Wednesday, June 8, 2011

F.L.I.Z.Z STAR

Sesekali Irma balik Malaysia ni haruslah ambik kesempatan nak berjumpa.. Lagipun bukan senang nak jumpa. Sekarang ni Irma dah sarat mengandung 5 bulan.. Dah tak lama tu. Tapi insyallah... lepas ni dia akn stay kat Malaysia kot. Kalo g2 baguslah, boleh jumpa selalu.. Dan hari Ahad baru2 ni Izzati & Irma sempat datang ke rumah saya. Nak keluar pon saya kureng sihat time tu.. Saya pon selekeh jer dgn track bottom nyer. Apa2 pun sesekali berjumpa ni haruslah hargai masa yang ada. 

Menanti kelahiran baby flizz star yang ke-4

Persahabatan kami penuh keikhlasan  di dunia & akhirat.

Bila dah jumpa ni, macam2 perkara yang kami sembangkan. Banyak flashback kenangan yang lepas2. Ok la tu tlg ingatkan saya kenangan lama y sememangnyer byk saya lupa lps sedar koma dulu.

Baju merah tu ank sedara Irma

Irma & asya

Friendship forever

Dah nak balik... Sempat lagik kenakan si asya yer.. hehehehe..
asya kater " usyukk angoooo "

15 comments:

@e_da said...

alahai comel jek perut dia pregnant

Zue AnnaLeeya said...

best kan dpt geng yg satu kepala dan sporting nih....
wlu dah kawen, tp tetap tak putus hubungan....

usyukkk angooo.... hahahaha.... org luar mesti x tau ape kan????

Sofya said...

bestnya jumpa kawan2 yg lama terpisah kan..

fazilzura said...

usyok angooo heheheh .. selalu sebut kalau balik ganu ..

mmg besh kalau jejak kasih dgn kwn2 se'geng' kan

Cute MuM said...

semua cun-cun belaka..
bestnya ada BFF dunia & akhirat

ieda said...

waaaaaa seronok ! .. dik mu bertiga mcm adik beradik tau .. wajah dan senyuman hampir sama je :)

syaz@rozelt said...

muka orang pregnant memang berseri2 kan..hehe

makdara TERdiva said...

bukan senang nak dapat kawan2 yg sehati sejiwa..semoga berkekalan

zaidah said...

usyuk angoo tu apa maknanyer tu lya...hehehe....bestkan dapat jumpa kekawan lama...banyak yang hendak diceritakan sehingga kekadang hilang kata2..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Semoga persahabatan kekal selamanye..
Betul tu..bukan senang nk dpt kwn sejati yg sehati & sejiwa..

mama_iris said...

usyuk angoo = busuk bango kan??hehhe...x tau betol ke ejaan dia..

kella said...

suweet je si ibunya...

hehe.. asya.. ape yang busuk bango tu.. hehehe pandai dia.. =)

mamalieyna said...

alahai..sweetnye mereka..^_^...semua senyum simpul..comeii~ hee~

Dilla Ady said...

sesekali dpt jumpe kawan lame..bezkan lya..ilang rindu n teringat kenangan lame..

~aSHa~ said...

muka korang lebih kurang la....

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (79) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (71) INFO (67) Asya's School (59) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (49) Shopping (47) Birthday (46) Love IS Cinta (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Jom Singgah (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (34) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (27) Tempat Makan Best Di Terengganu (27) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) mama+papa+fasya (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) fasyafrinatraveltales (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) Parenting (7) mama+papa (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1)