Wednesday, October 12, 2011

F.L.I.Z.Z

Kenangan hari Isnin baru-baru ni... Lepas habis ofishour, sempat gak berkumpul dengan geng FLIZZ.. Lagi pun , lps raya hari tu tak jumpa-jumpa lagi.. Sebelum balik, sempat lagi kami ambik gambar kenangan.. Semua pic ni ehsan dari kamera zati... Saya x bwk kamera y kompak tu.. Biasa y tu slalu ada dlm beg..

Kami bertiga... baby tu anak Fidah...y duk tengah2 tu.. Skarang dah menetap kat Kemaman.. Sebelum ni dia duk kat Lumut, Perak.. So senanglah lepas ni nak berjumpa.

Lihat la wajah ku... lihatlah "jururawatku".

Hehehe,,,sian kat zati... x masuk muka dia kat dalam pic ni.

Zati & Fidah... Teman kala suka & duka.. Ada 2 org lagi geng FLIZZ. Sorang dalam pantang, iaitu Irma & sorang lagi baru jer lepas pantang..tapi duk kat KT.

Kenangan kami berdua...Saya & Fidah.. Ekceli, masa zaman skolah dulu..memang kita satu skolah dari sekolah rendah hingga ke menengah.. Tapi kami memang x pernah berkawan pun.. Just sekadar tegur2 gitu.. Sebab masing2 ada group sendiri time tu.. Fidah group baik2.. saya group nakal2 sikit... hehehehe... sikit jer.. nakal2 saya pon.. xpernah ada masalah disiplin.. nakal budak2 jer... Pelajaran..bereh!! Tup..tup..zaman U, berjumpa..dan terus jadi kamceng.. Tak pasal2 Fidah pun jadi nakal gak bila kawan dgn saya.. heheheehe....Dan ikatan persahabatan ni terus kekal sampai sekarang & kami geng FLIZZ memang sgt2 rapat.. Kalo salah sorang ada masalah..memang kami akan berjumpa & share problem.. Kami semua saling mendengar.. FLIZZ MEMANG BEST !!

17 comments:

mamalieyna said...

seronok ada ramai kawan2...^_^

~aSHa~ said...

seronok kwn2 seme dekat

rara pinkmafia said...

cantek2 semuanyaaaa.

...sWeeT uMi... said...

cam tu la erti kawan kan...pssttt FLIZZ tu ape hehehe

mamaNoriz said...

sedondon je...

macam raya lak...hihi

~izan~ said...

lya ada jururawat peribadi hehe..gurau je,tu penyeri tu =)

seronok tgk gmbr2 ni. satu sekolah tp lain2 click hehe..last2 jadi kawan bia dah dewasa =)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Owh..Lya group nakal2 ye..hehe..tiga2 spt anak dara lg.. ^_^

Cik Rose Cute said...

Teringat zaman sekolah ada geng jugak huhuhu

CIK JATT said...

FLIZZ tu apa eh. blur pulak
bestnya jumpa geng macam ni kan. jatt dah lama tak jumpa member2

ieda said...

cantik pic
edit guna apa dik ??

Mama Gee said...

cantik gambar..edit pakai apa ya...

::NureeN:: said...

bestnya dpt jumpe kwn2 lama.. nureen pon rindu nk jumpe gang tp susah masing2 dok jauh..

munna said...

seronok kalu kawan duduk dekat2 ..boleh selalu jumpa

Ena said...

geng2 lama ntah ke mana.. ada jumpa kat lam fb tp reality nya ntah bila lah gamaknya... uhuhu..

Salina@IbuAqil said...

bestnya lya.. sesekali keluar mcm ni.. ;)

Nazz@Purple said...

wah..purple la...

Run Away said...

memang best kalau dapat mcm ni...;d

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (79) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (71) INFO (67) Asya's School (59) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (49) Shopping (47) Birthday (46) Love IS Cinta (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Jom Singgah (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (34) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (27) Tempat Makan Best Di Terengganu (27) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) mama+papa+fasya (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) fasyafrinatraveltales (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) Parenting (7) mama+papa (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1)