Monday, January 16, 2012

Dia H.A.T.I Ku

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Salam Isnin semua & selamat memulakan kerja hari ni.. Saya y di pantai timur dah start kelmarin. Masih melalui hari2 blues.. Biasalah.. sebulan sekali mood blues skit. Kelmarin lak..seharian melipat pelan-pelan kapal. Nak lipat pelan pon kena ada skill dia, bukan main redah jer.. Nampaknya..bersambung lagi hari ni.. ye la..projek kapal ni 9 bulan... mau tak banyak pelan tu.. Bongkar satu kapal. Masih Xde idea nak menulis sesuatu kat sini sebab otak beku. Jadi... saya gunakan medium...lirik lagu untuk meluahkan segala rasa.. Semuanya demi Cahaya Hatiku... Nur Fasya Afrina Binti Mohd Fain... Dia HATIku.

P.E.R.C.A.Y.A  P.A.D.A.K.U

aku tak tahu apa yang ku rasakan
dalam hatiku saat pertama kali
lihat dirimu, melihatmu

seluruh tubuhku terpaku dan membisu
detak jantungku berdebar tak menentu
sepertinya aku tak ingin berlalu

ku berikan cintaku juga sayangku
percaya padaku ku kan menjagamu
hingga waktu menjemputku

PERCAYAKAN mama..... mama akan sentiasa menjadi yang terbaik untukmu. Mama akan sentiasa ada di sisi asya sehinggalah sampai waktu mama pergi. Tapi... sebelum mama pergi, mama akan pastikan asya akan berjaya di dunia & akhirat. Kasih sayang mama akan kekal mewangi hingga ke akhir hayat & akan sentiasa menemani hari-harimu.

33 comments:

ratusiput said...

amin...moga mama akan temani asya higga ke akhir hayat mama...

IntaNBerliaN said...

InsyaAllah.. smg segala yg lya doakan tu termakbul.. ;-)

klik! klik! ceritaku! said...

monday blues untuk saya.. huhuhu..
asya yang comel!!

Nazayiena said...

As salam Lya,slmt bertugas kembali.......
Dah besar nampaknya Asya ya.....

KhaiRin - anies said...

insya allah..
pic yg bwh tu kenapa? mcm nk nanges je

Kella said...

InsyaAllah.. lya.. insyaAllah.. mogaa asya menjadi anak solehah.. penyejuk hati mama dan papa nya..

dan makin besar kan..
asya kena tahu juga tau..
aunty ni dok ikut asya dari asya kecil sampai dah nak jadi anak dara dah nih... insyaAllah.. akan sentiasa tengok asya walau dari jauh... =)

ieda said...

monday blues akak semakin mendayu2 bila baca nie huhuhu

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

makin hari makin comel anak dara nie..

@lfidah @dim said...

lya,nampak besar dah asya..sangat suka teongk dia bila dia bergambar..macam-macam posing..

mamalieyna said...

tersentuh hati~

apapun harap yg terbaik utk diri n orang tersayang.....

morning lya~

kasihibu said...

manis senyuman si kecil..semoga menjadi anak yang baik.

aanie said...

cantiknya gambar....
minat ungu ek? ari tu pun lagu ungu gak....

...sWeeT uMi... said...

amboi ratu posing dah jadi nye asya ni...suke pic yg 2nd tu...cam spontan je (",)

Cho Zila said...

seronoknyer kalau akak ada idea nak tulis cam gini... bestnyer jadi asya yerk, ibu dia selalu berkata yang indah untuk dia...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Insyallah..
Sungguh manis senyuman Asya..^^

L said...

comelnyer anak.. huuuu... kiut2...

jom baca sekejp..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/berkata-dengan-lemah-lembut.html

|| NaFiRaa || said...

kiutnye~

Cik Rose Cute said...

biasanya..doa seorang ibu termakbul....

Zue AnnaLeeya said...

ewahhh.. berbunga2 tuh ayat.... hehehe....

pjg doh rambut asya... koho comei biler rambut pjg....

deqla manjew said...

slm..comel buah hati kamu...
btw, done follow blog kamu...sudilah kiranya jengok blog sy pulak.. =)

eB ezrin said...

rambaut asya tuh panjangnyer. pandai jager :)

ct rahani said...

memang comel anak dara lya nih.. senyum tuh yg menawan.. :)

Salina@IbuAqil said...

Mudah2an apa yg kita hajati & setiap doa kita dimakbulkan Allah swt.. Amin!!! ;) TC Lya..

fieda said...

amin...besor doh anak dara ni..taun depan skloh la owk...

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

InsyaAllah...

dh besar, shomeeellll anak dara lya ni!

Dalila Hamid said...

InsyaAllah...smuanya yg terbaik utk anak2..

Mama Adam said...

Amin.... Setiap niat dan kata2 mama adalah doa utk asya

dhiera said...

comel asya ni!

Puan Kutu said...

setiap kali baca luahan perasaan lya dekat asya sy mesti terharu..entri ni buat sy berenang air mata..emo betul sy nie.haha..

wan nurul hezrina said...

asya yang cumin=)asya pakai rantai emasker2?baik2 dok tepi2 jalan..skangnie org gila ramai dah..semua dia nak ragut,rompak..k semuga dilindungi allah kamu sekeluarga

MamaYatie said...

semoga bersama selamanya...amin!!

suka jugak lagu ni...

~izan~ said...

Amin... asya jgn lupa baca blog ibu nanti tau.semua kenangan asya membesar ada di sini...

anisalya said...

anak2 la yang selalu kuatkan kita utk buat apa je kan?

KiSah HiDup KiTa :

My Girl (199) Asya's Story (135) WEEKEND (111) in N.A.T.U.R.E (98) Kata HATI LYA (96) About Me (77) M.A.K.A.N.A.N (75) AIDILFITRI OR AIDILADHA (71) MyHappyFamily (71) INFO (67) MACAM2 ADA (57) Asya's School (56) Friend (56) M.E.M.O.R.Y (53) Sinopsis (51) CAREMONY (50) Ramadhan (49) DapurLyaBerasap (47) Shopping (47) Birthday (46) Love IS Cinta (46) PERISTIWA (46) H.A.D.I.A.H (45) Photoshoot (44) Singgah Rasa (44) Jom Singgah (42) Blogger (40) C.O.N.T.E.S.T (40) F.A.M.I.L.Y (39) My L.O.V.E (39) Check-Up (33) NuFF (33) CINEMA (32) D.I.A.R.I (32) Let's Eat (32) XTVT (31) OFFICE GSSB (30) SPECIAL DAY (30) Asya's Friend (29) H.O.L.I.D.A.Y (28) Video (27) MamaAsya (26) S.A.N.T.A.I (26) Tempat Makan Best Di Kemaman (26) Tempat Makan Best Di Terengganu (26) TenangJiwaBatin (26) Blog Cahaya Hatiku (25) I love ISLAM (25) Beauty N Health (23) Isu (20) PLAYground (20) Throwback (19) Do It Yourself (18) Villafasyafrina (18) Jom Jalan-Jalan (17) My Hobby (17) I care..U Care.. We Care (16) Novel (15) mama+papa+fasya (15) Artis (14) Bento Asya (14) Fotografi (13) Pregnant (13) Membesar Bagaikan Juara (12) Papa Asya (12) Medical (11) TUTORIAL (11) fasyafrinatraveltales (11) Ganu's Word (9) Kata2 Hikmah (9) KuMeowww (9) PETUA (9) DecobyLya (8) Idea Bento (8) Travel (8) Deko VillaCintaku (7) Parenting (7) mama+papa (7) Ulangtahun Perkahwinan (6) L.U.C.K.Y (5) Ofismate (5) Family Day (3) Lyafrina's Instagram (3) Public Holiday (3) Tempat Makanan Best Di Kuantan (3) DIALOG (2) HOTEL (2) T.A.G (2) BekalMama (1) KamarBeraduFasyafrina (1) MY JOBs (1) Mamalovefasyafrina (1)