Thursday, May 5, 2011

JOM HEBOH : LABOUR DAY

TARIKH : 1.5.2011
LOKASI : PADANG MPK 2, KUANTAN

Masih di jom heboh
TAPI pada keesokkan harinya lak
tenggok tu.. betapa ramainya umat manusia

Cuti sempena hari pekerja, masih di Kuantan.. Lepas breakfast, dlm kul 10am gitu sekali lagi terjah Jom Heboh. Tapi skejap jer, sbb cuaca y panas terik.. Kesian kat asya. Ni gara2 mama dia r nak jadi mamarazzi sgt. Nak jumpa artis konon.. Apa daaaaa... Tapi dapat gak snap pic pelakon Nur Kasih & DJ Hot FM, Sharifah Aleeya.. Picnyer akan menyusul nanti. Ada gak nampak Adira AF.. Keciknyer dia & sgt2 comel, asyik tersenyum jer. Tapi x sempat bergambar cz bertembung time bjln. Artis2 lain, dah x jumpa sbb terus je blah lps tu.. Kesian kat asya panas2 terik tu..

Kat permaina Suppa Duppa -- betul k ejaan ni??

Hanya pic ni jer y saya ambik.. Lain2 semuanyer artis. Org punyalah ramai, smpai nak berjalan pun susah, jd sebelum apa2 berlaku, baik pegi dulu dari tempat ni. Terus ke Alamoda y duk seberang jalan ajer. Time ni la jumpa k.zue.

KOMEN : 
Jom Heboh dah x best macam zaman dulu2.. Seingat saya masa tahun 2003-2005, sebab tak banyak sgt xtvt y disediakan oleh TV3. Seingat saya dulu, ada bangsal NONA-- boleh jumpa pengacara Nona, ada yang Majalah 3, Buletin Utama--ada pluang jumpa pembaca berita & byk lagik.. Owhh... dulu rumah hantu pon ada , y Misteri Nusantara punya. Teringat peristiwa time masuk rumah hantu ni, ada la sorang awek tu, konon2 terkejut dgn jelmaan hantu dalam tu, smpai tarik baju saya y duk kat depan.. Bayangkan dia tarik punyalah kuat, sampai tercabut tali bra.. Gerammmmm sgt time tu! 

8 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Ramainye umat manusia..
kekdng rimas gakkan klu jln tmpt yg ramai2 mcm ni..

ieda said...

ekekek ye ke lya .. sabor jelahhh betul2 panik budak perempuan tuu hhuh :))

aah lah dik akak lak pergi mlm .. 1st time dlm hidup jejak sure heboh sblm2 nie buat hubby x suke pergi ..
tapi kali nie akak nak jugak gi tapi adik akak yg bawak kan .. kalau x , x merasa lerr kekkeke

tu pun kami ke sana x sampai sejam punnn , zahrien dah sebuk nak balik huhu

mummy_ayu said...

kalu jom heboh nie memang confirm ramai org punya...ayu tak pernah pegi lagi...tapi selalu tgk memang ramai org..

Rozita said...

akak dah lama x gi dah... sejak anak sulung umur setahun... malas nak bersesak dgn org ramai..

etiey.com© said...

wah ramainya orang! tak pernah kami pergi jom hebah

Fieza79 said...

fieza tgk kt tv aritu mmg ramai gilerr umat manusia...dgn panas lg..kalau fieza rasa nya dh pitam kot..hehee

Sofya said...

saya tak suka pergi tempat sesak camtu.. kepala pusing..

♥MiZz-siHa♥ said...

rmainye manusia..dl sure heboh rmai artis kan..
skrng jom heboh,bnyk jual brng je..

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (139) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (82) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (74) INFO (67) Asya's School (62) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (50) Birthday (49) Love IS Cinta (47) Shopping (47) Jom Singgah (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) F.A.M.I.L.Y (41) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (35) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) H.O.L.I.D.A.Y (32) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) Tempat Makan Best Di Terengganu (29) mama+papa+fasya (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (28) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) fasyafrinatraveltales (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Papa Asya (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) mama+papa (9) Idea Bento (8) Travel (8) Parenting (7) Ulangtahun Perkahwinan (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) TERENGGANU (1) de (1) fasyafrinavacationtime (1) ma (1)