Wednesday, September 7, 2011

Day 1 ~ Aidilfitri 2011 : Edisi Khas Nur Fasya Afrina

Hoho.. Geng Kuning BER-SIH kembali menyengat.. Ermm kat entri sebelum ni semua duk tanya mana pic asya..mane pic asya.. Huhuhu...org xnak tgk pic mama & papa asya dah.. Ok...skali sy letak bertimbun koleksi pic asya berbaju KUNING BER-SIH ni.. Sila lah menjamu mata dengan pelbagai aksi-aksi nakal, cute, comel, comot, manja & mcm2 lagi la...

Ni pic di pagi raya,, Ang Pow pertama y diterimanya..
Waaa,,asya kayooo!!

Cemek ni, kalo kuarkn kemera mmg posing bagai nak rak la..
 x henti2 senyuman tu...Mcm MAMA dia time kecik dulu..Kiut jer... Hahha,,perasaan sungguhler.

Waaa.. dah dapat 2 ang pow dari auntie nah & auntie sya..
Mama kayooooo

Ni dah mula kalut nk ajak papa dia beraya,,
Nak cari seng katernyer.

Ni posing terbaek kat rmh cousin sy kat
Kg.Bukit Mentok

Hehehe,,,senyum,,, x perlu kata apa2

Muke nakal
Nakalnyerrr kamooo..Sib baik ade y melayan kamoo

Sayang mama y usyukk angoo

Ni pic pagi raya.. Berterabur daa susun pic ni

Asya maintain dgn senyuman,, suka sengeh mcm MAMA dia..
Hehehe..asyik2 mcm MAMA jer ork.

Asya & cousinnyer Adelia Arissa

Lagi posing sweet

Ehhh,,ade lagi.. Ekceli byk y amat pic.. main pilih je ni

Asya & Farhan...
Ni anak buah y sgt kamceng dgn sy.. 
Tarikh lahir kami sama, cuma thn je lain, sy 1985 & Farhan 1995.

Mempersembahkan..BIBIK asya...hehehhee...
xdela, ni ank sedara sy gak, tp sy g aj pgil BIBIK..smpai skarang lekat..Hehhe
Diyanah ni mjadi photographer kami spnjang raya.. Sy serah j kamera kat dia & bg j dia hentam snap2 pic..Y penting pic sy msti CUN.kahhhhh...Asya mmg mnje giler kat diyanah ni..

Ok la, sekian dulu semua pic2 asya di raya pertama..Kalo nk letak semua ada 100++ pic asya sajer.. Nantikan boring lak nk nengoknyer.. Apa2 pon asya mmg sgt sporting depan kamera.. Pasal duit raya lak...hasilnya alhamdulillah blh gak dlm $350++ & duit tu sy x nak belikan apa2 utk dia... tp nk belikan ILMU.. So, duit tu akan di bank-in utk masa depannya.. Untuk mencapai cita2nya to be a doctor. Insyallah.

COMING SOON
FAMILY KUNING BER-SIH

20 comments:

♥cikmOt♥ said...

comelnya asya...

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

model kebaya kuning yang sangat comel..berapa lya tempah kebaya camtu?

::NureeN:: said...

cantik kebaya asya.. klau tempah mmg elok2 kan.. nureen beli ready made jerr baju elly, kain kena lipat 2 hehehe...

comel d pagi raya..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

comellah asya dengan kuning bersih tue...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

comellah asya dengan kuning bersih tue...

Zue AnnaLeeya said...

waaaa.... pic yg pgang pipi tuh comei...
mcm2 stail posing...
airel takdenya nak posing gitu...
gerammm...

mamashikin said...

hahhaa..dah kluar dah anak dara dio..comei pakai spek..spek merah lagi tuh..
sy geram tgk asya nih..sb dia punya bam bam dan warna kulit sama ngn anak pompuan sy..sweet .cuma bezanya anak sy takde rambut...bila rmbut bnyak nati, nk ikat mcm asya..slalu kemas dan basah jer rambut dia kan...pandai mak dia dandan..hehee

Ena said...

comeinyer...

budak2 pakai baju gitu memg lawo sungguh kan..

ieda said...

aah lah lya baru akak perasan fasha senyum mcm lya kan .. same je tau ! :)

Salina@IbuAqil said...

Huh!!! Puas hati ku.. Terlepas rindu dendam dgn anak dara sorang ni.. Meh cium pp skit.. ;)

mummy_ayu said...

comei...

Qhaifa Nur said...

salam ziarah

selamat hari raya

alahai comelnya sama dgn gegirl saya thn ni beraya sakan dia..

dah follow jom follow qhaifanurin.blogspot.com

eB ezrin said...

comelnyer asya pakai kebaya... suker tgk :)

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

kuning BER-SIH nampak.... asya siap pakai kebaya lagi tuh. cun²...

selamat hari raya kat lya jugak yew.tq dtg blog kina....

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ayu sunggoh budak asya ni..suka tgk..:-)

makdara TERdiva said...

dah makin besor anak dara nih :)

slmt hari raya lya

~izan~ said...

senyum memanjan si asya tu. senang nak amik gmbr dia kan =)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

comelnye asya..manis sungguh senyuman dia..

Wah..byk wit raya Asya ye..Qis thn ni wit raya dia x menyengat..hehe.. tunggu next year baru dpt kumpul wit raya mcm Asya.. ^_^

Cik Rose Cute said...

banyaknya pic asya hihihi

MrS. F!zA said...

byk gak kngn raya pic asya..kalo nk di compare ngan darwisy..hikhik

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (133) WEEKEND (108) in N.A.T.U.R.E (98) Kata HATI LYA (94) M.A.K.A.N.A.N (75) About Me (73) AIDILFITRI OR AIDILADHA (71) MyHappyFamily (70) INFO (67) MACAM2 ADA (57) Asya's School (56) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) Sinopsis (51) CAREMONY (50) Ramadhan (49) DapurLyaBerasap (47) Shopping (47) Love IS Cinta (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Birthday (44) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Jom Singgah (42) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (39) My L.O.V.E (39) Check-Up (33) NuFF (33) CINEMA (32) D.I.A.R.I (32) Let's Eat (32) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (28) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) Tempat Makan Best Di Kemaman (26) Tempat Makan Best Di Terengganu (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) MamaAsya (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (19) Do It Yourself (18) Villafasyafrina (18) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Novel (15) Artis (14) Bento Asya (14) Fotografi (13) Pregnant (13) mama+papa+fasya (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) Medical (11) TUTORIAL (11) fasyafrinatraveltales (11) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) DecobyLya (8) Idea Bento (8) Travel (8) Deko VillaCintaku (7) Parenting (7) Ulangtahun Perkahwinan (6) mama+papa (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Family Day (3) Lyafrina's Instagram (3) Public Holiday (3) Tempat Makanan Best Di Kuantan (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) Mamalovefasyafrina (1)