Saturday, June 4, 2011

HADIAH : CONTEST CERITA DI SEBALIK GAMBAR

Ekceli contest ni dah lama sgt join... Dalam bulan 2 tahun lepas.. Lama dah kan... Tapi bila dah terima hadiah tu, saya dah siap snap pic tu... Lepas tu, pic dalam kamera semua hilang sbb Fain tersilap format.. Baru-baru ni, saya nak kemaskini folder2 dalam PC ni.. Sebab byk sgt pic, nak buang mana y x perlu. Last2 terjumpa 1 folder hadiah2 yang dah diterima tp belum pernah publish pon.. Saya sendiri x igt y saya sbnarnya dah transfer pic ni.. Walaupun dah terlewat sgt,, dh hampir setahun lebih... tp saya publish entri ni sbg ucapan tanda terima kasih atas hadiah best y diberikan ni & sbg tanda penghargaan buat penganjur y m'ganjurkan contest ni.

Hadiah yang diterima... Kain pasang yang sgt2 cantik & lembut kainnya..

Samapi ke hari ini, saya belum sempat nak hantar tailor lagik.. hadiah kain pasang birth saya thn lps y MIL bg pon x jahit2 lagi... Lps ni htr sekaligus.. Bila dah siap, blh la sy posing dgn kain pasang ni... :-)


TERIMA KASIH BUAH

MOHON JASA BAIK KAWAN UNTUK
VOTE ASYA

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (81) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (73) INFO (67) Asya's School (60) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (50) Love IS Cinta (47) Shopping (47) Birthday (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Jom Singgah (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (35) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (27) Tempat Makan Best Di Terengganu (27) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) mama+papa+fasya (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) fasyafrinatraveltales (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) mama+papa (8) Parenting (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1)