Sunday, July 10, 2011

MEMPERKENALKAN ALMARI ASYA

Assalamualaikum buat teman blogger.. Saya baru ker selamat membuka 1 lagi blog baru iaitu Almari Asya yang dikhaskan untuk menjual baju-baju PRE-LOVED ITEM tapi berkeadaan masih baik. Harga yang dijual juga paling mahal saya let-go RM15 ke bawah. 


Sekarang dah ada beberapa helai baju yang dah siap di entrikan. Saya jamin, baju ni semua masih baik keadaannya & tiada kerosakan & kekotoran ke atas material & warna pada pada baju2 ni semua, sebabnya saya mmg terlalu menjaga baju2 asya ni.. Saya menjualnya semula sebab baju ni semua dah singkat/senteng dengan asya, sebab dulu saya beli baju y saiznya ngam2 ajer dengan asya.. Jadi memang tak lama memakainya. Nak bagi kat anak sedara, dia pon besar dari asya & sorang lagi boy. Kenapa x simpan kat adik asya??? Ermmm..rasanya ramai kawan2 dah tau keadaan kesihatan saya yang x mengizinkan saya mengandung lagi. Jadi drp membiarkan saja baju ni tersusun dalam almari asya, baik saya menjualkannya dengan harga yang jauh lebih murah & berbaloi utk baju itu. Lagi pon kondisi baju2 ni semua sgt2 baik.

Jemput Singgah Ke

4 comments:

puan nina said...

nanti nina singgah =) mane tau ade yang berkenan.hikhik.tapi Danial adelah boboi =P

semoga terus maju..

::NureeN:: said...

nk terjah...

umialya said...

wah Lya, maju setapak lg, good luck!!

mummy_ayu said...

wah...all the ebst..semua pun tomei2 tapi ye la saiz tecik2..apa 2 pun..
semoga success!!

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (82) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (74) INFO (67) Asya's School (60) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (50) Love IS Cinta (47) Shopping (47) Birthday (46) Jom Singgah (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) F.A.M.I.L.Y (41) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (35) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) H.O.L.I.D.A.Y (32) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (28) Tempat Makan Best Di Terengganu (28) mama+papa+fasya (28) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) fasyafrinatraveltales (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) mama+papa (8) Parenting (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1) ma (1)