Thursday, December 29, 2011

Shawl Suraya : Cun habiss!!!

Assalammualaikum & Salam Sejahtera Semua ! 

Alhamdulillah..masih diberi kesempatan untuk menaip kata-kata disini.. First, saya mohon ampun maaf sbb saya betul2 tak sempat nak BW.. Sekadar baca & mana y sempat saya leave comment. Sekarang ni, balik rumah jer, terus tertido..letih sgt. N time malam bila on9, mood pon macam kelaut. Lagi pon saya odwy pemulihan diri.. Insyallah..lepas ni semua back to normal.


Ok..berbalik pada tittle.. kat n3 kelmarin  ramai yang komen tudung yang saya pakai macam pic atas tu cantik..cun..jelita..hehehe..tudung yer..bukan saya.. Ekceli tu shawl..memang senang sangat pakai sebab kain jenis cotton yang lembut, jadi memang pakai terletak elok jer. Dan harganya pon..sgt2 murah just RM25 sajer. Tapi memang limited stock. Sekali borong saya ambik 3 kaler iaitu kalo coklat (macam pic atas), kaler merah & hitam.
kaler merah ni paling suka.. Bila pakai, teserlah je rasa.. 
Mybe sebab kalernya yang naik aura tu.

kaler hitam ni lak.. 
senang nak match dengan semua baju.

amacam?? cun kan shawl suraya ni!
antara pilihan warna shawl suraya

Kat mana saya beli ni?? 
Just online shop. Jadi sesiapa yang berkenan bolehla skodeng

Tapi saya tak pasti sama ada shawl suraya ni masih ada stok ke tak. Tapi boleh la tanya owner dia.. Kot2 dia nak buat lagi shawl suraya ni. Saya pon memang berkenan sgt dengan shawl ni. Salah satu faktor, keselesaannya.

Ayu jelita bersama SHAWL SURAYA
hehehehehe..

32 comments:

Lelaki Ini said...

MODEL DIA SGT2 CUN!

sue zainun said...

nampak kemas dan dah tentulah cantik sb modelnya pun cun..:)

**sue pon peminat shawl gak..hihi

::NureeN:: said...

pandai lya kenakan shawl ni :)

cik dah faridah said...

mcm tudung fareeda....

Cik Rose Cute said...

ya ke...boleh la cik rose usha kejap lagi...memang cantik tudung tue...hihihi

Fieza79 said...

cantek ehh...ishh rasa nak oder jgk lah..hehee

Lya..org nya dah manis...bertambah2 la lagi bila pakai shawl tu...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

siyes mmg cantik la shawl suraya ni.. :)

♥cikmOt♥ said...

comel ahh...terletak jek kan...

IntaNBerliaN said...

ramai ke yang berkenan.. ingat ke saya je yang berkenana bila tgk lya pakai dkt entry smlm tu :-)

eim said...

cantiklah shawl suraya ni.

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

wah2..online shop tu kene bagi tudung free kat lya ni ehehhe

eB ezrin said...

eB pn pekenan :)

Zana Nordin said...

phewwittt...
mmg cun ler lya

SeputihSalju said...

cantik la shawls ni... ada byk warna.. ok la kn, byk pilihan.. nk g jenguk jugk la...

slm kenal, follow sini ye.. :-)

MamaEma said...

tak reti pakai shawl..

Budak Nakal said...

sangat comel...kne ngan tudungnya^ ^

maszmadi said...

shawl cantik, model yg pakai pon cantik... hehe

~aSHa~ said...

comel...

QASEHNYA RANIA said...

cun la model dia... ;p

Salina@IbuAqil said...

Lya pakai apapun cantek.. Ayu gitu.. ;) TC Lya.. ;D

ieda said...

aah cantik
skrg nie dah ada shawl bentuk macam nie kan
dulu utk tudung yg ada awning2 tuu je :)

Kella said...

lya... tudung tu jadi cantik bila sipemakainya juga cantik..
memang kemas tudung ni.. RM 25.. tak mahal sangat ya.. =)

tengs lya..

Dilla Ady said...

lya pakai tudung ape pun nampak kena jek..sume pun cantik2..

QASEHNYA RANIA said...

akak dah follow sya la..lupa la tu ;p...hehehe

tapi betul ke tak bol;eh follow sini??nape errkk?butang follow ada tak?

|| NaFiRaa || said...

boleh dapat komisyen nih..sebab tolong pomot..kikiki..

cantik.. tapi zura x bapi reti nak pakai shawl2 nih.. selalunye pakai tudung bawal jek..kikiki

CIK JATT said...

cantiknya shawl tu lya. tuan yang pakai tu pun cantik. ayu jer:)

Dalila Hamid said...

shawl ada la 5 helai saja...

Imah Dinor said...

cantik la...pakai jenjalan boleh la...nak bwk krj mcm xsesui,ye la kitakn operator je....

fieda said...

mmg cantik la..

ct rahani said...

cantik.. kena ngan muka lya.. :)

Semut Senyum said...

serius cantik... tapi along najk cari yg jenis shifon tu... =)

eisyaawie said...

sy pom suka ngat pakai shawl loni.... hehehe.... x pernah lai beli shawl online...biasa beli kat pasar minggu jer...:D

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (137) WEEKEND (115) in N.A.T.U.R.E (99) Kata HATI LYA (98) MyHappyFamily (81) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (73) INFO (67) Asya's School (60) MACAM2 ADA (57) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) CAREMONY (51) Ramadhan (51) Sinopsis (51) DapurLyaBerasap (50) Love IS Cinta (47) Shopping (47) Birthday (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Jom Singgah (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (40) My L.O.V.E (39) CINEMA (35) Check-Up (33) D.I.A.R.I (33) Let's Eat (33) NuFF (33) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (29) MamaAsya (28) Tempat Makan Best Di Kemaman (27) Tempat Makan Best Di Terengganu (27) Video (27) S.A.N.T.A.I (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) mama+papa+fasya (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (20) Do It Yourself (19) Villafasyafrina (19) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Bento Asya (15) Novel (15) Artis (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) fasyafrinatraveltales (12) Medical (11) TUTORIAL (11) DecobyLya (10) Deko VillaCintaku (9) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) Idea Bento (8) Travel (8) mama+papa (8) Parenting (7) Tempat Makanan Best Di Kuantan (6) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Lyafrina's Instagram (4) Family Day (3) Mamalovefasyafrina (3) Public Holiday (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) de (1)