Thursday, May 26, 2011

WEDDING CAREMONY : JASZ & KERY

Majlis ni berlangsung pada 13.5.2011 di Kampung Kijal, Kemaman. Jasz ni merupakan adik ofismate saya yang sempat saya buat photoshoot untuknyer kat dalam lalang & pokok2 kelapa tu. Boleh klik link ni-->

PHOTOSHOOT : KAMPUNG PENUNJUK, KIJAL



Gadis di sebalik jambangan bunga. Gadis????

Ni masa majlis pernikahan pada sebelah pagi.

Selain tu, saya juga diamanahkan untuk merakamkan detik bersejarah adiknya. Tapi saya dah gtau awal2 yang saya x pro..Hasilnya jugak bukannya pro. Lagi pun, saya xde gadget2 yang canggih-manggih lagi, cuma guna y basic ajer y mmg dah sedia ada.

Tuko baju... untuk majlis persandingan di sebelah petangnya.

Kali ni jom layan sebahagian pic posing2 hasil dari lensa saya selepas majlis akad nikah.
Pic2 nikah & bersanding akan menyusul di kemudian hari.





Masih banyak kekurangannya kan??? 
Tunjuk ajar ku sifu..

Nak tenggok banyak lagi aksi posing yang cukup sporting dari Jasz

Majlis Pernikahan Neitu & Keiry : 13 Mei 2011

7 comments:

Cute MuM said...

oklah tue.. lama2 mesti pro punya..

zaidah said...

cantiklah pengantin yang berbaju hitam tu...hehehe.....pandai betul lya ambik gambar...dah jadik profesional photographer nie...

Sofya said...

bagi akak.. dah cantik dah tu..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

OK GAMBAR2 NI LYA..
CANTIK...

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

va va va cantik2 gambonya

ieda said...

sgt cantik .. ok lah tuu dik :))

Dilla Ady said...

cantik jugak nih lya..lame2 nnti mesti mahir...kalu nk lagi cun kena ade software photoshop tu eh..cantik jek..

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (79) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (71) INFO (67) Asya's School (59) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (49) Shopping (47) Birthday (46) Love IS Cinta (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Jom Singgah (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (34) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (27) Tempat Makan Best Di Terengganu (27) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) mama+papa+fasya (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) fasyafrinatraveltales (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) Parenting (7) mama+papa (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1)