Thursday, September 22, 2011

Aidilfitri 2011 : Beraya Ke Rumah BosS


Semalam (20/9/2011 @ 8.30pm) sempat beraya kat rumah bos dengan geng-geng ofis. Tapi bukan semua yang join la. Kali ni sy independent sket, bawak asya tanpa ada Fain. Fain x ikut cz dia program malam tu. Nasib baik asya ok jer..Xde la cari2 papa dia.. Dan dia pon baik sgt2 semalam.. Senang hati mama nak bergediks.

Sebahagian y hadir... Bos & geng2 lelaki lepak kat luor.. 

Hehehe..memang candid ni. I Like :-)

Pic ni guna flash... jadi x cun plok.

Tiba2 ada jelmaan kat tengah2 di belakang...

Yang hujung skali, sebelah kanan anak bos tu.

Asya yang dah nampak monyok

Kami lepak2 kat sini.. Senang anak2 nak berlari & bergolek..

Lakonan semata-mata
Asya & Kak Min ( Pearl Yasmin Iman )

ngecek seng raye!

set2 kuat posing belaka ni

apo ke hal asya tu !

asya with kak jasma & kak ain

3 dara pingitan...

kaki gambor belaka

asya & kakak ana

yeahhh.. senyuman mengoda dari Ana Razali.

Ex-student y training kat saya... Rindu bangat sama kamooooo. Bila tgk tempat duduk dia...rsa sedih.. sunyi sepi.. Dah xde dgr suara suka gelekek... dah xde dgr suara org ngecek tisu.. huk3.. kalo tak tisu saya 1 kotak 1 minggu.. Yang paling sedih, pasni xde org la nak survey kapal dengan saya.. Sadisnyerrrr... Yang best, dia ni kaki posing jugak ni. Mmg ngammm! Bila turun tangga, ternampak-nampak dia bawak beg lap top kaler pink tu.. sambil tali terseret kat lantai.. G2 la stail dia. Apa2 pun ana...Kakak mu y cun ini mendoakan kamu sukses dalam presentation...next week kan??? Dan selamat menempuhi dunia pekerjaan yang sebenar.. 

11 comments:

~izan~ said...

kalau ada geng2 yg suka bergambar best kan.. lya tak boleh ek kuar berdua je dgn asya? dia nak dgn ayahnya aje ke?

ieda said...

wah ramai geng office lya .. ingatkan ana raffali tadi .. ekeke

cumeinya lakonan asya tuu ingatkan betul2 lena tuu :)

~aSHa~ said...

wah byknye gambo....seronok nye gi rumah terbuka dan ofis terbuka kan....uhuhuhuhuhu inilah padahnye bersalin time raya..ahahaa

THE LEKAT LEKIT STORY said...

raya sakan lya ekk.. bestnya.

Cik Rose Cute said...

semua posing sakan hihihi...orang ganu kita..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..meriahnye...
Pandai budak berdua tu berlakon ya.. ;)

Yan said...

seronoknya..

Salina@IbuAqil said...

Bestnya lya!! Ina ni x bnyk jmputan open housezz ;(

dinor's family said...

mmg bestkn klu kwn2 kaki bgambo....ramainye kwn opis

mamalieyna said...

sempat bergambo banyak2..puas hati..^_^

::NureeN:: said...

best2.. umah bos dpt duit raya x? hehehe ;p

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (81) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (73) INFO (67) Asya's School (60) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (50) Love IS Cinta (47) Shopping (47) Birthday (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Jom Singgah (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (35) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (27) Tempat Makan Best Di Terengganu (27) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) mama+papa+fasya (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) fasyafrinatraveltales (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) mama+papa (8) Parenting (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1)