Thursday, August 4, 2011

Wordless : Gigi Taring

Semuanya menyerlahkan gigi taring
setelah gigi bahagian tengah patah







Ermmm...
agak-agaknya bila dah cabut gigi taring ni ok tak???
Atau tetap tumbuh gigi taring lepas tu??

11 comments:

fazilzura said...

emmmm pjg jgk gigi taring nye tu ye... but now still gigi susu kan ... kalau cabut sian plak , tp kalau mudarat kene le cabut... kene diskus dgn doc gigi

zaidah said...

rasanyer akan tumbuh gigi taring tapi tak pastilah panjang ker idak....kekadang bila dah tumbuh gigi kekal dia takkan jadik macam tu...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe..takpe tetap comel juga.. ^_^

MrS. F!zA said...

aah tkkan nk cabut..tggu dia tercabut lah nti..tp thulah tumbuh cmtu jgk ke tak.

Cik Rose Cute said...

Kita memang tetap ada gigi taring....Tapi Asha kecik lagi...lagipun tue gigi susu...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

yelah ada gigi taring..tapi comel je...

dinor's family said...

xpe nnt dah tunbuh gigi kekal dah xprasan ada gigi taring tu...

eB ezrin said...

taring pemanis tuh :)

Gieyana said...

gigi pemanis tue..kalau geget sure sakit nie..

Salina@IbuAqil said...

Gg tu aset dia tu lya.. Jarang yg ada gg taring ni.. Tp sweet apa ada gg taring camtu.. ;)

ieda said...

aah biarkan aje selagi x menganggu lya .. takut lain jadinya :)

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (81) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (73) INFO (67) Asya's School (60) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (50) Love IS Cinta (47) Shopping (47) Birthday (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Jom Singgah (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (35) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (27) Tempat Makan Best Di Terengganu (27) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) mama+papa+fasya (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) fasyafrinatraveltales (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) mama+papa (8) Parenting (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1)