Monday, September 5, 2011

PART 3 - Hutan Lipur Air Menderu : Menderu Waterfall

PART 3
SPA IKAN @ AIR TERJUN MENDERU@CHABANG

hehe..belum masuk lagi la part mandi manda tu... Ni nak tunjuk sesuatu y menarik ni.. Airkat sini mmg tenang . Dipenuhi ikan..Memang cun giler la. Haa... saper2 y suka pegi spa ikan tu sesuai sgt dtg sini, dah la free & y pasti bebas drp bakteria.. Bila duduk jer, memang dikerumun ikan.. Geli gak main gigit2 kaki ni.

Ni geng2 kaki busuk..sebab tu penuh ikan.. he3... jgn maroh deyh...

Abe fain pon x lepaskan pluang melakukan spa ikan kat sini..he3

Ni abg fain y 1st, merangkap BIL sy.

Kontrol encem beb!!

Pic-pic kat bawah ni memang tak dop kije-an la... 
Nak jadi nelayan moden, duk sibuk tangkap ikan..
ahhaiiii..cam budok2 jer

y ni lagi kelako...duk sibuk tangkap ank2 ikan

sesi mengepung ikan...

ermmm...macam2 peseng

Dah puas main ank2 ikan main air lak... ni sbenarnya pic msa dah nk balik...

kanak2 riang

dengan bakul pon jadi


sukernyer dier


Model majalah mangga.. kahhhhhhhhhh
ececececeee,,, encem r tu ...

Dah part 3
Muka saya x muncul2 lagik kan???
Hehehe..rileksss r bro....

7 comments:

dinor's family said...

cantaiknya tmpt ni...airnya pun jernih sgt.....

mamalieyna said...

aduuuh setiap kali tgk pic lieya kt sini, teruja nak memiliki DSLR juge, tp sayang duit..hee~

cantik tempat ni kan... ^_^..indahnya alam semulajadi~

Zue AnnaLeeya said...

jernihnya air...
klu pegi kt sini, konpem anak2 kakzue sebok nak tgkap ikan jgk... ehehe...

::NureeN:: said...

best la lya.. dh lama x g tmpt2 gini.. angin air yg dingin2 beku g2.. hehhe

::NureeN:: said...

lya, fain pakai cincin jari tengah kan, sure sbb longgarkan.. nureen juz nk bg tau.. x silap nureen ada la senior nureen masa keja kat tmpt lama dlu bg tau x elok pakai cincin d jari tengah, umpama kita membela oik oik... (b**i).. sorry yerr lya if terasa juz kongsi jerr.. ;p

Cik Rose Cute said...

jernih giler air....mesti best...

Sofya said...

bestnya... air pun cantik.. nt akak nak plan cuti2 m'sia kat pantai timur nak ajak lya bawa g sini ahh..bleh ker

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (79) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (71) INFO (67) Asya's School (59) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (49) Shopping (47) Birthday (46) Love IS Cinta (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Jom Singgah (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (34) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (27) Tempat Makan Best Di Terengganu (27) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) mama+papa+fasya (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) fasyafrinatraveltales (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) Parenting (7) mama+papa (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1)