Wednesday, July 20, 2011

Ni tak WORD-LESS dah....

Sebab pe semua n3 hari ni b'wordless???? Saje..hehehhehee... Ekceli kesemua n3 hari ni adalah autopublish. Hari ni saya jumpa pakaR kat spital Kuantan. Wish me all the best... Dan bagi rakyat jelata di negeri Terengganu ni..Hari gak merupakan cuti am sempena ulangtahun kelahiran Sultan Terengganu. Jd..org2 teranung mmg cuti blake la. Tapi otak ni lak cam beku nak mengarang panjang2..Sebab saya ni bkn otak y penuh sastera.. Kecuali menulis sesuatu y dari hati..memang x sedar ayat smpai dari langit cecah ke lantai..Ok la... doakan y terbaik buat saya. Semoga pertemuan saya dgn doc berjalan dgn lancarnya. Amin.

Dan..kalo xde aral melintang blh shopping raya baju tuk asya sket.. Alhamdulillah ada rezeki lebih sikit. Dan sebelum ni dah ada beberapa helai dress asya kot on9 y belum diguna pakai lagi..Berani beli sbb dah tgk kat luar dress tu..kain mmg cun & selesa tp regenyer kat luar mahal dok oh lalu..RM78, beli kot on9 just RM39 j.. Bulan pose ni just beli keperluan utk sy & fain je la...Sy xdok mde doh..sbb baju dh tmpah belaka, tgu nak ambik jer..utk sy just beli kasut raya + tudung  je & kalo ada lebih bli h/bag baru sutir..Dan bahagian fain t-shirt, kasut/sandle & jeans.. Tahun ni mmg beli se-limit y mungkin.. Kena byk berjimat cermat .. Nak prepare duit raya utk anok2 wek lagi... :-)

icu  2009

11 comments:

MamaYatie said...

kita org beli mana hok penting jer..me: sepasang lagi baju kurung & tudung..h/bag baru lagi
hubby: t-shirt & jeans
yg lain tak perlu dah kot..anak2 hampir settle dah..tinggal kasut ajer

r|nA @ ja|j|na said...

syok ah mu leh soping..aku tahun ni baju jelah bnyak pon, hembeg & kasut mmg pakai yg lame punye..tak larat nak soping..tapi baju echa kemain bnyk, hehehe..

zaidah said...

semoga segalanyer dipermudahkan yer lya...amin...minggu depan rasanyer nak bershopping bagai...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Semoga semuanye berjalan dgn lancar..

Best jer dgr org nk shopping raya.. Nk sambut raya..huhu..lily sedih Thn ni just raya bertiga jer..hukhuk..persiapan pun lum ada apa2 lg..X Xcited rasanye.. :((

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

rafiq lom beli ape benda pon lagi huhuhuhuhuh

Liza` said...

Liza tak de mood thn ni nak beraya.. Baju pun tempah sepasang je, baju pregnant..

Liza` said...

Liza tak de mood thn ni nak beraya.. Baju pun tempah sepasang je, baju pregnant..

mamalieyna said...

moga semuanya berjln lancar ye..

bestnyer nak g soping..hee~

take care~

::NureeN:: said...

InsyaALLAh.. doa nureen sentiasa mengiringi lya ;)

Salina@IbuAqil said...

Semoga segalanya berjalan lancar Lya.. Apa2 hapdet ye.. ;)

~izan~ said...

salam lya..sori lama tak dtg sini..

hmm kesian izan tgk gmbr ni..harap2 lya lps ni sentiasa sihat..icu yer 2thn lps..aduhai..moga2 semuanya kembali seperti sediakala...

izan pun raya simple je..slmt membeli belah utk raya k =D

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (81) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (73) INFO (67) Asya's School (60) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (50) Love IS Cinta (47) Shopping (47) Birthday (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Jom Singgah (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (35) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (27) Tempat Makan Best Di Terengganu (27) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) mama+papa+fasya (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) fasyafrinatraveltales (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) mama+papa (8) Parenting (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1)