Thursday, August 25, 2011

Yeayyyy!!! Hari ni last day kerja :-)

Pecah Kaca, Pecah Tong,
Sudah baca, harap Gantong

" Kalo sudi ambik la kad simple mimple y amat ni & ltk kat blog masing2"
X sempat nak b'adobe photoshop

Askum buat semua blogger... Hari ni merupakan hari last keje,, sebab cuti raya start esok hingga 4/8/2011.. Sekarang hanya tinggal beberapa hari je lagi untuk umat islam menyambut aidilfitri. Jadi saya ambik kesempatan ni untuk memohon ampun dan maaf buat semua blogger yang mengenali saya & pada blogger2 y selalu sudi jengguk sini, mengomen disini mahupun silent reader.. Hehehhee...kot2 ada peminat misteri ke...mana tau kan??? 

Dan buat pembaca blog dari FB pon... Saya ambik kesempatan ni untuk memohon ampun dan maaf andai ada penulisan saya sebelum2 ni mahupun komen2 sy yang mungkin menguris hati atau myebabkan hati "terkesot" dalam keadaan saya x sedar. Dan dikesempatan ini gak, saya mohon ampun dan maaf sebab kebelakangan ni saya kurang meninggalkan jejak kat blog kawan2,, bukan saya lupa atau apa, tp lateni saya ada msalah peribadi y perlu diselesaikan.. Tp saya ttp mjengguk n3kwn2 smua, cma x tinggalkan jejak kasih jer. Insyallah, lepas ni semuanya back to normal..Yeahhhhh!!!

Buat mereka yang ingin pulang berhri raya dikampung.. Pandulah berhati-hati..Jangan main2 potong Q... Owhh..semalam dh ambik bju raya.. tp sedih skit, bju raya sedondon kt org "KUNING BERSIH" tu... y sy punyala...cutting dia x cun.. Sbb sy buat kurung moden, tp mcm bsr sikit..Uhuuukkkk.. Xpela...lps2 ni la alter.. Smua psiapan raya dah beres.. Syukur :-) 

Akhir Kata...

" SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI"
MAAF ZAHIR & BATIN

19 comments:

notti netti said...

yeay...dah coti...selamat hari raya...puas aku xplain kat anak aku....

"ibu, why that family show their butts?"

adeh laaa...

mamalieyna said...

syoknye depa...kita area sini, esok kerja lagi..hu~

Selamat menyambut aidilfitri lya, maaf zahir n batin..

~izan~ said...

slmt hari raya jugak lya..sama la,mohon ampun maaf andai tersilap taip komen kat sini..

hati2 di jalan raya k..

senang hati kan bila semua dah beres =)

Nazayiena said...

Slmt Hari raya Maaf zahir dan batin buat Lya sekeluarga.......

♥cikmOt♥ said...

eh lya...bukan sehingga 4 September ke...ke akak yang salah ni...

selamat bercuti lya...beringat sama di musim perayaan ni tau...

LYAfrina said...

to all :

tqvm..sama jugak bg pihak lya n family...

netti:
hehehehehee.... :-)

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

wah bestnya..dah last kerja hari ni...selamat hari raya jugak buat LYA...mintak maaflah kalau ada salah silap sepanjang kenal nie...

::NureeN:: said...

slamat hari ray lya & familya...

nureen ambik yerr.. nanti jgn lupa terjah blog nureen plak...

ieda said...

maaf zahir batin dik ..
semoga selamat perjalanan mu :)

Masni Syafie said...

selamat hari raya aidilfitri
maaf zahir tak batin... =)

smoga selamat pegi dan balik..

fazilzura said...

SELAMAT HARI RAYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

selamat pergi & pulang ye dear

mamashikin said...

selamat hari raya buat lya sekeluarga..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Selamat hari Raya Lya..

Maaf Zahir & Batin..^_^

kayrul-shah said...

bestnya dah nak cuti..esok kayrul keja lagi..huhuhu

selamat hari raya ly..maaf zahir dan batin dari kayrul sekeluarga

p/s : dtg nak ambik kad raya..nanti kayrul gantung kat blog ye...

Fieza79 said...

Selamat Hari Raya buat Lya sekeluarga..maaf zahir dan batin...

maszmadi said...

wah dah last day yerk.... bestnyer..

selamat hari raya lya, maaf zahir batin..

Zue AnnaLeeya said...

slmt bercuti lya...
slmt hari raya....

xpe2... kakzue pon esok jer keje..
pastuh cuti seminggu...
yeahhhh...

mummy_ayu said...

selamat hari raya gak to Lya &family
maaf sekiranya ada salah komen ker, terkasar bahasa ker.selama kita berkawan di alam maya nie.

jgn lupa posing2 di hari raya nanti key..

~aSHa~ said...

Selamat hari raya lya...nanti jemput la dtg rumah kalo sha dah ada kemaman ye

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (132) WEEKEND (104) in N.A.T.U.R.E (95) Kata HATI LYA (94) M.A.K.A.N.A.N (75) About Me (72) AIDILFITRI OR AIDILADHA (71) INFO (67) MyHappyFamily (64) MACAM2 ADA (57) Friend (56) Asya's School (54) M.E.M.O.R.Y (52) Sinopsis (51) CAREMONY (50) Ramadhan (49) Shopping (47) DapurLyaBerasap (46) Love IS Cinta (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Birthday (44) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Jom Singgah (41) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (39) My L.O.V.E (39) NuFF (33) CINEMA (32) Check-Up (32) D.I.A.R.I (31) Let's Eat (31) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (28) H.O.L.I.D.A.Y (28) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Tempat Makan Best Di Kemaman (24) Tempat Makan Best Di Terengganu (24) Beauty N Health (23) MamaAsya (21) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (19) Do It Yourself (17) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) VillaCintaku (17) I care..U Care.. We Care (16) Novel (15) Artis (14) Bento Asya (13) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) Medical (11) TUTORIAL (11) fasyafrinatraveltales (11) Deko VillaCintaku (10) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) PETUA (9) Idea Bento (8) KuMeowww (8) Travel (8) mama+papa+fasya (8) Parenting (7) Ulangtahun Perkahwinan (6) mama+papa (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Family Day (3) Lyafrina's Instagram (3) Public Holiday (3) Tempat Makanan Best Di Kuantan (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1)