Wednesday, July 27, 2011

Wordless Wednesday : Colouring

C.O.L.O.U.R.I.N.G
*
*
*
*




hehehhehehee
C.O.N.T.E.N.G
C.O.L.O.U.R.I.N.G KAH ????

15 comments:

dinor's family said...

conteng tu kira colouring gak tu...pandai dah dia ni..

alyyani said...

xpe, yg penting keinginan tu dah ada. lama2 mesti cantik color dia tuh :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Kusyuk Asya mewarna..
Takpe..nnt lama2..cantiklah tu Asya mewarna.. ;)

::NureeN:: said...

lama2 asya pandai la clr2 semua tue.. ;) anak kita sama kan lya.. bab mewarna ni mmg g2 la jdnyerr

eB ezrin said...

kusyuknyer... bgs tuh, sbb asya color penoh :)

mama iris said...

takpe..colouring bagus utk perkembangan mata n otak......tapi hwaaaaaaaaaa jenuh nak mengemas balik....kalo khayra lagi la,dia buat 15 minit..."mama wat la puyak....kaya tak tute la kaler...."....padahal dah jemu...

MamaYatie said...

absolutely colouring! hehe..tahap umur asya mmg gini..jgn give up, terus jer bg dia mewarna..lama2 dia akan slowly improve..mewarna aka memconteng ni salah satu aktiviti yg boleh bantu tingkatkan kemahiran motor halus anak-anak.

MamaYatie said...

absolutely colouring! hehe..tahap umur asya mmg gini..jgn give up, terus jer bg dia mewarna..lama2 dia akan slowly improve..mewarna aka memconteng ni salah satu aktiviti yg boleh bantu tingkatkan kemahiran motor halus anak-anak.

~izan~ said...

takpe lya,tu cara dia mengekspresikan bakat dia...=D

conteng pun dikira sebagai daya kreativiti anak2...

comel je jari kecik tu!~

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

Tangan ada seni tue kina rasa. bg je dia conteng ape² kat book dia. itu tandanya dia mengeluarkan bakat terpendam. hehehehe..

jgn conteng kat dinding umah dah la yewp!

Fieza79 said...

tu la keseniaan clouring namanya Lya...hehee...nmpk khusyuk asya tk pndang kamera pun!

Nazayiena said...

hahaha.....cantiknya asya colour.....ada seni tersendiri tu....

MrS. F!zA said...

hikhik kemain lg asya color..

Anonymous said...

hehe~ tetap berbakat ^_^

~eina

Sofya said...

seni tu mmg mula dr sini kot he3

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (82) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (74) INFO (67) Asya's School (60) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (50) Love IS Cinta (47) Shopping (47) Birthday (46) Jom Singgah (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) F.A.M.I.L.Y (41) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (35) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) H.O.L.I.D.A.Y (32) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (28) Tempat Makan Best Di Terengganu (28) mama+papa+fasya (28) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) fasyafrinatraveltales (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) mama+papa (8) Parenting (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1) ma (1)