Monday, July 11, 2011

Almari Asya



Ni antara baju-baju yang saya nak let-go.. Ada lagi beberapa helai baju yang belum di entrikan. Saya jamin baju ni masih dalam keadaan yang sangat2 baik.. Tak ada sebarang kerosakan mahupun kekotoran pada fabrik. Sebabnya, saya memang terlalu menjaga baju2 asya ni semua. Lagi pun baju-baju yang di let-go ni bukanlah yang selalu dipakai. Hanya dipakai jarang2.. Sebab sayang kan...Last2..sayang punya pasal... bila dah nak pakai dah terlalu sendat & singkat/senteng dengan asya. Harga boleh runding bagi yang ambik lebih drp sehelai.. Jom la jenguk-jenguk sini--> http://almariasya.blogspot.com/

5 comments:

mamalieyna said...

comel2 je kan///kalaulah dpt baby girl..mesti gila soping gini..hee~

Ena said...

tu la kan.. sayang je tengok baju baru pakai bbrp kali tp dah ta muat.. cam ena ni susah skt nak let go gini sbb sepupu sepapat anis kat sini ramai, dorang plak tau2 jek baju2 dak anis tu cantik2.. seme pakat pinjam tp kira amik terus la tuh.. heheh..

Zue AnnaLeeya said...

haishhh... geram tgk baju beby girl..
tetiba rasa nak peknen lagik...
hahahaha...

kayrul-shah said...

masih cantik lagi....daripada terperap dalam almari baik let go ye...sayangnya anak kayrul lelaki la...just cuci mata je la

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

wah...cantik2 tp saiz xkena ngn raisya ar walaupun baru 2 thn tp body cm dak 3thn lebih ar...klu x sakan leh borong ngn lya...huhu

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (81) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (73) INFO (67) Asya's School (60) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (50) Love IS Cinta (47) Shopping (47) Birthday (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Jom Singgah (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (35) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (27) Tempat Makan Best Di Terengganu (27) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) mama+papa+fasya (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) fasyafrinatraveltales (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) mama+papa (8) Parenting (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1)