Tuesday, October 18, 2011

Bila Aku Terasa : Terima Kasih Allah

Bila terasa ingin melihat wajahku yang sempurna...
aku renung wajahnya....
Terima kasih Allah...di atas ANUGERAH-MU dalam hidupku !


Bila terasa ingin mengukir senyuman yang menawan,,,
Aku renung wajahnya....
Terima kasih ALLAH...kerana hadirkan kebahagian dalam hidupku

Dan...bila aku terasa hampir tewas dalam perjuanganku...
Hadirnya dia....memberikanku satu KEKUATAN yang luar biasa..
Terima kasih Allah... kerana aku pilihan-Mu...

T.E.R.I.M.A K.A.S.I.H 
ALLAH
" sesungguhnya engkau maha mengetahui takdir yang terbaik buatku.. aku redha dengan semua ujian hidupku..kerana disebaliknya kau hadiahkanku dengan insan yang amat bharga untuk menemaniku meneruskan perjuangan hidup.Amin ! "

22 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Nice.. ;)

anak2 adalah anugerah yg terindah..moga Asya membesar menjadi anak yg solehah..

Comel2 gmbr Asya ni.. ^_^

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

betul anak ini adalah kekuatan kita...
semuanya kerana anak...

Salina@IbuAqil said...

Anak adalah penawar!! Moga allah swt panjangkn umur kita lya!! Utk sama2 besar kan amanah allah itu..

Adylia Qarissa said...

dengan kehadiran anak pasti kita makin tabah dan kuat...

Mama'cfa♥ said...

permata hati ini lah yg paling bernilai dari segala harta yang ada didunia ini melainkan nyawa...

@lfidah @dim said...

anak adalah segalanya buat kita kan lya...sekurang2nya lya dah ada seorg cahay mata...

wan habibah said...

sedihnya... teringat kst anak..

MrS. F!zA said...

anak adalah anugerah paling bernilai..

mamashikin said...

rindu plak kat anak-anak dirumah..heee..betul anak ialah kekuatan untuk kita..

Sofya said...

nice n3..
tersentuh akak..
anak tu penawar duka lara..

wan nurul hezrina said...

=)dialah duka dialah lara..dialah bahagia..dialah racun dialah penawar..alhamdulillah atas kurniaannya=)

MamaYatie said...

kerana dia adalah anugerah, pengubat duka lara, kekuatan dikala jatuh terluka...kerana dia adalah segalanya...Alhamdulillah kerana DIA beri kita kesempatan merasai nikmat yg satu ini...

LadyBird said...

sweetnya anak akak~

ieda said...

syukurrr
kena selalu ingatkan allah dlm segala hal
kerana dia memberi dan menariknya kembali :)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

syukur alhamdulillah...


comel jerrkkk~

munna said...

anak adalah anugerah yg terindah dlm hidup kita lagi2 kita sebagai ibu...

::NureeN:: said...

anak anugerah yg tiada nilainya.. anaklah sumber kekuatan kita.. tq to ALLAH..

dinor's family said...

alhamdulillah...

ZanaNordin said...

Anugerah terindah

mamaNoriz said...

manis nye senyuman dia!

gigi pun cantik je tersusun ek :)

~izan~ said...

asya,nanti dah besar jgn lupa baca blog ni tau.lihat,betapa sayangnya ibu kepada kamu nak...

Ena said...

Alhamdulillah..


Lya,

ena nak invite lya utk belog ena.. nanti kasi email add yeh.. kat sini.. irdina2010@yahoo.co.uk

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (139) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (82) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (74) INFO (67) Asya's School (62) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (50) Birthday (49) Love IS Cinta (47) Shopping (47) Jom Singgah (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) F.A.M.I.L.Y (41) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (35) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) H.O.L.I.D.A.Y (32) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) Tempat Makan Best Di Terengganu (29) mama+papa+fasya (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (28) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) fasyafrinatraveltales (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Papa Asya (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) mama+papa (9) Idea Bento (8) Travel (8) Parenting (7) Ulangtahun Perkahwinan (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) TERENGGANU (1) de (1) fasyafrinavacationtime (1) ma (1)