Thursday, October 20, 2011

Santai Petang

Lagi cerita weekend baru-baru ni.. Lepas bawak asya naik train, hajat nak bawak asya pegi main kat PG.. Tp time tu terlalu ramai sgt org, so terus jer pusing tempat org berjogging. Sambil-sambil tu, konon2 nak b'photoshoot.. Tapi mmg x menjadi la.. sebab kali ni asya xde sporting morting.. Biasalah budak2...ada hari dia xnak layan lansung kalo nak bergambar, sibuk nak main jer..

Masa ni ok lagi...tu pun sekali ni jer sempat ambik..Nak ambik pic ke-2...dah x layan dah mama 
dia b'potpet-potpet...

Hasilnyer... dapat la pic candid jer..layan jer apa yang dia nak buat time tu.. Nak melompat,
menjerit, ketawa, berlari... layan je la...

Refleksologi kaki

Bila dah xde mood tu... nak pandang kamera jangan harapla.

Satu perkara tentang asya.. kalo nampak stage...mesti nak naik...
Bila naik mulalah menyanyi & menari... Baru2 ni ada lagu "KISAH HATI"
keluar dari radio.. Ntah sejak bila dia boleh hafal lirik lagu tu.. Siap ikut nyanyi & mimik2 muka lagi.
Kalo sebelum2 ni asya lagu " Dan Bila Esok" & "Aishiteru"..dan ada beberapa lagu lagi..
Tak tau la dari mana dia boleh hafal lagu ni.. mybe sebab selalu sgt dengar.

---> kelmarin balik rumah x sempat nk BW.. sori yer.. kureng sihat kelmarin..Biasalah org pompuan.

20 comments:

~izan~ said...

kan..asya suka nanyi,ingat lg n3 lya yg dia naik stage masa wedding kalau tak silap hehe...

tgk senyuman asya,memang tahu senyuman tu ikhlas sgt2..comel!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Senyuman manis Asya tu..comel.. ^_^

CIK JATT said...

comenya dia:)
budak2 ni kalau dengar apa2 tu, cepat jer tangkap kan

wan nurul hezrina said...

mmg asya kalu senyum buat org cair...waah lagu aishterutuh mummypun suka=)chantekk gak gambar biar candidpun=)

mamalieyna said...

anak2 dh makin membesar, makin susah nak kwal mood dia..hee~

pepun comel je pic candid2x..^_^

lia said...

wahhhhh panjang betul rambut asya....

...sWeeT uMi... said...

budak-budak kalu nak pic2 ni kena gak tgk mood dia kan hehehehe...suke tgk baju asya ni...classssss (^_^)

eB ezrin said...

mater asya menyimpan 1001 cerita :)

fieda said...

wah comel asya ni..anak2 skrg cepat btul menghafal..anak saya dok sibuk dgn lagu stacy kisah dongeng..

wan habibah said...

panjang nya rambut cik kak ni

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

senyuman yang manis + cantik dress asya

dinor's family said...

budak2 mmg cepat belajar dr apa yg dia lihat dgn mata nya...

Cik Rose Cute said...

budak sekarang kita tak ajar pun...cepat dapat...

IntaNBerliaN said...

comel betul a asya nih!! mesti syokkan dgr dia nyanyi.. kita pun mesti terhibur.. :-)

eisyaawie said...

asya senyum...sebijik cam Lya....mmg anak emak nie....hehehe

|| NaFiRaa || said...

comelnye.. budak2 kalo dah main mmg x layan dah mama dia ajak bergambar kan~

::NureeN:: said...

sweet.. lepak2 santai d ptg hari.. bestkan ;)

munna said...

comelnya asya....

MrS. F!zA said...

suka tgk baju raya asya yg ni..nmpk rugget..

hakak CNN said...

makin besar makin chumel asya nehh..:)

suker tengok anak-anak hepyy...

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (132) WEEKEND (104) in N.A.T.U.R.E (95) Kata HATI LYA (94) M.A.K.A.N.A.N (75) About Me (72) AIDILFITRI OR AIDILADHA (71) INFO (67) MyHappyFamily (64) MACAM2 ADA (57) Friend (56) Asya's School (54) M.E.M.O.R.Y (52) Sinopsis (51) CAREMONY (50) Ramadhan (49) Shopping (47) Love IS Cinta (46) PERISTIWA (46) DapurLyaBerasap (45) H.A.D.I.A.H (45) Birthday (44) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Jom Singgah (41) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (39) My L.O.V.E (39) NuFF (33) CINEMA (32) Check-Up (32) D.I.A.R.I (31) Let's Eat (31) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (28) H.O.L.I.D.A.Y (28) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Tempat Makan Best Di Kemaman (24) Tempat Makan Best Di Terengganu (24) Beauty N Health (23) MamaAsya (21) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (19) Do It Yourself (17) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) VillaCintaku (17) I care..U Care.. We Care (16) Novel (15) Artis (14) Bento Asya (13) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) Medical (11) TUTORIAL (11) fasyafrinatraveltales (11) Deko VillaCintaku (10) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) PETUA (9) Idea Bento (8) KuMeowww (8) Travel (8) mama+papa+fasya (8) Parenting (7) Ulangtahun Perkahwinan (6) mama+papa (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Family Day (3) Lyafrina's Instagram (3) Public Holiday (3) Tempat Makanan Best Di Kuantan (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1)