Wednesday, June 22, 2011

Mamaku Tlah Jatuh Sakit!!

Deco Bersama Eric On Progress!


Huhuhuhu..
ciannyer dengan mama asya ni... Tenggok la cat rumah ni... Tadi kaler hijau lumut.. Ni dah kena simbah kaler hitam legam.... Apa daaa... mama ku tlah jatuh sakit kahh???

numpang posing sekaki

Apa nak jadi dengan saya ni.. Ni deco sementara beli cat baru yer.. Dah x larat nak kobek2 ni... Tunggu la mood datang baru tuko kaler rumah y lembut2 & menenangkan.. Header tu pon sementara jumpa yang cun dulu... Aiii...jeles tgk blog kawan2 y cun , cantik,, menarik & tertarik tu..

MINTA BAIK JASA KAWAN-KAWAN UNTUK VOTE ASYA:

TQ

14 comments:

cikmOt said...

owhhh doktor asya yang comel...

~ yus ~ said...

Yang ni pun menarik juga Lya...:)

Hitam kan menawan...

maszmadi said...

ala lya, header tu dah cantik apa.. cute jerk pic asya pakai topi tu.. kan

ieda said...

ehhh chamee lahhh ngan umah GA akak ekekkeke

dinor's family said...

tu la bla nengok org lain nya rmh cantik je...sama lah rmh ibu syik btukar cat je.....xpandai nak godek2 sbenarnya ngeee....

zaidah said...

tengok tajuk tu bikin hati zai berdebar takut lya sakit...rupanyer asya nak jadikr dr nak rawat mamanyer tengah mabuk cat rumah baru....

munna said...

hitam itu menawan....

Mama Balqis BPB said...

dah ok header tu..asya nampak comel skali dgn gaya sebegitu..

lia said...

smart jer kaler ni... ok jer nak terus on pon...

kayrul-shah said...

cantik header baru tue....asya nak jadi doktor ye..

NurShahFamily said...

hitam itu menawan haahahhaha...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..doktor yg comel..
Header tu pun cun dh..suke tgk Asya posing mcm tu..comel jer.. ;)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

lebih suka hitam.. rasa senang match dgn warna lain

Dilla Ady said...

cantik jugak camni...takpe, cari yg btul2 berkenan di hati ye lya..

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (136) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (97) MyHappyFamily (79) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (71) INFO (67) Asya's School (59) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (49) Ramadhan (49) Shopping (47) Birthday (46) Love IS Cinta (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Jom Singgah (44) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (34) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (29) MamaAsya (27) Tempat Makan Best Di Kemaman (27) Tempat Makan Best Di Terengganu (27) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) mama+papa+fasya (21) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) fasyafrinatraveltales (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) Parenting (7) mama+papa (7) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Tempat Makanan Best Di Kuantan (5) Family Day (3) Lyafrina's Instagram (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) Mamalovefasyafrina (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1)