Wednesday, September 28, 2011

Wedding Caremony : Persembahan Special Dari Asya :-)

Dalam kul 11 pagi bertolak dari rumah abang di Bandar Sri Damansara untuk ke majlis perkahwinan di Bandar Tasik Selatan.. Tema wedding ni sgt sweet iaitu Purple dan Putih.. Tenang & Simple. Pengantin pon sama cantik..sama padan.

Dari pihak pengantin.. TQ

Macam biasa, anak dara saya ni memang selalu excited ke majlis perkahwinan ni.. Esspecially kalo tgk pelamin & pgantin y pakai baju cantik2.. Mesti kata... "Asya nok kawin "...hik2.. Dan satu lagi..mesti dia nak posing kat pelamin la.. Kat sini pon dah ikut mama dia ni.. Sukakan mende yang cantik2.. Sama gak cam sy, dari dulu suka tgk pengantin..suka tgk pelamin... dan paling suka semestinya bergambar la.

Hehe...tak habis2 model ni nak tunjuk souvenir dari tuan rumah.

Kan dah cakap... lagi takikut cakap dia, lagi tu la duk bising..tarik tangan mama dia..tangan papa..last2 nangis..Kalo x layan kemahuan dia nak g kat pelamin ni.. Akhirnya saya letak gak kat atas stage ni. He2..malu gak, sebab ramai mata memandang tgk gelagat asya ni.. Org lain sibuk makan..kita sibuk berposing.

olooo...pose manja 

I like this pic... Sweetnyer baby mama.. Selalu buat mama & papa happy tgk senyuman dia ni. Senyuman yang selalu menggetarkan hati & jiwa mama..

Hehe... dah jumpa pasangannya.

Nak jadi bibir seksis cam Angelina Jolie..
*
*
*
TIBA-TIBA 
NYANYIAN KARAOKE KEDENGARAN...
ASYA MAKIN TAK KERUAN
APA YANG JADI ???
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Skali dia naik atas stage ni.. Sambil menari & menyanyi... Dah jadi persembahan special lak.. Dah la time ni habis org yang makan2 tengok.. Dan penyanyi karaoke pon sampai tergelak time ni tengok gelagat asya kat stage.. Nampak gaya boleh masuk bintang kecil ni.. Ermm..satu lagi hobi asya.. dia memang suka menyanyi... Kalo memnyanyi sampai lentok2 suara , siap dengan mimik muka & menari lagi..

Time ni dah papa terpaksa ambik asya..Sebab pengantin dah sampai. Aduhai, buatnya x nak turun dari stage ni. Sampai menjerit-jerit. Time ni saya dah naik risau, sebab buatnya dia lari atas pelamin tu,habis tunggang langgang...

Akhirnya papa terpaksa angkat asya. Sampai meronta-ronta dia & menangis.. Tapi bila nampak je pengantin mula masuk dewan, dial dah calm down.

sweetnyer :-)

Pic x balance, sebab susah nak ambik gambar ni...PhotoG berderet-deret kat depan stage ni.

see....meriah betulkan...Huhuhu..semua kamera gedebukk tuh

Selamat pengantin baru..
semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat. amin

27 comments:

ZanaNordin said...

he he he..mana tumpahnya kuah kalau tak kenasi....

seronok tengok asya dok joget2 atas stage pelamin tu.....
daftar ler asya masuk bintang kecil lya..tak pun..masuk rancangan uncle aznil..tom tom bak....

makdara TERdiva said...

yang pengapit pompuan tu cun :D

diana said...

hahhah..
cita2 nak jadi artis la kot..

Nad @ MamaZakwan said...

sgt sweet pengantennya...kaler pelamin pun cun..

asya2...lawak la, haha!

~izan~ said...

cntiknya pengantin tu lya,pengapit pun.

asya ni boleh jadi artis ni hehe,pndai posing,pndai nyanyi...pakej lengkap hehe

maszmadi said...

wah asya bakal bintang idola kecil lah.. sweet jerk pic asya n her 'pakwe' tu.. hehe

Lelaki Ini said...

suka la pilihan warna diowg..
cumel sgt2

wah..
nanti jd artis la tue!

SiTi said...

cantik nya gaun tu...heheheh...wah dia pun buat persembahan..leh masuk idola kecil mcm ni..

eB ezrin said...

hik3.. tu ar kaco tau mama nih :)

lianalovekhairi said...

hehehe....boleh pulak asya naik ke atas pelamin tu masa orang tgh nyanyi....cute je

Salina@IbuAqil said...

hik# plg x leh tahan tgk picca asya atas pentas tu.. sweet btoi.. Lya, asya cantek ler.. ;)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Nice kaler..
wah2..Asya ni blh jd model..pandai sungguh posing..sgt chumil posing muncung mulut tu..hehe.. ;)

ieda said...

loor awat pi amik asya tuu biar lah dia nyanyi .. tgh suke tuu ..
hermm budak2 kan .. kalau dibiarkan takut ganggu majlis kan .. x per2 lepas nie mummy kena ada karaoke kat umah :)

cantik perantin perempuan ! ;)

mamashikin said...

lya, asya nih mmg tak pemalu..dia leh jd model cilik dan sure dia leh berlakon nih...
pandai posing..ee geram la kat asya..bertuah lya kan..sweet jer asya..
sy harap anak sy nazra akan jd sweet mcm asya..hee

eisyaawie said...

comei betoi asya ni... suka ngat posing....
bila laa bleh jumpa ngan lya n asya??? dok sama-sama kemaman doh...hihihi

sue zainun said...

HAHAHA comei btl Asya ni yeh..serius auntie su sengih sengsorang tgk gelagat Asya..hihihih.

mamaNoriz said...

mesti dia ikut mama dia suka nyanyi time pregnant dulu kan...

hehehe

Mama Gee said...

alolololo cutenyaaa.....
geram sungguh bila dia amek gambar terlentuk liuk tu...

lawaaa baju dia!

mekchu said...

hahaha... pitammmm dia bleh naik atas pentas.. pandai sungguh asya ni posing..

Phat said...

comey nye la...

mummy_ayu said...

wah..dia pun siap buat persembahan...

εїз Cik Fasya εїз said...

tergelok tgk gmbr dia dk nyanyi kt ats stage tu..asya gak eh.nti mama kena beli set karaoke neh.letok dumoh..;)

Sabihah said...

Cute nye die...selamat pngantin baru buat pengantin...

mama rifQy said...

kelakar la sya ni..ade pulak die yang nak g buat pesembahan..hheehehhee..nway,asha mmg comel laaa and smakin pandai pose..gni la gamaknye kalo ade anak pompuan kan...apakan dayaaa..ku belum ade rezeki girl..

Cik Rose Cute said...

hihihi...kelakar la....Selamat pengantin baru buat pengantin..

MrS. F!zA said...

manis senyuman pengantin time jalan tu..berseri2 wp nmpk sisi je..

munna said...

ADA BAKAT ASYA MENYANYI YE.... POSING PUN PANDAI...

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (135) WEEKEND (114) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (96) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) MyHappyFamily (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (71) INFO (67) Asya's School (57) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Sinopsis (51) Ramadhan (49) DapurLyaBerasap (48) Shopping (47) Birthday (46) Love IS Cinta (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Jom Singgah (43) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (34) Check-Up (33) NuFF (33) D.I.A.R.I (32) Let's Eat (32) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (28) Video (27) MamaAsya (26) S.A.N.T.A.I (26) Tempat Makan Best Di Kemaman (26) Tempat Makan Best Di Terengganu (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (19) mama+papa+fasya (19) Do It Yourself (18) Villafasyafrina (18) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) Medical (11) TUTORIAL (11) fasyafrinatraveltales (11) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) DecobyLya (8) Idea Bento (8) Travel (8) Deko VillaCintaku (7) Parenting (7) mama+papa (7) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Tempat Makanan Best Di Kuantan (4) Family Day (3) Lyafrina's Instagram (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) Mamalovefasyafrina (1)