Wednesday, December 28, 2011

Geng K.A.M.I

Assalammualaikum & Salam Sejahtera Semua !

Salam ketemu kembali.. Beberapa hari ni memang jarang buka blog n FB. Sebab..... xtau nape.. Tapi macam xde mood. Saya pon mcm krg kesempatan nak BW late ni. Kalo BW pon petang2 @ malam lepas balik kerja.  Lagi pun sekarang saya sibuk mengubati diri saya ni. Kali cuba kaedah alternatif lak.. Bukan jumpa bomoh2 yer.. Tapi cara perubatan islam. Insyallah..mana tahu, andai diizinNya..paling kurang dapat ringankan penderitaan atas penyakit yang saya tanggung selama ni. Amin..amin... mudahan begitulah.

Berbalik pada tajuk.. last week ada majlis penyerahan bot/kapal $%^#$$%^ kat ofis saya. Jadi adatla, kaum2 perempuan agak bz prepare segala keperluan. Lagi2 geng2 pompuan kita ni berapa kerat ajer..lain2 semua lelaki macho. Saya tak masukkan pic2 semasa majlis tu.. sebab bagi saya private & confidential.. hehehe.. Tapi... macam biasa.. aksi posing sesama ofismate tu mestilah adakan.. Jom layan.. nak bercerita panjang ideal ni kering kontang lagi

ewahhh kemain lagi

senyum... senyum...
 time ni ada 2 kamera, tak tau nak tgk y mana

air sirap sedappppp!! kussss

dengan kak suraina

&...adik ain cumil

masa utk m'tapauuuuuu nasi bukhari ,

offshorewomen.. boleh g2??

senyuman ayu dari kami ..:-)

Pejam celik..pejam celik... dah sampai ke penghujung tahun. Tinggal beberapa hari j lagi untuk kaki kita melangkah ke tahun baru & bermakna..usia kita meningkat lg.. Dan peningkatan usia tu, bermakna kita makin kembali kepada-Nya.. Semoga kita semua selalu di bawah lindungannya. Plan, bulan 1 ni nak ke KL. Itu pon kalau jadi. saja nak pergi lepas org dah habis cuti skolah... hehe..

21 comments:

Cik Rose Cute said...

seronoknya....hihihi semoga bertambah umur..

Ena said...

sempat lagi posing yeh.. hihi.. apapun best lah..

Masya said...

kalau perempuan ni mestilah kene possingkan... lagi² depan kamera .. mengalahkan model... ;p

Lelaki Ini said...

satu yg saya perasan...
enyuman sama jewk sume gmbar..
heheheh

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Insyallah Lya..
Bestlah..kawan2 pun kaki posing juga tu..^^

::NureeN:: said...

:)... nureen pon plan jln2 bkn 1 ni gak pas org dh abes bercuti hehee.. baru x sesak kan

r|nA @ ja|j|na said...

iyelah, lagi beberapa hari je nak masuk tahun 2012..aku masuk ke alam 3series, uwahhh..

Puan Kutu said...

kemain posing..alhamdulillah dah cuba perubatan islam pulak..semoga segalanya dipermudahkan ekk lya..

IntaNBerliaN said...

k la tu cuba perubatan islam.. insyaAllah dapat membantu..

ieda said...

alor2 cute jee .. same naik ngan asha suke posing2 ekkeke

akak nie selalu kalau kuar jadi tukang tembak je .. org jarang tembak akak ekekke

nasi bukhari !! sedappp wehhhhhhhh

Izan Ishak said...

insyaAllah... moga lya terus dikurnikan kesihatan yg baik bila cuba perubatan islam tu ye...

lia said...

perghhhhh b'baju kurung tepian pantai....

Ladysirna said...

nampak ceria lya, moga sihat selalu;)insyaAllah...

Kella said...

lya.. nanti datang kl koling koling kita ya! bleh kita jumpa.. =)

Zie said...

best kawan-kawan sporting join bergambar

Salina@IbuAqil said...

Rindu ngan lya.. TC dear.. Moga ada sinar utk kita.. Amin!!! Comelnya dia cenyum.. :D

|| NaFiRaa || said...

wahhh..best posing!!.. kekeke

Dilla Ady said...

lya nampka cam anak dara!

cantik la tudung lya, mane beli?

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

phewwwiiit..
comel2 awek offshore.. =)

haah lya, mmg tertarik ngan tudung awak tu!! bli mane, bli mane.. heheheh

fieda said...

moga lya akan bertambah baik kesihatannya dgn cara perubatan islam tu..

QASEHNYA RANIA said...

cam best je makan2 kat c2...

mudah2an akak cepat sembuh yer..amin

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (82) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (74) INFO (67) Asya's School (60) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (50) Love IS Cinta (47) Shopping (47) Birthday (46) Jom Singgah (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) F.A.M.I.L.Y (41) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (35) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) H.O.L.I.D.A.Y (32) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (28) Tempat Makan Best Di Terengganu (28) mama+papa+fasya (28) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) fasyafrinatraveltales (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) mama+papa (8) Parenting (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1) ma (1)