Wednesday, July 27, 2011

PERCAYALAH : Lipstick SimplySiti -Simply Gorgeous Lip Color

Malam isnin baru ni dah ke Watson sebab nak beli lipstik ni.. Ekceli, lipstick ni dapat sale 50% if beli produk SimplySiti beharga RM20 keatas dalam satu resit. Harganya RM 35.90 kalo tak silap. Kalo dapat potongan 50% tu harganya jatuh RM17++.

Ni dia rupa lipstik Simplysiti Gorgeos Lip Color

Dan warna pilihan saya ialah PERCAYALAH LC 19

Ermmm rupanya nama barangan simplysiti ambik dari tajuk lagu Dato' Siti kot...Cer bayangkan kalo dia letak nama " Bukan Cinta Biasa"...Ermmm panjang tu... Tapi menarik gak kan?? Senang nak ingat sebab lagu dia femes2..Lepas ni kalo nak suh Fain beli, just suh dia bg tau kat promoter tu nak Lipstik simplysiti "percayalah". Hehehhee..

Ini warnanya..Memang kena dgn jiwa saya.Sebab saya mmg suka pakai lipstik kaler y ala2 nampak & x nampak.

Kita zoom in lagi kalernyer..

*
*
*
*
*
*
model lipstik simply siti
PERCAYALAH L19
*
*
*
*
*

hehehe,,,inilah model tetap saya y sporting sokmo!!

Cantikkan kalernyer?? Memang sesuai dgn saya. Dah ngetest pon & lipstiknya x melekit & mengeringkan kulit bibir. Yang penting serasi dgn saya. Nak tgk saya pakai lipstik ni...tunggu pic raya yer..Hhehehe


Maka dengan itu...tertunailah satu salah satu list demand raya seperti yang diceritakan di entri ini . So, misi seterusnya utk bjimat cermat bagi mencapai list2 y seterusnya... Dan saya xde la demand y mahal..semuanya mgikut keperluan serta masih dalam baject y minimum. 

22 comments:

intannazirajalil said...

lya, tergoda sy nk beli lipstick 2..hehehe...

~izan~ said...

cantik jugak percayalah ni..hmm kena try tgk hehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

cantik mmg kaler dia..nmpk naturalkan..
hehe..comel jer bibir model mengenakan lipstik tu.. :)

Zue AnnaLeeya said...

tergoda tgk bibir model tuh...
hehehe....

AMIEROZIANA said...

kebetulan lipstik kita dah habis...boleh la try simplicity ni...kat watson sini ada sale tak agak2 nih...sampai bila ya sale tuh

ieda said...

wah dah berjaya beli ekekek .. termakbul satu harapan .. :)

cantik gak kaler dia tuu ..

alyyani said...

lipstick raya asya dah rasmi dulu. hehehe.. amboi, baru tau code color tu pakai nama lagu. kelakarla pulak kan. huhu

::NureeN:: said...

cantik clr tue.. mmg sesuai ngan lya.. nureen pon suka clr mcm tue.. nanti raya lya tampak anggun la.. ;)

zaidah said...

SUKA TENGOK KALER TU CANTIK....NAK TENGOK LYA PAKAI PLAK NANTI RAYA...

Sofya said...

cantiklah lipstick tu...
offer sampai bila niii..

Gieyana said...

suka gak kaler mcm nnie..light2 gitew N nice..:)

Cik Rose Cute said...

Lawa la..kalernya hihihi nak beli jugak la...

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

macam ok je liptiks ni..misi tengah mencari gak skrang ni..
note:samelah nasib kita yang ada dah kena bantai ngan anak dara sorang tu

Lelord said...

cam best je...tp kena tgu balik mesia la baru leh beli huhuhu

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

byknye wish..takpe2 slow2 nnti dpatla semua

lipstik den yg antaran kawen lom abis lagi..huhuhu sbb jarang sgt2 mekap ehhehe

cantik eh kaler tu..suka tgk..tapi kene tgk kulit jugak kan..:-)

~aSHa~ said...

rasanye yg kita sama kaler la...nti sha cek balik

fazilzura said...

wah sweet nye..

Yan said...

wahhh!! ada model ye..berapa bayar tu?

CIK JATT said...

alamak, tergoda la pulak. cantik nude colour macam ni

MamaYatie said...

uiitt...murahnya..alahai terlepas sale..nak beli simply 5, nak abis dah ni..huhu . teringin gaks nak terai lipstik ct..cantek kaler lya pilih tur..natural gitu

Salina@IbuAqil said...

uishhhhhh bibir si dara pujaan hati kuuuu!!! muahhxxxxxx

Miming said...

Looks natural. I have this shade and definitely wear it for occassions.

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (79) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (71) INFO (67) Asya's School (59) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (49) Shopping (47) Birthday (46) Love IS Cinta (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Jom Singgah (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (34) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (27) Tempat Makan Best Di Terengganu (27) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) mama+papa+fasya (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) fasyafrinatraveltales (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) Parenting (7) mama+papa (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1)