Thursday, October 6, 2011

Vern...Hadiah Untuk Kaki

Brand : Vern
Price : Only 39.90
Size : 9

Sempena dapat gaji akhir bulan baru2 ni.. belilah satu hadiah ni untuk kaki lonjong saya ni. Lagipun, saya malas nak pakai high heel ke ofis.. Memang plan nak cari banyak kasut yang flat2 jer..Kasut flat yang lain x sesuai ke ofis & satu lagi lak dah rosak. Lagipon, lagi selesa bila nak berjalan dengan Fain. Sebab saya ni tinggi, kalo pakai kasut tinggi sket jer..dah ketara ketinggian saya dengan Fain.. Tu yang jadi kes org kata "kakak" jalan dengan "adik".. Kalo pakai y flat ni pon sy dah tinggi skit dr Fain. 

Dalam pada duk usha2 tu..masuklah butik kasut Vern. Ada banyak pattern, tapi y dicari y paling selesa kat kaki ni.. Bila dah try, yang ni paling best.. Sebab kasut dia ni mmg lembut sgt &  sakit bila dipakai.. Cam kain je balut kaki ni.. Dan satu lagi, design dia ada ala2 vincci... Dan keselesaannya pon sama je dengan yang Vincci. Cuma, yang membezakannya, harganya jauh lebih murah.. Yang penting keselesaan dan harga sgt2 berpatutan.. Berbaloi-baloi :-)

20 comments:

♥cikmOt♥ said...

erkk...nampak lya ni cam kecik jek...naper saiz 9...cikmot pun kai saiz 6 atau 7...

Salina@IbuAqil said...

Shantek ler lya.. Sesuai.. ;)

shila ariff said...

lagipun kalo pakai kasut flat gini..senang nak jalan..kaki pun tak cepat lenguh kan??..sesuai utk shopin..yg makan masa berjam-jam...huhuhu...

Makbed said...

ada sebijik VErn kat tesco manjung.

...sWeeT uMi... said...

cantek kasut tu..aahhh kalau yg flat mmg selesa nak jalan2 then selesa...(",)

cik dah faridah said...

lawo kasut dia....hik..hik

::NureeN:: said...

cantik la lya.. kenan nureen tgk.. saiz kita pon same.. tp nureen x byk saiz 9 sllau 8 @ 7..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

besar gak awak..

Fieza79 said...

lbh kurang je kan dgn kasut vincci hari tu...tp yg ni flat ehh...nmpk cm selesa je pakai...mmg cantik..!

munna said...

lya nampak kecik tapi saiz kaki sama dgn kak munna yg besar ni

Cik Rose Cute said...

Cik rose punyer saiz kasut 5...besarnya saiz kasut lya 9...Ya la...Lya tinggikan...

lianalovekhairi said...

boleh tahan besar gak kaki Lya. hehehe......Adik ipar saya memang suka beli kasut/ sandal Vern....Design pun chantik. Lebih kurang mcm kat Vincci kan......Kat KL susah nak cari kasut jenama ni...

kayrul-shah said...

cantik kasut tue..kayrul tak reti la pakai kasut sarung..kompem kaki akan luka

mamaNoriz said...

woit...

awk mesti tinggi lampai kan, smapai saiz 9!

akak pakai 5 atau 6 je sbb rendah...hehe

eisyaawie said...

cantik2...kita yang dok Kemaman nie....kat Vern laa suka nengok2 kasut..kan lya.......kihkihkih

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik lya..selesakan bila pakai kasut flat..senang nk jln.. ^_^

Yana Kama said...

design vern cantik2..pernah beli satu time jualan dekat putrajaya..vern kalo pameran pape2 mesti ada booth dia :D

Izan Ishak said...

cantiklah lya...

aritu masa lalu kat vincci tgh ada sales pump shoes...2 psg RM70. teringin pulak nmpak lya pakai flat shoes camni...

~aSHa~ said...

asha ada voucher vern rm5

~izan~ said...

mmg tak bley pinjam kasut lya hihi..akak size 4,5 aje huhu..

cantik lya,selesa nampak.akak ni tak cukup tinggi tak bley pakai flat hehe..

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (135) WEEKEND (111) in N.A.T.U.R.E (98) Kata HATI LYA (96) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (71) MyHappyFamily (71) INFO (67) MACAM2 ADA (57) Asya's School (56) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) Sinopsis (51) CAREMONY (50) Ramadhan (49) DapurLyaBerasap (47) Shopping (47) Birthday (46) Love IS Cinta (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Jom Singgah (42) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (39) My L.O.V.E (39) Check-Up (33) NuFF (33) CINEMA (32) D.I.A.R.I (32) Let's Eat (32) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (28) Video (27) MamaAsya (26) S.A.N.T.A.I (26) Tempat Makan Best Di Kemaman (26) Tempat Makan Best Di Terengganu (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (19) Do It Yourself (18) Villafasyafrina (18) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Novel (15) mama+papa+fasya (15) Artis (14) Bento Asya (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) Medical (11) TUTORIAL (11) fasyafrinatraveltales (11) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) DecobyLya (8) Idea Bento (8) Travel (8) Deko VillaCintaku (7) Parenting (7) mama+papa (7) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Family Day (3) Lyafrina's Instagram (3) Public Holiday (3) Tempat Makanan Best Di Kuantan (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) Mamalovefasyafrina (1)