Thursday, November 24, 2011

The Power Of L.O.V.E

Assalammualaikum & Salam Sejahtera Semua !
(entri ini mengandungungi banyak gambar
sbb klo byk menulis..byk lak typing error)

Malam ni rasa lebih ok (saat n3 ni ditulis).. Wake up...wake up lya.. Hidupnikan bukan selalu nak bersedih. Kekuatan tu tetap ada. Akhirnya dengan sedaya uapaya saya mampu gak upload picas2 power of love y dah tersimpan lama ni. Sebelum saya sakit lagi. Adakalanya, x elok gak selalu mencurakan rasa sedih & pedih kat sini. Kesian kat asya bila membacanya suatu ari nanti. ari ni bila v=cuba merangkak-rangka boleh gak saya singga dlm 2-3 blog.. sy mohon ampun maaf sebab x mampu lg nak balas ksemua knjungugan tu. Kpala msai pening2. Dan.. saya akan cuba lg harini. Tunggu kehadiran sy yer. Terima kasih buat semua saabat kerana terus disisi memberi kata-kata semangat agar saya terus kuat n bersemangat. Sesunggunya, idup ini sememangnya tertalu susah untuk dilalui disaat ini.

T.H.E  P.O.W.E.R  O.F  L.O.V.E

Inilah kuasa & kekuatan cinta yang abadi..
Yang lahir dari jiwa yang luhur.. Kekuatan cinta ini yang membuatkan aku terus kuat & tabah untuk meneruskan kehidupan ini. Demi insan kesayangan ini.


We’re heading for something
Somewhere I’ve never been
Sometimes I am frightened
But I’m ready to learn

" Of the power of love "


--maafkan andai still byk typing error

32 comments:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

cun2 semua gambar asya makin besaq makin comel la dia..

mummy_ayu said...

alhamdulillah..makin sihat..semoga terus & terus sihat..amin..
caiyok caiyok Lya!!

eB ezrin said...

bahagia eB tgk.. tc yer...
ps: eB tgh sgt2 bizi... nanti eB wat header lya tuh yer. insyaallah b4 new year :)

Lelaki Ini said...

gambar canteq giler..
Tapi terlmpau edit..
Smpaikan keaslian gambar tue ilang..


sowie..just bg pndgan1
hehehe

Kakzakie said...

Kakak tahu Lya kena kuat tapi tak usah melawan andai diri tak kuat. Kena ikut nasihat doktor dik...

Kakak doakan Lya beransur sembuh...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

YES..tHE pOWER of lOVE...
tERUSKAN BERJUANG WAHAI sAHABAT

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

YES..tHE pOWER of lOVE...
tERUSKAN BERJUANG WAHAI sAHABAT

pnsusu said...

tabahkan hatimu wahai kawan.........

moga ALLAH permudahkan urusan lya....amin

Nazayiena said...

semoga Lya cepat sembuh ya...

wan nurul hezrina said...

TAKPER LYA YANG PENTING JAGA KESIHATAN2...SAYU TGK SI KECIL ASYA NGAN AYAH DIER JERK=(

Zue AnnaLeeya said...

yupppp... fain dan asya adalah kekuatan lya...
sbb tuh lya kene kuat demi mereka...
take care lya...

pandai asya posing... mcm2 stail... spek pink tuh comei... hehe

ieda said...

alor ... cantik semua dikk
bukan main ceria asya jadi model ibu yaaaaaaaaaa ! :)

maszmadi said...

byk typing error pon, still boleh paham apa yg lya nak sampaikan walopon slow2 baca..... hehe

anak dara ni kan, stylo sungguh lah, cam model pro jerk gayanya..

|| NaFiRaa || said...

anak dan suami adalah penguat semangat kita kan.. moga kita terus cekal hadapi ujian dariNYA.. take care lya..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Terubat rindu tgk gambar2 Asya ni..
sweet gambar Asya ngan papa tu..
kasih sayang seorang ayah..^_^

Kella said...

Lya sayang...
kamu memang sudah cukup kuat untuk harungi semua dugaan ini!
terus kuat ya lya..Allah tidak memberi dugaan kecuali pada yang benar2 layak..

sangat cantik gambar2 asya kat atas itu...
pasti asya gembira melihatnya bila besar nt.. =)

tkcare lya..

IntaNBerliaN said...

gambar2 ni pasti akn jd knangan terindah..

mg lya cpt smbuh.. jg diri

che mid said...

Suka sangat gambar tengok asya dengan ayah..Insyaallah, setiap penyakit ada ubatnya.. be strong..

KhaiRin said...

bergay sungguh dgn spek pink...
mesti syg nk tanggalkan...

Salina@IbuAqil said...

Kekuatan abadi.. TC dear.. Kadangkala kita tewas namun kekuatan itu yg akan memaksa kita utk bgkit dgn pnuh yakin.. Insya'allah!! Kekuatan itu anugerah bt insan spt kita..

mamaNoriz said...

camana hari ni Lya?

syukur makin sihat dan update blog lagi...

tu lah wajah penenang hati dan penyejuk jiwa kan...

Qaseh said...

gambar semua cantek dan cun sgt2

Myra Jay said...

Mereka berdua adalah kekuatan anda..

InsyaAllha moga Lya terus bersemangat k.. ;)

anisalya said...

kesakitan menjadikan kita lagi kuat daripada sebelumnya kan?

Izan Ishak said...

comelnya sume gmbr2 ni lya... so true... asya n fainlah sumber kekuatan utk lya terus kuat.

kak izan doakn yg terbaik buat lya ye.

Cik Rose Cute said...

Kuatkan semangat Lya...jangan sedih2....walaupun taping eror....Cik rose tetap boleh baca lagi tau....Tak per tak singgah ke blog Cik Rose pun...Janji Lya teruskan n3 Lya...

Puan Kutu said...

terus kuat dan tabah lya demi asya,ur power of love..:)

fieda said...

comel2 gambar ni..pasti jadi kenangan terindah buat asya suatu hari nanti..

KizZ said...

Wow comelnya gambar-gambar nie..berbakat larh!

ct rahani said...

comelnya asya.. sgt2 fotogenik.. kuatkan semangat ye lya..

lizz said...

alala comeynyer asya kiter ni...seronoknyer dier..

Masya said...

cantik² gambar asya.. kemain lagi melaram dgn speks mcm tu yer...

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (82) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (74) INFO (67) Asya's School (60) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (50) Love IS Cinta (47) Shopping (47) Birthday (46) Jom Singgah (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) F.A.M.I.L.Y (41) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (35) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) H.O.L.I.D.A.Y (32) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (28) Tempat Makan Best Di Terengganu (28) mama+papa+fasya (28) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) fasyafrinatraveltales (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) mama+papa (8) Parenting (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1) ma (1)