Monday, September 19, 2011

Basikal Pink : Hadiah Dari Tok Ki Asya

Assalamualaikum... Selamat bersua kembali.. Apa xtvt cuti baru2 ni?? Sy duk rumah jer, sebab kat sini dah start nak hujan.. Nampak gaya, musim berkurung dah tiba. Berbalik pd tajuk kat atas ni, basikal ni sebelum raya aritu lagi dah beli.. Hadiah dari Tok Ki Asya aka FIL utk asya.. Hasil bodekan asya kat Tok Ki dia.. Beli basikal pon nak tunjuk??? Ishh mana ada, blog ni kan album gambar yang dapat bercerita, nanti satu ari nanti, semua kisah asya blh baca kat sini... Complete dengan gambar lagi, jd dapat la dia tahu kisah silam dia. Insyallah,,, kalo blog ni terus kekal & x hilang sampai bila2.. 

Posing dengan basikal Pink.
Tang selipar tu y lg cun

Pose muka serius.

Kan "sweet" kalo senyum sokmo

Latar belakang y x indah harus d'blurkan.

Haa...mama, basikal dah dapat..
Pasni asya nak kete plok.... Hihihihihihihiii..
Dont kupik2 mama !

18 comments:

♥cikmOt♥ said...

bab posing...asya memang TERBAEKK...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

comelnye basikal Asya..sesuai utk gegirl..pink gitu.. ;)

...sWeeT uMi... said...

amoboi asya pandai bosek ek, dpt dah basikal, pink color lg hehehe...pasni leh ajak mama raound2 taman nek basikal (^_^)

MamaYatie said...

asya...kena paka lipar pink gok nih..hahaa

ieda said...

ahahahha cumeinya asha .. haa dah dpt dahh .. lepas nie kereta pulaaaaaaa :)

Aku Ibu Muda said...

pandai kayuh tak tu? hihii

anak dara sy, dpt basikal pink umo setahun

umo 2 tahun 8 bulan baru pandai kayuh :)

~izan~ said...

pink dgn anak dara mesti tak dpt dipisahkan..sukanya dia smpai ke telinga.


tang selipar tu kan,anak2 akak pun excited tau ari tu akak belikan selipar jepun sbb depa tak pernah tgk hihi

Lelaki Ini said...

alalala..
chumel sgt2

munna said...

cantiknya basikal asya...auntie nak tumpang boleh tak?

Salina@IbuAqil said...

Tak po lah lya, asya pandai kayuh.. Kalo si Aqil, dia bkn nak kayuh.. Suh kita tolak dia.. Bila agak2 dah jemu, kita ni plak yg dia suh naik beskal tu.. Adoi!!!

mamalieyna said...

waaah cunnye..sure teruja asya kan..^_^

tang sliper tak bape best sket tu, kasi tukar kaler pink lah..hee~

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

cantik basikal asya

Ena said...

syok la asya tu kan.. dapat beskal.. k la tu.. pasni blh mintak keta plop cam ayat atas tu.. hihi

~aSHa~ said...

si cilik ni mmg pandai bergaya...

maszmadi said...

wah asya dah ada basikal, lepas ni xyah arr susahkan mama lagi nak pi kedai beli gula2 kan.. hehe

anisalya said...

basikal anak dara sy yg abahnya belikan last year pun dah rosak. ramai orang besar dok bawak. kesian dia dah tak ada basikal. pinjam basikal asya je la. blh?

Lee-Yan-Naa said...

Cute..Asya macam da chubby sket,makin comel plak tengok dia..geram tang pipi tu :D

mama rifQy said...

lyaaaaaaaaaaaaa..serius kagum tengok lya edit!! bab2 mengblur ituuuuu!!Lya gune software ape? atau gune photoshop

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (136) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (97) MyHappyFamily (79) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (71) INFO (67) Asya's School (59) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (49) Ramadhan (49) Shopping (47) Birthday (46) Love IS Cinta (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Jom Singgah (44) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (34) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (29) MamaAsya (27) Tempat Makan Best Di Kemaman (27) Tempat Makan Best Di Terengganu (27) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) mama+papa+fasya (21) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) fasyafrinatraveltales (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) Parenting (7) mama+papa (7) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Tempat Makanan Best Di Kuantan (5) Family Day (3) Lyafrina's Instagram (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) Mamalovefasyafrina (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1)