Thursday, December 22, 2011

Sepetang bersamamu

Assalammualaikum & Salam Sejahtera Semua !

Lewat update hari ni.. Sebab semalam x sempat nak draft awal2 & autopublish je pagi ni sebab semalam ada kematian . Pagi tadi baru balik.. Sampai rumah pon dah lewat, terpaksa ambik EL. Al-fatiha , semoga arwah tenang di sana..amin..

Berbalik pada tajuk, sepetang bersamamu..Cewahhh, kemain lagi bunyi. Petang kelmarin selepas balik kerja sempat keluar date denga ana x-trainning kat ofis saya. Huhu.. sekarang kami dah kamceng kat luar. Walaupun ana ni jauh lebih muda dari saya, tp dia memang gud listening. Kat sini hujan lebat kelmarin.. masa keluar tu, cuaca gelap... Tp xtau nak kemana..last2 melepak kat tepi pantai jer.. Tapi skejap jer, sebab tiba2 hujan turun dengan lebat, so kami bertiga-an melepak dalam kereta di tepi pantai. Huhu..seriau tgk ombak besor g2... Ada gak yang berani merisikokan diri duk dekat dengan ombak tu.. huhu..

aik,,, tenggok asya & kakak ana punya senyuman cam sama je..

pisss yoooooooo!!

"Keamanan untuk KITA "

 Hehehe..gambo supe tuler jer ork... nak wak gane... 
kalo x letak..rsa sayang.. sebab suka tgk pic ni sume.

Memang boleh join dua org ni..Kaki posing mosing
Asya ni mmg suka giler kat kakak ana ni. Kalo gtau je nak jumpa
eksited kemain g.. hehe

Best pic dari asya... wahhhhhh..dunia ini milikku!

Huhu.. late ni mood nak b'blog kurang sebab kurang sihat dari segi kesihatan, jiwa & mental.. Betul2 nak rilekskan diri.. Nak biarkan tekanan ni pergi jauh2.. Supaya hati senang,, Tapi.. sgt2 bersyukur..kerana dalam kedaan begini sentiasa ada orang yang support diri ni supaya kuat.. Terima kasih ana... xtau nak kata apa.. Tapi dia memang ada saat saya perlukan seseorang . Seorang adik yang terbaek untuk kakaknyer. DAN tak lupa buat suami tercinta, Fain yang sentiasa di belakang sejak dulu lagi. Terima kasih kerana sentiasa bersama & menenagkan perasaan isteri dia ni. Terima kasih atas kata2 semangat & terima kasih sebab teman saya menangis.. Rasa puas bila boleh lepas segalanya.. Dan tak lupa buat asya sayang,,, bila tgk mama dia nangis dia peluk mama & lap air mata.. huhu..makin laju la air mata ni mengalir.. Sambil lap asya kata " sian ke mama.. mama jgn nanges eyhh"..Kata-kata asya tu buatkan saya sgt2 terharu. Dan itu membuatkan saya terus kuat untuk melangkah ke depan..insyallah.. ALLAH ITU SELALU BERSAMA KU :-)

24 comments:

wan nurul hezrina said...

MMG NAMPAK KUAT EK ANGIN N OMBAK2 MMG TAKOT..INGAT MASA KES TSUNAMI DULU..SAMPAI NURUL MIMPI2 KENA NGAN TSUNAMI=(

WAH ASYA NAMPAK SERONOK N SENYUMAN NGAN UNTIE DIER SAMA=)MMG SAMA=)

eB ezrin said...

wB dh wat n3 psl photoshop eh?
ps: tc tau. xoxo kat dak comel tuh :)

|| NaFiRaa || said...

pandai asya posing.. geram tengok pic dia yang last tuh..

lya take care yer.. moga semuanye baik2 ajer k~

IntaNBerliaN said...

saya pulak yg rasa terharu bila baca asya cakap gitu...

Kella said...

wah,... memang best gambar asya yang last tu lya... dah ala ala model gitu.. ni kalau audition model kanak2 ni mesti lepas nih! =)

fieda said...

asya kecik2 dah memahami penderitaan mama dia...budak pandai...sayang asya....muaahh..

Puan Kutu said...

senyuman asya dan kak ana memang sama..:)

Adylia Qarissa said...

al fatihah...


macam best jer tengok gambar nie :)

Salina@IbuAqil said...

Allah swt sentiasa bersama kita.. Insya'allah!! Lya TC dear.. Inapun x brapa sihat.. Emosi pun x stabil.. Moga Allah swt permudahkan segalanya.. Amin!!

::NureeN:: said...

suka tgk last pic tue :)
ala2 titanic pon ado :)

Kakzakie said...

Kena tabahkan hati Lya... sentiasa berdoa pada Allah. Dia maha mendengar dan pengasih...

pnsusu said...

ombak rindu...eh tetiba su su ni bila tengok ombak tu...

tabahkan hatimu lya..semoga dianugerahkan kesihatan yg baik oleh ALLAH..amin

Dilla Ady said...

cantik2 gambar..da nmpk cam ibu ngan anak lak diorang berdua ni..senyum pun serupa..


walau ape pun dugaan lya skang, harap tabah hadapinye ye..same2 kite tabah harunginye ye..

mamalieyna said...

syahdu pulak ayat2 last tu...seakan dpt merasai..huu~

kamceng nampak asya n ADIK LYA tu..kan..mesti happy dia ada yg melayan..cantik gambo, pandai tul asya posing~

yan said...

semoga u sentiasa tabah..INSYALLAH..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Al- Fatihah..

Happynye Asya..
Comel gmbr yg last tu..^^

Zie said...

Semoga asya menjadi anak yang tabah..anak-anak menyejuk hati ibu ayah..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

so sweet la asha ni,
pandai aje mujuk mama die..
kalo lely la, lg laju airmata mengalir kl anak wat gitu..
lg sayu ati!

sabar lya yer!

Imah Dinor said...

model yg comel...

mamaNoriz said...

wah, ombak rindu ni...hehe

cantik scenery...


pandai asya pujuk kan, sejuukkk hati...

Myra Jay said...

Kautkan semnagat ye Lya, insyaAllah Lya mampu..

Asya pengubat segalanya buat Lya..

MamaEma said...

jelas nampak kemesraanya

ieda said...

alarr terharunya ...
lya kena banyak bersabar dlm segala hal .. demi insan2 tersayang di sekliling lya .. insyallahh dik berdoa lah selalu .. allah ada bersama insan2 yg sentiasa mengigatinya :)

Juliet_iRa~" said...

wahh cantiknya gamba..:)

comel model tu..2-2 :)

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (79) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (71) INFO (67) Asya's School (59) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (49) Shopping (47) Birthday (46) Love IS Cinta (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Jom Singgah (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (34) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (27) Tempat Makan Best Di Terengganu (27) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) mama+papa+fasya (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) fasyafrinatraveltales (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) Parenting (7) mama+papa (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1)