Tuesday, July 19, 2011

Muka Fain Macam BLACK MENTOR???

ERrmmm macam muke Fain ke???

Hehhehee... nak tersenyum pon ada bila baca komen BIONIC WOMEN & ZAI bila dia org kata muka Fain iras Black Mentor...
komen dari Bionic Women


ni komen dari Zai

Ermmm... rupanya ada gak y perasan & tegur gitu kat dunia maya ni yer..Ekceli kalo kat luar ni...dah ramai sgt y tegur muka Fain cam Black Mentor... Termasukla mama saya sendiri...Bila nampak black nyanyi kat tv..terus gtau asya..."tgok oh... papa nyanyi"... Asya lak...nampak black mentor pon kata " mcm papa ork".. Hehhehehe...Cuma bezanya black mentor ni "black sikit" tp sweet kan... Dan fain..cerah skit kulitnyer..Kata org ada 7 org muka yang mirip kita di dunia ni kan???

Macam Black Mentor erk????
hehehehehe...
Cam Faizal Hussein ada dok??

22 comments:

MrS. F!zA said...

aah lah ada jgk sikit2 tu lya..hihihi

LiLy @ MumMyQiStInA said...

ye lah Lya mmg ada iras2 tu..sblm ni mmg perasan..tp lily diam jer.. ;)

eB ezrin said...

ADER, ESP RAMBOT ;P

HANIDAH said...

eh ade rpe black la..mayb yg ni slh sorg dr 7 rupe tu kot..hihihihi

♥cikmOt♥ said...

hehehe...memang ada iras pung...

leyzajamil said...

saya vote muka fain mcm muka black!!
tapi black lagi sweet hitam manis..

NM02 said...

mmg mcm adik beradik pun. senyuman tu sama la...

Zue AnnaLeeya said...

mmg ader iras pong lya...
rambut lebih krg jerk...

cehhhh... lya blh prasan jap jadik bini retis.... hahahaha....

zaidah said...

tang rambut n muka bila fain senyum tu memang sibijik black mentor.....dah jumpa dah 2 orang yang sama daripada 7...

Diana @ bilakukatacinta said...

slm kenal...yg same style rambut tak??

amieroziana said...

aa la sama la...tapi beza tang warna kulit la hehehehe

Dilla Ady said...

padan la mcm penah tgk jek si fain ni..tp tak tau cam muke sape..bile da dikata cam black, ha ah la..btul222...

~aSHa~ said...

a'ah la ada gaya

Bionic women said...

memang sama ler, seb baik kita x tanya ritu, adik beradik ngan black ker? hahahha

fazilzura said...

haah lew... samoooooooooooo

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

betul betul betul serupa le...

fieda said...

mmg ada iras sikit..

Nazz@Purple said...

betul2...betul..nak dekat same le..

alyyani said...

a'ah la sama! tp ni white fain :p

CIK JATT said...

haah la. ada iras2 black..

::NureeN:: said...

betul la lya.. ada iras2.. adik beradik pon leh caya nih

Deqla Manjew said...

bentuk muka tu yg buat nk sama... hihi...sekali imbas tgk mmg sama... ;)

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (81) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (73) INFO (67) Asya's School (60) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (50) Love IS Cinta (47) Shopping (47) Birthday (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Jom Singgah (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (35) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (27) Tempat Makan Best Di Terengganu (27) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) mama+papa+fasya (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) fasyafrinatraveltales (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) mama+papa (8) Parenting (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1)