Tuesday, September 13, 2011

Day 2 ~ Aidilfitri 2011 : Kami Putih BER-SIH

Setelah berakit-rakit ke hulu, berenang-renang ke tepian, bersakit-sakit dahulu & bersenang-senang kemudian, akhirnya sampai gak part 2 Syawal. Raya ke-2 kami pakai baju tema PUTIH BERSIH. Sebenarnya mmg xde plan2.. Memang kebetulan, lg kebetulan tgk T fain lak iras2 baju saya.. Ini lah y dikatakan kebetulan yang sungguh betul..Hehehe 

Raya ke-2 masih padat beraya kat sumah sanak saudara ajer.. Dari pagi samapi ke malam. T/hari tu balik rumah jap , kat rumah plok kerna serbu dgn sepupu sepapak. Tp sayangnyer, photo-g y saya amanah tu xde la plok ambik gambo.. Yang ade gambo kt org bergediks jer... Ermmm.. apa nak jadi???

Macam nak nasyid je style sy ni.
Sepohon kayu..daunnya rimbun

Ni sebenarnya saya posing ber-2..
Cer cari sorang lagi yang bersama saya.

Hohh ambik... Pose dari saya untukmu.
Ekceli ader bertimbun pose gedik...Tp malu la nok sumbat sining.

Kasut raya ku...
Kah..kah..itu pon mau tunjuk. 
Ye r, tahun ni sy xde buat pon n3 sy shopping raya..

Tengok yang kat belakang saya tu

Sorang main gitar, sorang nyanyi...

Poyo...tgk r..anak sedara besar dr mak su dia.. 
Bakpe dop kena buli nyer

3 serangkai...untungla asya ade org nak manja2kan dia

kecik2 ni blh la bermesraan gini...
Bila da beso xleh daa yer

Hehehe... fain duduk kureng sopan sket time ni..

Pic ni pon byk versi... Tp terbekenan nok tepek y ni plok.
Sebab Fain wak mata g2 kot.

part romantik dah masuk
Like Kakak & Adik kan??

Baju ni memang sgt2 kebetulan.

eyhh..tiba2 nampak cam bf & gf plok ni..

The best part.... Ade kelasssss asya!

Tp time ni ssh ngat nak snap pic dia, sebab asyik duk belari ke hulu-hilir.

Awwww... cantekkan gigi saya...

Sekian saje pic pada 2 Syawal. Ntah aper2 jer kan. Takpe la nak qada balik pic2 raya time Aidiladha nanti.. Pic family Fain pon x sempat ambik. Sebab setting masa lari. He3.. Takpe kita tunggu aidiladha ni. Terpesan, pic ni semua terlalu terang sgt la..tgk dlm kamera ok j... 

C.O.M.I.N.G. S.O.O.N
3 SYAWAL

23 comments:

MrS. F!zA said...

cantikbaju lya..eh lya baju fain tu mmg kebetulan..tp perasan baju fain apakai tu tiang elektrik kan..hihih.corak gitu pon leh jd menarik

Salina@IbuAqil said...

Ina cukup suka tgk picca lya 3 branak.. Sbb apa tau dlm picca tu mcm ada 3 watakbyg brbeza.. Lya control maintain ayu.. Fain always sempoi.. Si asya maintain comel slmber. Suka sgt!! Complete set.. Hikhikhik ina masuk drh hari ni.. Pg2 dh ada dugaan.. Bosan jgk lah lya kadang2 tu.. Tp sabar je lah..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

wah mul2 kuning bersih pastu putih bersih...cantik..ada kelas..........

CIK JATT said...

wah! matching gitu. romatic habis gambar lya posing berdua ngan fain. i like!
terasa lama giler tak posing macam tu ngan cik abang

zaidah said...

suka tengok...cantik n romantik.....tapi zai tengok macam fain semakin kurus....betul ker mata zai tengok lya....

Sofya said...

tak sabar tunggu syawal 3 plak...

Zue AnnaLeeya said...

wahhh... kemain asya dgn spek pink...
comei....

::NureeN:: said...

MMG SECARA KEBETULAN SUNGGUH..
betul la lya, terang cikit.. ni sure masih mood raya kan ;)

♥cikmOt♥ said...

wahh..sakan melaram si mama ni ek...

pepun asya...terbaekk...huhuhu

Cik Rose Cute said...

banyak betul pic raya lya ya....

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

sweetnya..
kebetulan tp btol2 nmpk sedondon..
sweet sgt kaler dia..

mamashikin said...

amboi asya...pandai sungguh bergaya..lya, sy dah emailkan pasal tudung tu..sori ingatkan dah terjual yg hijau hitam tu..rupanya ada lagi..lina sms mlm dah..
if lya masih berminat let me know yer..
tq lya

Mama Gee said...

baju mmg ala2 sedondon..suke suke..
gambar semua shantek2
mama jek takde byk gambar raya..
raya pertama je ada skit gambar...huhuh

dakcik said...

memang same baju fain tu kan..sweet gitu! =)

...sWeeT uMi... said...

cantek bj lya dan mmg sedondon dah ngan fain hehehe...amboi asya speck pink gitew...sweet hehehe

ieda said...

amboi2 lya kali nie baikkk punye posing ngan cik abe yeee ..
selalu pic asya je yg banyak kali nie cam balas dendam ekekeke :)

lya dah letak pic raya .. akak nie pic raya masih dlm camera N90 akak tuu .. sedihhhh huhu

Rizziela said...

cantik..memang sehati sejiwa betul pasangan bahagia ni

maszmadi said...

wah, pandai asya bergaya ngan spek mata pink tu.. aww

kelas you asya (ala2 iklan rebina)

dinor's family said...

auw...romentiknya...jeles tau...

lieyalatif said...

amboi2 kemain lagi posing laki biniyeak....comel2...si kecik tu pun tak mo kalah...kaki posing jugak...sgt cuteeeee!!~

h4ni3 said...

amboii
si kecik asya pun tak kalah posing! hehe

Fieza79 said...

Lya..baju cantik...kasut tu lg la cntik..bekenan fieza tgk....

haitu ms dok belek2 kat vinci takde pula perasan kasut tu..ke rambang mata kot masa dok pilih2 kasut haitu...heheee

eB ezrin said...

ayu vs comel, biler la kiter leh jumper yer? :)

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (79) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (71) INFO (67) Asya's School (59) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (49) Shopping (47) Birthday (46) Love IS Cinta (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Jom Singgah (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (34) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (27) Tempat Makan Best Di Terengganu (27) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) mama+papa+fasya (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) fasyafrinatraveltales (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) Parenting (7) mama+papa (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1)