Thursday, October 13, 2011

CHEQUE KE-6 DARI NUFFNANG : HASIL DARIPADA BERBLOG

nampak cam banduan plok ..he3

Alhamdulillah.... last week dah terima cek ke-6 daripada Nuffnang... Sangat-sangat bersyukur,, sebab rezeki tak pernah putus walaupun bukan banyak sgt pon.. Tapi rasa puas & happy sebab dapat hasil daripada usha menulis blog ni.... Syukur..


Ini cek hasil ke-tegar-an menulis blog.. Saya bukanlah sesiapa...melainkan blogger biasa2 sajer.. Tapi setiap kali ada BE..saya akan cuba maintainkan setiap BE tu dapat cecah RM20 keatas untuk setiap satu BE.. Sebenarnya susah... Sebab kita tak tau bila nak jatuh jadi ME.. Tapi setiap kali dapat iklan BE saya akan cuba promote dgn masukkan iklan BE y kita dapat tu di blog & fb... Manatau ada org y klik2... Selain tu... setiap kali nak cash-0ut, pastikan cashout setiap akhir bulan.. 

Terima kasih diucapkan kepada pihak nuffnang kerana tak putus2 memberikan rezeki  untuk saya & tak lupa juga buat semua blogger2 yang sudi myinggah disini.. Esspecially kepada blogger2 setia yang selalu bertandang di sini... Saya amat2 menghargainya :-) Seperti yang dijanjikan ada sesuatu yang istimewa buat pembaca setia blog saya.. Tunggu... Mybe awal bulan depan...

Have Fun With Blogging

34 comments:

lianalovekhairi said...

bestnya....dapat cek ke-6 dari Nuff.....saya xpernah dapat lagi....Entah bila nak dapat pun tak tahu :-(

SiTi said...

ooo cmtu ye salah satu cara nya....ct try laa buat jugak

Nazz@Purple said...

bestnye dah dapat..belanje nazz bleh?heheheh

cik dah faridah said...

yg ke 6 doh...alamak idah yg pertama pun belum....masak dah tu tp x tau bila nak cash out..tp sikit jela...

~ yus ~ said...

Tahniah Lya!!

Saya baru sekali je cash-out...:)

Phat said...

terbaik la ...bila la phat nak dpt cek ni ;-)

mamalieyna said...

tahniah..eina tahun ni cam lembab je amount nuff tu beranjak..tgh tunggu masa sesuai tuk click pengeluaran..hu~

Nazayiena said...

Tahniah Lia.....tu namanya usaha yg berterusan membuahkan kejayaan....

shima said...

OH besnya...dpt habuan..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah Lya..Rezeki..Tak sia2 berblogkan..selain dpt kwn..dpt juga pendptan sampingan..Bestnye dh cek yg ke6 ye..lily baru yg ke3..tu pun masa puasa hari tu dpt..^_^

Cik Rose Cute said...

Tahniah Lya...rezeki...Lya cakap nak ajar Cik Rose cara2 Rejister Nuffang...hihihi

::NureeN:: said...

dah yg ke 6 lya.. alhamdulillah rezqi... mmg x sia2kan jd blogger tegar..

azlin mrs'Hairil said...

dah yg ke-6....rezeki tu...bukan mcm i, nak tunggu cek yg 1st pun entah bile..he3

mummy_ayu said...

dah ke enam..cayalah...Ayu baru 1st hari tu..tahniah!! and teruskan berblogging!! and sayang nuffnang jugak.. :-)

wan habibah said...

wahhh.. tahniah

ieda said...

tahniah dikk
akak punn tunggu ujung bulan nanti ..
suke blogging salah salah satunya inilah :)

CIK JATT said...

wahh! congrats lya
bila nak merasa pulak ni. jatt satu pun tak pernah lagi

Salina@IbuAqil said...

Bestnya lya!!! Ina x merasa 1 BE takat 1 @ 2 hengget je.. ;(

Mama Gee said...

Alhamdulillah...........mama pun tunggu nk cash out ni...lambat pulak BE nak metered hehee

MamaYatie said...

tahniah Lya..dah ke 6 yer..
hurm..ada tips di situ...leh ajarkan camne nak tempek iklan BE tu kat dalam n3? nak ambik kod kat ner ek??

noor said...

huh ke 6 wah bestnya..sy br yg pertama dpt tu pun ciput tp jadilah kan dr tak ada hehehehe

fiza said...

Tahniah. Saya tak pernah cash out lagi. BE pon tak pernah cecah RM20++.

eisyaawie said...

rezeki tue lya.... BE saya tak berganjak pon...asyik dok takat tuee jer....hehehe

mamashikin said...

bestnya lya..rezeki tuh..
sy ni bkn stkt check la..BE pun tak pernah nampak batang hidung..nk kata visitor sikit..sikit la kot ..tp tiap2 hr ada 500uv lbh..sikit ker lya?
tp kalau org masuk blog kita, tak klik susah nk dpt BE kan..ke mcm mana..hahaa..tanya lya plak..

munna said...

ALHAMDULILLAH.... KAK MUNNA BARU JE 2 KALI CASH OUT.....

Sofya said...

wah seronoknya... itulah ganjaran buat blogger yg rajin cam lya...
akak ni... hu3 malas dah nak mimpi...

Cute MuM said...

bestnya..
cute mum punya BE tak sebanyak lya..
kalo kita selalu ping entry mesti uv naikkan..
tapi cute mum malas nak letak kat FB..
biarlah rahsia dari saudara mara..

Adylia Qarissa said...

tahniah...murah rezeki... :)

maszmadi said...

alhamdulillah, masz tumpang gembira walopon masz x penah dpt walau 1 pun..... huhu

...sWeeT uMi... said...

wah tahniah ye..umi br lg ngan nuffnang ni...lum pernah dpt BE sob sob sob...

LadyBird said...

tahniah kak :D..

~izan~ said...

bestnyer..akak sekali pun x pernah.maklumlah blog picisan biasa2 aje..

murah rezeki lya n asya...

~aSHa~ said...

wah rezeki rezeki...

Run Away said...

tahniah...;d

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (135) WEEKEND (111) in N.A.T.U.R.E (98) Kata HATI LYA (96) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (71) MyHappyFamily (71) INFO (67) MACAM2 ADA (57) Asya's School (56) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) Sinopsis (51) CAREMONY (50) Ramadhan (49) DapurLyaBerasap (47) Shopping (47) Birthday (46) Love IS Cinta (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Jom Singgah (42) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (39) My L.O.V.E (39) Check-Up (33) NuFF (33) CINEMA (32) D.I.A.R.I (32) Let's Eat (32) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (28) Video (27) MamaAsya (26) S.A.N.T.A.I (26) Tempat Makan Best Di Kemaman (26) Tempat Makan Best Di Terengganu (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (19) Do It Yourself (18) Villafasyafrina (18) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Novel (15) mama+papa+fasya (15) Artis (14) Bento Asya (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) Medical (11) TUTORIAL (11) fasyafrinatraveltales (11) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) DecobyLya (8) Idea Bento (8) Travel (8) Deko VillaCintaku (7) Parenting (7) mama+papa (7) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Family Day (3) Lyafrina's Instagram (3) Public Holiday (3) Tempat Makanan Best Di Kuantan (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) Mamalovefasyafrina (1)