Tuesday, November 1, 2011

A.N.G.E.L

Assalamualaikum & Salam Sejahtera Semua !

Masih melayan hobi kami...sorang berposing & sorang lagi p'capture.. Masa ni last week...br je lepas balik keje.. Tenggok plok asya baru lepas mandi... pakai baju berenda-renda lagi.. Lagipon, time ni rambut dia basah lagi n belum ikat.. Nak gak ambik pic dia rambut dilepaskan..Biasa bertoncang sokmo. Sori yer kawan2 ..sebab n3 ni memang banyak pic asya y posingnyer sama jer.. Semuapic ni kenangan asya dalammeniti usia 3 tahun...tinggal 2 hari jer lagi...

Girl, you’re my angel, you’re my darling angel

Closer than my peeps you are to me, baby


Shorty, you’re my angel, you’re my darling angel


Girl, you’re my friend when I’m in need, lady


ewaahhhhh... angel buat mama & papa


senyuman yang mengubati kelukaan n kesakitan mama


Renungan yang mempunyai 1001 makna .


Yeahhh!!!! Asya dah besar.. Dah nak pegi school!! 
Yihaaaa,,,, ada kawan-kawan...

Kelmarin dah settle memborong beberapa barang untuk majlis harijadi asya.. Dah beli goodies untuk diberikan pada kawan-kawan asya.. Dah siap tempah kek birthday asya.. Memang letih yang amat. Tapi puas hati sebab dapat sediakannya sendiri.. Cuma goodies bag je, x siap2 lagi... Petang ni balik kerja..b'kejarla nak siapkan goodies bag tu. Tapi alhamdulilah, budget yang dikeluarkan  sgt minimum & x membazir. Sebab untuk buat birthday party ni memang kena budget betul2.. Lagipun menu saya simple jer..xde makanan berat, sebab buat sebelah petang. lebih kepada nak happykan & meraikan asya n budak2 ajer..

" Baby Mama Sampai Bila-Bila "

32 comments:

S.U.R.I.A.T.I said...

pandai betul asya berposing ye...suke sgt tgok!

fieda said...

Asya pandai posing kan..ikut mama dia la ni suka bergambor kan..hihi..

wan habibah said...

pandai nya sya posing... lawa baju

eB ezrin said...

pandainyer asya bergayer... si cilik yg sgt comel... auntie tersenyum sendiri. :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Pandai betul Asya posing..comel..Baju Asya cantiklah.. ^_^

Cik Rose Cute said...

Pandai Asya posing..

::NureeN:: said...

cantik baju asya.. posing plak g2 mmg cun lah..

*lya bkn weeding tue yg nureen wat hntran, juz majlis tunang kwn asben raya ke2 ni ja.. ;)

Kakzakie said...

Betapa susahnya dan besar pengorbanan Lya untuk dapatkan dia itulah kena jaga sebaik-baiknya... Harta yg tak ada galang-ganti

♥cikmOt♥ said...

memang berbakat jadi model kanak2 ni...

Nazayiena said...

Asya memang suka berposing ya,patutlah semua gambar cantik2....

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

memang comel....

PinKy MoMMa said...

bajuuuu dia cantikkkk ;)
bila lar nak dapat gegirl ni huhu..teringinnyer..

lia said...

akak pon da terjebak dgn hobi lya... rajin sgt posing2 skng he3

Salina@IbuAqil said...

amboi anak dara awak ni.. cantek sggh.. inilah dia anugerah terindah yg berharga.. cepat benar deme dewasa kan lya.. ;)

Sidratul Muntaha said...

mama ko buat photoshoot yer?!
comey,comey...

MamaYatie said...

model cilik...pandai betul pose..
cantek la baju asya...cam retis dah...hahaa

nnt up gambor besday byk2 yer..

IntaNBerliaN said...

ololoooo comelnya asya.. yg penting baju tu.. vouge!!.. hihii

NM02 said...

wow

baju ketak ketak

kelasssssss

|| NaFiRaa || said...

amboiii.. comey nye.. kecik2 dah pandai posing.. geram tengok..

aanie said...

pandainya posing..comey..

lizz said...

wah dah cam model...boleh pi testing modeling ni...

munna said...

so sweet asya ni.... wah nak sambut birthday ye......

Izan Ishak said...

aduhhhh...comel banget angel mama ni. asya makin pandai posing2 lah skrg nih

r|nA @ ja|j|na said...

ewah anak dare sorang ni, kemain lentok posing eh..

[PCL] said...

wah! pandainyer budak perempuan ni bergaya..ada potensi nk jd bitang, erk..model la kot ! hepi besday kat dia !

salam singgah dari PCL.

maszmadi said...

pose yg sama tp kalu dah senyum tu... auwww sweetnyer..

Puan Kutu said...

happy besday in advance utk asya..

comel asya..posing sama pun klu budak sy mmg suka tgok...:)

kak zmah said...

Wah! pelbagai gaya

ieda said...

amboi2 asha ... mama dan papa dah jadikan asha model cilik dah nie .. bukan main posing layieee :)

che mid said...

ok, mak che mid tunggu jemputan ni..

ct rahani said...

comel.. pandai asya posing.. bestnya ader anak pompuan kan.. leh beli dress lawa2..

Semut Senyum said...

amboi..bergaya sakan ni.. mama yang ajar ye... rambut dah panjang.. comey!

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (81) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (73) INFO (67) Asya's School (60) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (50) Love IS Cinta (47) Shopping (47) Birthday (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Jom Singgah (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (35) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (27) Tempat Makan Best Di Terengganu (27) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) mama+papa+fasya (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) fasyafrinatraveltales (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) mama+papa (8) Parenting (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1)