Thursday, June 16, 2011

Episod Akhir Nora Elena


Akhirnya.... hari ni merupakan episod akhir Drama Nora Elena.. Mesti ramai yang eksited nak tgk ending drama ni. Ramai y suka tgk drama ni sebab jatuh chinta dgn Seth Tan kan???  Saya x pon...Jatuh cinta kat Fain jer..hehehehe... Saya harap endingnya sama macam dalam novel Kasih Yang Suci.. Penuh tragis.... Tapi happy ending..Xlehlah citer kat sini ending dlm novel tu, nanti dop suprise plok kan?? Lepas ni drama Dewa Cintaku lak yang ganti Nora Elena.. Selain tu... sesiapa yang nak b'chat dengan Seth Tan aka Aaron Aziz secara langsung blh la chat dgn beliau pada kul 3.00pm di http://www.tv3.com.my/ kat sini--> http://apps.tv3.com.my/livechat_noraelena/ .. Selamat beromantik dengan Seth Tan.. Mintaklah bunga  ros banyak2 erk..

13 comments:

cik dah ganu kiter said...

dah nak hbis ke citer ni..huhuhu...

Fieza79 said...

alahai dh nak habis kan..tk best la lps ni balik ptg2...hrp2 ada citer best lg lps ni...

ape la ending nya kan..tk sabar nk tgk ptg ni...

Dilla Ady said...

tak ikut sgt pun citer nih...timing tak brape nk kena sgt la citer nih..huhu

munna said...

DAH NAK EPS. AKHIR YE....KAK MUNNA TAK PERNAH BERKESEMPATAN TGK SATU EPS PUN...

~aSHa~ said...

bagi sha..FAIN lagi terbaik dari seth tan dlm drama tu...

fain mmg terbaik la...

Zue AnnaLeeya said...

tulah lya... dok sabo nok tgk ending hr nih..
hrp2 hepy ending...

kayrul-shah said...

last episod nie kena tengok nie...set time balik keja kena cepat tak boleh nak lepak lama2 kat opis...hehehehe

maszmadi said...

nak balik!!! nak balik umah tengok seth.. huhu boleh x nak balik sekarang nie...?

kella said...

tahu tak lya? kita tak ikut citer ni dari awal, baru je tengok jumaat minggu lepas.. tapi, u know what? kita dah tahu ceritanya dari awal pun! hehehe.. walaupun tak ikut dari awal, tapi hnya tengok seepisod tu dah tahu dari awal.. dan satu lagi! terus jatuh cinta??! hadui.. so start awal minggu memang jam 7 dah ercongok kat depan tv ler.. hehehe.. dah terpaut... =)

mamalieyna said...

aduuh taktau la smpt tak nk tgk final epsod ni..semalam pun sempt tgk half je..hu~ balik kerja sampai lewat la..huu~

eB ezrin said...

ooo, x la mati yer? :)

mummy_ayu said...

tu la..minta2 line clear la ptg nie..

Aisumi Chan Kawa'i said...

tak layan sangat pun cerita nih.. tapi slalu dgn org cerita itu ini..

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (79) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (71) INFO (67) Asya's School (59) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (49) Shopping (47) Birthday (46) Love IS Cinta (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Jom Singgah (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (34) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (27) Tempat Makan Best Di Terengganu (27) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) mama+papa+fasya (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) fasyafrinatraveltales (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) Parenting (7) mama+papa (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1)