Thursday, July 21, 2011

Khamis :-)


Assalamualaikum... Pejal celik-pejam celik..dah hari khamis harini..Semoga semuanya berada dlm keadaan y baik & sejahtera.1st nk wish, tqvm buat semua kawan2 y masih sudi singgah kat sini walaupun sy sunyi jer kelmarin sbb ke spital.. Appoitment semlm sukses belaka..Bejalan lancar... Cuma terlupa nak ambik bekalan ubat jer... Duk kat spital ajer smpai ke t/hari/..Kebetulan kelmarin mmg ramai betul org y ada appoument..Sampai penuh ruang tu..tp sib baik sy just jumpa direct dgn doc, sbb sy buat appoitment peribadi y dh tertangguh sebelum ni.. Itu pun lama disoal siasat.. Result MRI dulu x sukses...mybe kena repeat lagi next time.. Huhuhu... x sanggup. Result EEG pon xtau lagi..summarynyer x siap2 lagi.. Tunggu ajer la..Nak cepat boleh..sediakan duit byj2..pahtu pegi ke spital swasta.:-(huhuhu..nak cekau mana tu duit byk2.. Walaupepon..hosp gov terlalu byk sgt berjasa dlm hidup sy & asya.

Pasal shopping kelmarin lak... x berapa nak shopping..kiranya mmg x jd shopping pon, sbb keletihan. Just round2 jer..Tp ada la beli t-shirt 2 helai utk asya y mmg harga sale giler2..pasni just cari jeans ajer. Rasanya dah cukup tu, sbb baju2 y dibeli sebelum ni dah ada & belum dipakai..Jimat..jimat.. Ermmm..rupanya dh ramai y shopping raya yer..Mmg sesak sgt2.. Lagi2 trg cuti am kelmarin, jd org kmn ramai turun kuantan shopping raya. Ni belum masuk bulan pose lagi.. confirm next week lagi hebat org bershopping..Mybe lps ni just nak beli baju +jean fain & kasut kami bertiga.Kasut saya dh hancur.mmg kena beli..Dan h/bag lak baru j putus talinyer..sbb libas angsa..aihhhh..lari bajek! Tang baju saya dah settle..cukuplah y ditempah tu jer 3 pasang..Baju kasual mmg x beli, lg pon bkn budak2 lagi..y tu anytime blh beli..Jadi utamakan y penting dulu.

10 comments:

mamalieyna said...

Alhamdulillah semuanya berjln lancar...soping time masih ada masa lagi lya..hee~ betul tu utamakan mana yg lebih pnting dl...herm..eina takde aura nak raya, sbb en suami kena bertugas, nmpk gaya terperok dlm umah je la raya nnti..hu~ sadis..

♥cikmOt♥ said...

tak sabar nak suping raya...sekali ngan supig baby HNI...heheh...

pepagi asya tayang bodi ek...hehehe

Nazz@Purple said...

dah shopping tuk raye..wahh..

Zue AnnaLeeya said...

dah soping raya erk...
kak zue ingat pon mmg nak soping sblom pose...
sbb bila bln pose nanti msti ramai org... huhu...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Alhamdulillah..semuanya berjalan lancar..
Lily sama ngan Eina..belum ada aura nk raya..hehe..maybe last minit shopping baru ada semangat kut..shopping sambil dgr lagu raya.. :D

eB ezrin said...

kiter doakan bersamer yer... aminnnnnnnnnnnnn...

amieroziana said...

wah dah shopping raya ya...anas kalu beli awal alamatnya tak sempat raya la ibunya dah sarungkan dulu hehehehe

Cik Rose Cute said...

Orang kemaman dah shopping raya...hihihi lagi seminggu kita nak puasa....Selamat Berpuasa ya...Alhamdullilah berjalan lancar pasal Check-up tu....Mudah-mudahan bertambah baik...

CT said...

comellah....:)

fazilzura said...

hehehh gambo asya seksiiii ..

syukur ler sume urusan berjalan lancar

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (135) WEEKEND (111) in N.A.T.U.R.E (98) Kata HATI LYA (96) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (71) MyHappyFamily (71) INFO (67) MACAM2 ADA (57) Asya's School (56) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) Sinopsis (51) CAREMONY (50) Ramadhan (49) DapurLyaBerasap (47) Shopping (47) Birthday (46) Love IS Cinta (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Jom Singgah (42) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (39) My L.O.V.E (39) Check-Up (33) NuFF (33) CINEMA (32) D.I.A.R.I (32) Let's Eat (32) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (28) Video (27) MamaAsya (26) S.A.N.T.A.I (26) Tempat Makan Best Di Kemaman (26) Tempat Makan Best Di Terengganu (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (19) Do It Yourself (18) Villafasyafrina (18) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Novel (15) mama+papa+fasya (15) Artis (14) Bento Asya (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) Medical (11) TUTORIAL (11) fasyafrinatraveltales (11) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) DecobyLya (8) Idea Bento (8) Travel (8) Deko VillaCintaku (7) Parenting (7) mama+papa (7) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Family Day (3) Lyafrina's Instagram (3) Public Holiday (3) Tempat Makanan Best Di Kuantan (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) Mamalovefasyafrina (1)