Thursday, July 7, 2011

Over Control

Masih lagi pic2 berbaju pink seperti di entri Ekspresi Wajah tu.Kali ni mimik muka asya y terover control time nak posing.. Sampai berkerut muka tu.. Aiii..bila asya besar nati..pic ni semualah pengubat rindu mama pada asya..

Senyuman y terover ni sayang

Ni mimik muka over konfiden

Pose malu-malu kucing

Agaknya...dimasa depan blog ni masih wujud atau dah tak ada apa-apa..Ermmm... inilah khazanah berharga untuk asya kenali dirinya , mama & papa dia... Semoga blog ni akan terus kekal di masa akan datang, walaupun di masa depan mungkin dunia ni dah terlalu canggih sehingga ada laman sosial yang lebih advance.. Asya sayang yang selalu menyempurnakan hidup mama & papa... Selalu membuatkan hati mama sejuk bila tgk semua gambar2 asya..kalo kat ofis, tiap kali rasa rindu, msti mama akan buka blog & tgk pic asya..Dan kdg2 tersenyum...menangis sendiri bila baca balik entri2 lama y meninggalkan kenangan dlm hidup ni..Paling tersentuh bila tgk entri pic2 asya masih bayi..Ermm..kan dah kata, blog ni betul2 khazanah berharga ...ibarat album yang menyimpan 1001 kenangan:-).. Mungkin blog saya ni x macam org lain y lebih byk penulisan...cam saya blog ni saya jdkan utk abadikan pic2 kesayangan saya..Kadang2 bila difikirkan..lebih baik kurangkan penulisan, daripada meninggalkan penulisan yang berbisa .. 

16 comments:

qasehqaleef said...

betul tu lya. ape2pun. blog kita kita punya suke kan.... hehe. i loike ur blog. love asha's pic. cooomeel sgt....

eB ezrin said...

auntie peminat setia asya la... ;p

NM02 said...

cubit idung tu kang

::NureeN:: said...

comel la.. semua mimik ada... mmg khazanah yg sgt berharga ;)

zaidah said...

semoga segala ape yangkita abadikan di dalam blog nie akan ada pada masa depan...sebagai diari hidup kita..

MrS. F!zA said...

yezzza...sok2 besar anak kita pon blh lihat stp perkembangan mereka kan?tk rugi ada mama papa yg suka mengabadikan gambar..hihi

LYAfrina said...

qasehqaleef :

TQ AYU:-)

-------------------------------

eB ezrin :

ASYA SUKA TGK AERISH & AED..COMEL..MATA BULAT

-------------------------------

NM02 :

HEHEHEHE..NANTI MAKIN KEPEK LA IDUNG ASYA

-------------------------------

::NureeN:: :

BTL TU NUREEN..NI LA HARTA Y CUKUP BHARGA

LiLy @ MumMyQiStInA said...

alolo..comelnye di buat mimik muke cam tu..hehe..

Samalah Lya..blog lily tu pun byk gmbr Qis jer..Sbg kenangankan..sok2 diorg besar..blhlah diorg tgk keletah diorg masa kecik.. ;)

Mama Gee said...

byk gambar le best :)

cikmOt said...

gambar anak2 masa kecik ni, bila dah besar nanti kita rindu akan gambar mereka kan...

♥MiZz-siHa♥ said...

semuanye menyimpan seribu satu kenangan kan..

maszmadi said...

baik gambar dari tulisan yang mmengecilkan hati orang.. betul tu lya

hm, makin pandai asya berposing yerk..

ieda said...

banyak tinggalkan kenangan dlm blog nie .. menyimpan seribu kisah suka duka kita .. kan entah dah tua kita boleh baca balik atau tidak :)

asya yg sgt cumei :)

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan.. comel angle tangkap gambar dia.. keep it up ;)

kayrul-shah said...

pandai asya wat mimik muka...kecik2 dah pandai pose macam2

Sofya said...

blog yang ada identiti tersendiri.. xjemu singgah sini.. comelnya asya..

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (139) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (82) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (74) INFO (67) Asya's School (62) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (50) Birthday (49) Love IS Cinta (47) Shopping (47) Jom Singgah (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) F.A.M.I.L.Y (41) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (35) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) H.O.L.I.D.A.Y (32) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) Tempat Makan Best Di Terengganu (29) mama+papa+fasya (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (28) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) fasyafrinatraveltales (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Papa Asya (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) mama+papa (9) Idea Bento (8) Travel (8) Parenting (7) Ulangtahun Perkahwinan (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) TERENGGANU (1) de (1) fasyafrinavacationtime (1) ma (1)