Thursday, July 7, 2011

Bila Anak Daraku Berposing

Eyhhh..baju pink lagi... kan saya dah gtau aritu, saya ada snap 70++ pic ni.. Haruslah diabadikan kat sini utk kenangan kan?? Ermmm..nanti mesti mama akan ingat saat2 membesarkan asya ni.. Saat melayan kerenah asya.. Kadang-kadang takut nak lihat asya besar, takut asya lupakan mama & dah xleh nak manja2 dengan asya lagi.. Asyalah saham akhirat mama.. Insyallah, mama akan mendidik asya sebaik mungkin, ke jalan yang diredhai Allah Swt. Semoga Allah memanjangkan usia mama untuk melihat kejayaan asya di masa depan. Menjadi seorang y berpenyakit cam saya ni, selalu merisaukan hati..Kadang2 takut nak tdo... Takut bila esk dah x ada kesempatan utk bernafas lagi.. Ya Allah..panjangkanlah usiaku ini.. Asya...mama syg sgt kat asya!

Ecececeee... bergaya sakan tu

Ciuman buat semua dari asya :-)

Wajah penuh pengharapan..Mungkin utk melihat mamanya terus sihat supaya blh layan dia berposing tiap2 hari:-)

Muka asya y sweet:-)

Agaknya, bila asya besar nanti..nak ke layan hobi mama ni?? Yang pasti time tu msti asya dah mula sibuk dgn pelajaran...Dan mungkin dah ada bofren kan??? Hhehehehe.. Bila asya baca ni..ingat... mama selalu sayangkan asya..Setiap saat, setiap detik,..setiap waktu..tak pernah henti kasih sayang mama buat asya.. Mama xtaulah, bila asya dah pandai membaca ni mama masih ada atau sudah kembali kepadaNya.. 

21 comments:

mummy_ayu said...

dear...sedih baca ayat last tu..
jgn la...minta Lya dipanjangkan umur utk tgk Asya membesar..amin..
insyaallah..bergenang air mata Ayu tau
tomei nya anak dara tu posing2..

cikmOt said...

asya sayang mama...moga mama terus sehat dan kuat...

ieda said...

dia x kan jemu tgk pic2 nie ! :)

fazilzura said...

suke nye kalau budak mucung kan mulut dia.. rs nak gigit

MrS. F!zA said...

asya akan ada selalu temani mama..insyaallah..

puan nina said...

oloooo muncung tuu..muah muahh untuk asya juga..hehe =)

merahitujambu said...

pandainyaa posing...geram jee..comel

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

wa..byknye 70++..abisla shutter count dia nnti..ahahaha

okla tu..leh abadi byk2 sini..mintak2 la blogger tak wat hal tibe2 ilang blog kita kan??

sweet...ngade2 je tgk jelir camtu ehhee

eim said...

pandai posing asya nii comel ..

qasehqaleef said...

lya.. taknaklah cakap camtu. semua org mendoakan kita semua pjg umur dan terus bahagia. lya kena kuatlah demi asha dan fain.
asha~~mokcik sukelah tgk asha posing. teruskan berposing. mokcik peminat no 1 tetap nak tgk pose asya..

dilazfamily said...

comel dia posing suka tengok gamabr yang muncung tu.cute sangant.
nak minta tolong vote boleh
Cara-caranya:

1. Like Page https://www.facebook.com/pantai.hospital.ayer.keroh

2. Like Gambar QISTINA

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150269072233407&set=a.10150269064993407.344317.378265923406&type=1&theater

3. Tinggalkan komen di page gambar

::NureeN:: said...

muncung2 nanti bleh lwn ngan ellesya nih...

insyaALLAH sama2 kita berdoa moga kesihatan milik kita selamanya

Mama Zharfan said...

sedih plak baca entry ni :(

me suka tgk pic asya kat header blog ni..sgt comel!!

Bionic women said...

comel snagat asya...
pandai berposing, Dhiya x suka kamrea..huhuhu..

insyallah, Allah bagi kesempatan utk mama terus disisi asya..hingga dewasa

Bionic women said...

comel snagat asya...
pandai berposing, Dhiya x suka kamrea..huhuhu..

insyallah, Allah bagi kesempatan utk mama terus disisi asya..hingga dewasa

::NureeN:: said...

lya nureen tag lya ni nanti mention k ;p
http://nureenasirellesya.blogspot.com/2011/07/giveaway-from-adyshariz.html

tq

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

moga allah panjangkan lya..insayallah...


asya yang comel jangan lupa mama bila besar nanti ye..sayang

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

lya aka ambil sekeping gambar dalam blog lya....mintak diizinkan ye..utk n3 esok...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

comel..pandai sgt berposing.. ;)

Zue AnnaLeeya said...

haah la lya...
ayat last tuh buat kak zue sedih tau...
jgn ckp cmtuh...
lya kena kuat k... demi asya...

gambo jelir tuh comei...
mcm ngade2 tau... hehehe...

Sofya said...

nt bila jumpa blog ni tentu asya terharu kerana mamanya sudi menitip setiap dengan perkembangan fizikal n mental asya

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (132) WEEKEND (104) in N.A.T.U.R.E (95) Kata HATI LYA (94) M.A.K.A.N.A.N (75) About Me (72) AIDILFITRI OR AIDILADHA (71) INFO (67) MyHappyFamily (64) MACAM2 ADA (57) Friend (56) Asya's School (54) M.E.M.O.R.Y (52) Sinopsis (51) CAREMONY (50) Ramadhan (49) Shopping (47) DapurLyaBerasap (46) Love IS Cinta (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Birthday (44) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Jom Singgah (41) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (39) My L.O.V.E (39) NuFF (33) CINEMA (32) Check-Up (32) D.I.A.R.I (31) Let's Eat (31) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (28) H.O.L.I.D.A.Y (28) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Tempat Makan Best Di Kemaman (24) Tempat Makan Best Di Terengganu (24) Beauty N Health (23) MamaAsya (21) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (19) Do It Yourself (17) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) VillaCintaku (17) I care..U Care.. We Care (16) Novel (15) Artis (14) Bento Asya (13) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) Medical (11) TUTORIAL (11) fasyafrinatraveltales (11) Deko VillaCintaku (10) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) PETUA (9) Idea Bento (8) KuMeowww (8) Travel (8) mama+papa+fasya (8) Parenting (7) Ulangtahun Perkahwinan (6) mama+papa (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Family Day (3) Lyafrina's Instagram (3) Public Holiday (3) Tempat Makanan Best Di Kuantan (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1)