Saturday, October 8, 2011

Bayi 23 hari diliwat bapa


GOMBAK: Berang isteri dalam pantang enggan melayan kehendak seksualnya, seorang lelaki berusia 28 tahun bagaikan dirasuk syaitan apabila sanggup meliwat bayi lelakinya berusia 23 hari di dalam bilik di rumahnya di Taman Sunway, Batu Caves, di sini, kelmarin.

Lebih kejam apabila tangisan bayi malang yang menahan kesakitan itu langsung tidak diendahkan si bapa durjana, sebaliknya dia menjadi lebih rakus dengan bertindak menutup mulut anaknya itu menggunakan tangan dengan kuat, sekali gus menambah derita si kecil.

Bapa yang kejam itu berbuat demikian untuk mengelakkan tangisan bayi malang itu didengari isterinya yang ketika kejadian dilaporkan sedang berehat di ruang tamu rumah.

Sumber polis berkata, tindakan keji dan kejam itu hanya disedari ibu mangsa berusia 39 tahun kira-kira jam 4 petang apabila melihat mangsa tidak bermaya ketika mahu memandikannya.

“Si ibu terkejut apabila melihat bahagian mulut mangsa lebam. Pemeriksaan wanita itu kemudian mendapati bahagian dubur mangsa turut cedera.



~~ DUNIA...DUNIA...SEMAKIN KEJAM ~~

22 comments:

Anonymous said...

sakit hati baca paper pg td ttg isu ni....mmg x de hati perut langsung...

ieda said...

ya allahhh
nie bukan kejammm lagi lya
nieee memang nafsu setan dahhh

bukan nafsu setan lagiiii
memang SETAN ! herghhhhhhhhhhh
siannn nye bb tuuuuu .. tapi bb lelaki kannn mcm mana lahh tu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Nafsu apa lah ni..mengalahkan nafsu binatang..siannye kat baby tu..Dunia semakin kejam..

alia haryanie said...

ya allah,terkedu sgt dengan berita ni.lebih pada kejam.manusia ke apa ni?ya Allah...kenapa kaum lelaki banyak yang tersasar jauh.nafsu semata2..

alia haryanie said...

Ya Allah...manusia ke apa ni?bayi baru 23 hari?kenapa bertuhankan nafsu semata mata..terkedu sgt dengan berita yang sukar untuk diterima..

Ekmi Rabat said...

Ya Allah! apa ni..teruk gila! kesiannya baby tuu

Cik Rose Cute said...

Astarfirrullallahhalazim!!!! ada jugak bapak cam gitu...nasib baik baby tue lelaki...kalau perempuan huhuhu...nie bukan manusia nie....kesian baby tue...mulutnya kan kecik...memang bodoh!!! giler!!!....

Run Away said...

teruk nyer..memang laknat lah..

liya alia said...

astgahfirullahhalazim. ada jugak manusia macam ni. kejam

Zue AnnaLeeya said...

ya Allah... mmg binatang sgguh...
mcm manala bb tuh erk???
mmg setannnnnnnnnnnnnn,.....
emo betul baca brita gini...

CIK JATT said...

Apala nak jadi dunia sekrg.ni dah bukan manusia dah ni.ishh.geramnya.patut hukuum bunuh ja

Phat said...

mmg x de keperimanusiaan langsung....br 23 hari budak tu...semoga dijatuhkan hukuman setimpal

Salina@IbuAqil said...

Memang trkejut masa baca cite ni kat paper td.. Mengucap panjang dibuatnya.. Giler btoi!!

~aSHa~ said...

tadi baca kat metro..terkejut nye la....dunia hampir kiamat dah ni..

mmg babi hutan tul lelaki durjana itu...


dah la lebih kurang umur anak sha yg ketiga ni...mmg lebih kurang...

eisyaawie said...

nie mmg kerja setan !!!!!!!!!!!!

Mak Su said...

si bapak tu lahir tanpa akal ker?

~ yus ~ said...

astaghfirullahalazim...

tak tahu apa dalam otak si bapak ni???

Bodoh!!!

anisalya said...

bapak bby tu mmg s***n la kan...

anisalya said...

bapak baby tu mmg s***n..

Nazz@Purple said...

dunia akhir zmn..mcm2 manusia kejam

mamalieyna said...

gilernya...! mcmana leh jd bapak..Ya Allah dunia akhir zaman, seramnye apa lg kejadian2 lepasni..

kayrul-shah said...

ya allah kejamnya..nafsu binatang betul la...kecik lagi baby tue dah sanggup buat macam tue

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (135) WEEKEND (114) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (96) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) MyHappyFamily (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (71) INFO (67) Asya's School (57) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Sinopsis (51) Ramadhan (49) DapurLyaBerasap (48) Shopping (47) Birthday (46) Love IS Cinta (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Jom Singgah (43) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (34) Check-Up (33) NuFF (33) D.I.A.R.I (32) Let's Eat (32) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (28) Video (27) MamaAsya (26) S.A.N.T.A.I (26) Tempat Makan Best Di Kemaman (26) Tempat Makan Best Di Terengganu (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (19) mama+papa+fasya (19) Do It Yourself (18) Villafasyafrina (18) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) Medical (11) TUTORIAL (11) fasyafrinatraveltales (11) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) DecobyLya (8) Idea Bento (8) Travel (8) Deko VillaCintaku (7) Parenting (7) mama+papa (7) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Tempat Makanan Best Di Kuantan (4) Family Day (3) Lyafrina's Instagram (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) Mamalovefasyafrina (1)