Thursday, October 20, 2011

Dicuri....ATAU...Ghaib ????

Sebenarnya geram... dah lama nak buat n3 ttg ni.. Tapi x terbuat... Tudung yang saya pakai tu...dah dicuri orang. Dalam banyak2 tudung y tergantung kat ampaian... tudung organza ni jadi pilihan.. Dah la yang paling saya sayang.. Sebabnyer :

1. Tudung express...ringan je
2. Tak pelu iron
3. Harga !!!!!!
4. Tudung ni cun sgt pada sy.
5. HADIAH DARI MIL

Adalah dalam sebulan - 2 bulan dah kot tudung ni lesap.. Tak pasti,..DICURI atau GHAIB??
Tapi masa angkat tudung2 y saya jemur tu.. yang lain ada jer.. Just yang ni sehelai jer yilllekkkkk ! Huhu..sedih woooo..dah la ni tudung tercantik saya.. hahaha..kesiannyerrrrrr!

Ni pic lates ni.. Bru je lepas snap,terus upload... "SPONTAN DI HARI KHAMIS".. hehe.. Motifnyer...nak nunjuk saya ni sedang bergolek-golek kat rumah dengan asya. Hari ni x masuk ofis sebab EL.. Boleh la bw puas2.. Yihaaa !!

30 comments:

alyyani said...

cantik tudung ni. bole jadi tinggal kat rumah sape2 masa bermalam or hilang dalam simpanan. kalau alya selalu mcm tu la. insyaallah mesti jumpa punya. :)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

ada gop org curi tudung..?.. huhuhu
lely suke gok pakai, tp mmg mls nk basuh sbb x leh masuk mesin.. hahah, gler malas kan..
salu mak la yg kutip basuh.. hihihiih..

Izan Ishak said...

mmg cantik tudung ni lya... mesti ada org berkenan nih sampai sanggup 'amik'... tak mungkin terbang ditiup angin kan..kan...

mummy_ayu said...

sayangnnya..ada kot terselit2 kat mana2..

suhaina laui. said...

xpernah kna lagi kalo sandle selalu jer kalo balik umah mil huhuhu maklumlah duk flat lupa bw masuk pg esk trus ilang......kalo tudung mau basah2 lg dh lesap kot huhuhu

MataHati @ MH said...

misteri misteri.. kemanakah menghilangnya tudung itu?
kena panggil skuad edisi siasat tu.. :)

cuba cari balik, maybe ada terselit kan mana2..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

cantik tudung tue..sayang nye...
kak jue pun pernah..baju blous..jemur pagi tengok tengahari dah tak de..kecewa betul

eB ezrin said...

alahai.... x de3r rezeki la nmpknyer...

MrS. F!zA said...

dah lya pon kata tudung ni lawa, dh tntu org yg curi tu dimata dia sgt lawa smpi tkthn trus curi..hihihi..

|| NaFiRaa || said...

ohhh.. ingatkan kat hostel jek ade kes curik2 pakaian.. kat rumah pon ade.. ape lah yg di pikirkan oleh si pencurik tuh.. dia tak takut ke masa pakai tuh tuan punye tudung nampak.. urrmmmm..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik mmg tudung ni Lya..
tu yang org tu berkenan..adoiilah..tudung pun nak curi ka..

Cik Rose Cute said...

cuti ya....boleh lepak kat umah sepuas-puasnya gan asya....cantik tudung tue patut la...hilang...mesti ada orang berkenan tue....

Kakzakie said...

Tudung/topi yg asya pakai lagilah cantik. Auntie suka betul. Siapa yg mengait tu aysa? Mama buat ke?

Suruh mama beli baru cari tudung yg sama ye. Kesian mama aysa...

munna said...

ada yg berkenanlah tu tgk lya pakai cantik...

ZanaNordin said...

laaaa
ingat kes nie zana sorang jer yang kena
coz' perasan ada 1 tudung ariani kaler coklat zana takde
dah lah tudung kesayang coz' tudung pertama beli memahal..
huuu...tu belum lagi kisah si penyamun tarbus masuk rumah curi tudung2 intant zana

mcm2 hal and peel manusia sekarang nie kan

wan habibah said...

suke topi asya

zaidah said...

cantiklah tudung tu...kena curik kot lya....

S.U.R.I.A.T.I said...

ceh, tudung pon mau curik ka?? haih..tetibe eksiden, putus kepala baru tau.hahaha.
tp sgt cantik tudung tu!!!

ainnoraini said...

ala keciannye..tak mau sedih2 tau..tak de rezekikan..ade org lain berkenan agaknyekann...

iera me casa........ said...

cantek tudung ni lya.. leh pakai dengan oelbagai warna baju tapi sayang... ilang la pulak.. geram kan

h4ni3 said...

wahh
cantiknya khemah asya
nak join main skali bole? ;)

wan nurul hezrina said...

lah hadiah dr MIL plak tuh...Mil yang jaga iya kan masa bersalin dulu=)mesti tensenkan org curik!apelah org tuh..lawa plak kalernya..sabarjerlah.takde benda lain nak curik...lawalah tent tuh=)

hakak CNN said...

alamak tudung pon orang nak curik gak ker?hadoi saper punyer keja tuhh terdesak sangat ker sampai tudung pon nak curik..agaknyer ko punyer tudung chanteq sangat kut sebab tuh ade yg berkenan tapi tak mampu nak beli..:)

btw memang chanteq pon tudung tuh,sayang betull lahh..

che mid said...

Nampak manis sangat dengan tudung tu.. ooh ya.. selamat bergolek-golek sakan..

~izan~ said...

syg ek lya..dah la hadiah..akak pun ada byk tdg2 yg dh tak jumpa tp bkn hilang kena curi tp hilang dlm simpan hihi..

harap2 jumpa balik..mana la tahu ada keajaiban berlaku =)

Cho Zila said...

memang cantikpun tudungtu... sebab kaler dia memang menarik...pandai yr MIL pilih....
ala tu budak posing baik punya...

mamaNoriz said...

lya pakai kamera apa ek?

cantik2 la gambo!

tmabah lagi bila eisya posing...hihi

Salina@IbuAqil said...

Yehaaaa!!! dh mlm baru larat nak BW tu pn sambil baring2.. Brapa sihat lg ni..

IntaNBerliaN said...

tudung tu mmg cantik lah Lya.. suka dgn warna dia.. ceria jer..

anisalya said...

ada la yg berkenan dgn tudung tu. tp mmg hangin kalau tudung faveret yg hilang kan? MIL pulak yg kasi tu.

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (139) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (82) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (74) INFO (67) Asya's School (62) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (50) Birthday (49) Love IS Cinta (47) Shopping (47) Jom Singgah (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) F.A.M.I.L.Y (41) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (35) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) H.O.L.I.D.A.Y (32) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) Tempat Makan Best Di Terengganu (29) mama+papa+fasya (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (28) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) fasyafrinatraveltales (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Papa Asya (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) mama+papa (9) Idea Bento (8) Travel (8) Parenting (7) Ulangtahun Perkahwinan (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) TERENGGANU (1) de (1) fasyafrinavacationtime (1) ma (1)