Wednesday, September 28, 2011

Putrajaya : Sampai Bertemu Kembali :-)

Ok...ni last part kami di PUTRAJAYA.. Gambar ambik x banyak sgt.. Dalam pada tu, pilih punya pilih, just ambik yang terbaik saja... Kalo ikut hati semuanya nak letak.. Tapi xpela, sekurangnya nampak kenangan tercatat disini.

Senibina islam yang mengagumkan

Turun ke bawah... jalan2 tepi tasik.Kononya nak naik bot la..hi3..sian ke asya/

Susunan pic dah x betul ni.. Ni lak time balik..

Smile :-)

Patutnya pic ni lepas turun escalator tadi... Tgk... sama2 catwalk tu..Langkah sape paling panjang.

Asya & papa.. 

Mama & Asya

Time ni asya dah buat muka monyok..Ye la.. panas sgt ni..Saya dah la selsema time tu... Makin parah jadinya berjemur tgh panas.. Tapi xpela..skala skali kan..

He3..masing2 x nak kalah berposing

Masa ni saya nak tangkap asya.. Ya ampun..letihnya kejar2 dia.. Sampai berpeluh habis tu.

Last but not least.... asya & nek ma (MIL)

Cuasa panas terik kat sini membuatkan aksi2 posing kurang sket.. Ye la..keletihan lagi sebab perjalanan jauh.. Dari Kemaman...direct ke Putrajaya. Lepas tu terus bertolak cari gerai makan lu..Isi2 perut & terus bertolak ke Damansara, sebab bermalam kat rumah abg sy.. Buat semua kawan blogger kt KL nun..insyallah...kalo plan menjadi, kita jumpa akhir tahun ni yer :-)

14 comments:

~izan~ said...

susah nak tgk si asya tu monyok dpn camera huhu...

dia tetap style di samping ibunya yg cun!

seronok jln2 kan lya =)

Lelaki Ini said...

dah lama tak melepak kat putrajaya!

::NureeN:: said...

mcm2 posing.. best la lya skali skala berjln2 mcm ni.. klau dpt terj=ah cini nk photogedix abes2an lah.. ;p

CIK JATT said...

asya ni pandai posing la. macam mama dia
jatt sekali jer pernah g putrajaya. tapi tak sempat jalan2 pun time tu sebab hujan

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

sini memang panas...posing jangan tak posing...
kak jue tunggu lya

Mama Hanim said...

best tu jln2 kan lya.

Fieza79 said...

bila la dpt melepak sini smbil photogedix...

cantik2 pemandangan kat situ kan...pic Lya pun cntik2...

Ena said...

kemain lagikkk bergaya ngan spek merah.. hhehhehe..

dinor's family said...

seronok la asya leh jalan2 kn...

Liza said...

Bila anak dah maikn besar, mcm ni kita. Kdg bila dah meragam, menguji kesabaran mama.. Haha..

Anyway, asya cam gaya Beyonce dah tu dgn spek pink tu.

Lee-Yan-Naa said...

tak try naik cruise kat situ ke kak..syok jugak,dapat tengok view putrajaya :D

Sofya said...

dah lama xjejak putrajaya ni..
erm cantik la pic lya

ieda said...

asya muke mcm x der mood je .. kenapalah tuu :)

waaa nek ma asha muda lahhh :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tgk gmbr2 lya ni..rindu plak nk ke sana..ntahlah bila lg dpt p cuti2 kesana ni..
Mama ngan anak sama2 pandai posing.. ^_^

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (81) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (74) INFO (67) Asya's School (60) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (50) Love IS Cinta (47) Shopping (47) Birthday (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Jom Singgah (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (35) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) XTVT (31) H.O.L.I.D.A.Y (30) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (27) Tempat Makan Best Di Terengganu (27) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) mama+papa+fasya (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) fasyafrinatraveltales (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) mama+papa (8) Parenting (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1)