Saturday, May 14, 2011

Kenapa Dengan Blogspot?? Entri & Komen Hari Khamis GHAIB??


Tak tau apa yang x kena??? Entri2 y dah pon publish & dah dapat komen sebelum ni semuanya tiba2 hilang.. Bila tgk kat edit post, kesemua entri y dah publish minggu lepas dah jadi scheduled balik.. Hairan???? Maknanyer kesemua komen2 yang saya dah terima tu hilang. Sayangnyer:-( ... Ada saper2 tak y kena nasib macam saya??? 4 entri yang di dalam kotak merah diatas tu semuanya dah publish last week & dapat komen, tp tiba2 jer, buka blog semalam tgk kat blog dah x de entri yang hari Khamis tu. Semuanya jadi scheduled balik.. Hairan gak ni??? Xpelah...saya nk publish balik.. Tapi nasib baik y kat dalam draft tu pon x hilang.. adoiii... Frusttt..

12 comments:

Izan Ishak said...

samalah lya... izan punya entry khamis keluar balik macam entry baru. 25 komen dah gone with the wind...sedih!

NurShahFamily said...

huhuhu semalam blogger.com ade tak betul sikit... nur pun sama... tak bo login lagi... dia kate read only huhuhu... tapi ari ni dh ok...

ibunaznoy said...

tu la smlm xleh sign in blogspot,pastu xleh comment blog kwn2 jgk..ingat blog pun da ilang,hihi..mujur dah ok..

ibu syafiq said...

rsa'y semua org jd smni lah lya...ibu syafiq pn sma.semlm msa x leh bukk blog bca dia'y prob mmg blogger giau entri tarikh 2 diremovekn...

MamaYatie said...

samalah Lya..semalam akak tngk n3 khamis hilang terus..pagi ni ada balik komen smua ilang..huhu.. mcm dia restore balik back up yg dia bt pada certain2 masa..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

lily punya plak semua N3 masih ada tp komen untuk last n3 tu plak semua dh ilang..huhu..tensi..

MommyAgharr said...

Lya, komen kat blog sy pun hilang, nsib entry tak hilang gak.. rsau plak.. nnt org ingat sy yg delete komen2 tu..huhu.. mknanya mmg x bleh buat ape2 laa ek??

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

sama la lya..lisa pn ada gak komen kt entry lya..tup2 hilang pastu ada la p komen kt blog owg..nmpk ok..esoknya cek blk xde msuk pn..huhuhu.entry lak sama ar...mlm 2 dh publish siap2..esok tgk xde lak..huhuh

ieda said...

huuh same lah ngan akak dikk .. semua blogger kena mam nie akak rasa ..

akak punye pun dah semua mcm entry baru .. yg dah bepuluh2 komen ilang mcm izan jugak

geram dan satu layie .. akak punye " jom baca lagi " tuu punn dah biul huhuh x jadi huuh

dinor's family said...

hu...hu...sama la dinorfamily punya n3 ari khamis ade..tp komen kwn2 suma tpadam,ari jumaatnya n3 pun xkuar...tension...bru ari ni ok..leh on9...

munna said...

alhamdulullah..lal munna takde n2 atau komen yg hilang

mamashikin said...

erm mmg...blogger ada problem..ramai yg hilang komen2..sy pun ada la 2,3 komen tetibe hilang..

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (82) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (74) INFO (67) Asya's School (60) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (50) Love IS Cinta (47) Shopping (47) Birthday (46) Jom Singgah (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) F.A.M.I.L.Y (41) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (35) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) H.O.L.I.D.A.Y (32) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (28) Tempat Makan Best Di Terengganu (28) mama+papa+fasya (28) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) fasyafrinatraveltales (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) mama+papa (8) Parenting (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1) ma (1)