Sunday, November 13, 2011

My Best Friend Wedding

Assalamualaikum & Salam Sejahtera Semua !

Alhamdulillah...seorang lagi geng sekolah yang sama-sama nakal dengan saya dulu selamat mengakhiran zaman bujang pada tarikh 11.11.11.. Dan kelmarin, 12.11.11, diadakan majlis persandingan di Dewan Berlian. Saya pergi pun dah agak lewat, kul 3++.. Tapi mujur, masih ada jumpa geng2 sekolah yang dah lama x jumpa & jumpa cikgu-cikgu gak...

Linda & Husband..

Masa saya sampai ni, pegantin sedang duk makan beradab.

Kenangan bersama... Tp pic x cun, anak sedara x reti setting kamera..
Muka saya pun x ceria je nampak.

Asya pun muram jer.. Kalo x bab posing no.1.. Sekarang asya x sihat, ada lelah & batuk.. 

Yang ni..senyum dah cun.. Tapi terfokus kat pelamin lak..
Muka asya dah blurr... huhu..sayangg

Asya & K. Nina... Nina ni pon blogger gak ni. Dia junior masa kat skolah dulu.

Ini jer pic yang sempat diambil, sebenarnya ada lagi..tp pic yang sama jer.. Lagi pon x brapa nak cun, sbb setting kamera lari... Nak kena hadap semula.. Ni kesilapan sendiri yang gatal tuko setting2.. Patutnya, lepas majlis Linda ni ada 2 buah rumah lagi yang nak pergi, seorang kawan sekolah gak, tp odwy nk ke sana, jln kat Bkit Kuang jam giler.. Kalo pegi gak, kul 6 baru sampai kot.. Sebab dah gerak lambat. Jam tu sebab Jambatan Bukit Kuang sedang diupgrade baru. Dan sebuah lagi, wedding abang budak trainning kat saya aritu.. Tapi x sempat nak pergi, sebab asya dah mengamuk time tu, sbb dia tak sihat & hujan lebat+gutuh+ribut+petir... So, akhirnya...balik rumah jer la.

" S.E.L.A.M.A.T.  
P.E.N.G.A.N.T.I.N.  B.A.R.U "

13 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Nice kaler..biru.. :)

Posing Asya tu comel jer.. ^_^

ieda said...

cantik warna tema biruu ..lembut je kan .. memang serook kalau gi kawin kawan2 nie .. terutama leh jumpa kawan2 sek lama .. huhu

akak memang dah terpisah jauh dari mereka lahh kawan2 nie .. sbb sek di JB kan .. :(

oo asha x sihat .. nampak di wajah dia .. ada lelah dan batuk ke .. aduhhh

Gieyana said...

cantik kaler pengantin + pengantin pon segak bgaya! selamat pengantin br to your frens..

Ladysirna said...

Ramai kan kahwin time ni...dah besar asya...semoga cepat sembuh ya:-)

Sabihah said...

Time2 cuaca kurang elok ni,mls nak bwk anak ke mane2 kan?kecian asya..tak sihat pasti lain ragamnya..^^

Puan Kutu said...

berseri muka pengantin..

asya pun comel jer!

::NureeN:: said...

slamat pengantin baru..
asya mkn ubat tau, moga cepat sembuh ;)

che mid said...

Eh, tajuk my best friend wedding tu.. ada kena mengena macam cite waayng tu ke.. he he.. selamat pengantin baru buat kawan tu la. ya..

yan said...

ALHAMDULLILAH..

bertambah lagi masjid..

Adylia Qarissa said...

lawa color baju pengantin nie

...sWeeT uMi... said...

cantek theme color wedding tu...sweet je tgk nye...tambah plak ada model cilik yg comei hehehehe...

IntaNBerliaN said...

pandainya lah asya ni bergaya..!! nampak manja je buat tangan cam gitu.. hihii

anisalya said...

hrp2 berpanjangan la hndknya.

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (135) WEEKEND (114) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (96) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) MyHappyFamily (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (71) INFO (67) Asya's School (57) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Sinopsis (51) Ramadhan (49) DapurLyaBerasap (48) Shopping (47) Birthday (46) Love IS Cinta (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Jom Singgah (43) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (34) Check-Up (33) NuFF (33) D.I.A.R.I (32) Let's Eat (32) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (28) Video (27) MamaAsya (26) S.A.N.T.A.I (26) Tempat Makan Best Di Kemaman (26) Tempat Makan Best Di Terengganu (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (19) mama+papa+fasya (19) Do It Yourself (18) Villafasyafrina (18) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) Medical (11) TUTORIAL (11) fasyafrinatraveltales (11) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) DecobyLya (8) Idea Bento (8) Travel (8) Deko VillaCintaku (7) Parenting (7) mama+papa (7) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Tempat Makanan Best Di Kuantan (4) Family Day (3) Lyafrina's Instagram (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) Mamalovefasyafrina (1)