jeww .. sbb semua pic lya dan asha dia x dokkk haahah :))

Ema said...

cantik..tapi orang refleksologi tak bole pakai sliper

Fieza79 said...

wahh cantik la tmpt tu..seronok tgk org berposing2...fieza tgk je la tkde mood lg nak berposing mcm dulu...hehee

Zue AnnaLeeya said...

kakzue bereh jew geder2 kt sini....
tp kene tanya pale pengat lu... kak ieda dan kak zia... hehehe...

Elin said...

cantiknyer tmpt ni..
pandai la asya and mama posing..hehe

Myra Jay said...

Kalau myra naik jambatan gantung tu sahih gayat..heheee

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (81) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (73) INFO (67) Asya's School (60) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (50) Love IS Cinta (47) Shopping (47) Birthday (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Jom Singgah (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (35) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (27) Tempat Makan Best Di Terengganu (27) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) mama+papa+fasya (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) fasyafrinatraveltales (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) mama+papa (8) Parenting (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1)